Kızlar allah rızası için bişey diyin ya bugün hala reglim devam ediyo sabahtan beri okumadığım yer kalmadı bi yerde bırak bi yerde devam et yazıyo napayım bilemedim yardım edin lütfen![]()
Şimdi bırak reglin bitince tekrar başla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar allah rızası için bişey diyin ya bugün hala reglim devam ediyo sabahtan beri okumadığım yer kalmadı bi yerde bırak bi yerde devam et yazıyo napayım bilemedim yardım edin lütfen![]()
canım bence bırak şimdi adetinden sonra bi 15 gün düzenli olarak yap ondan sonrasında da ara ver uzun kullanımında da rahimi inceltebiliyormuş. Doktor kontrolüne gittin mi sen hiçKızlar allah rızası için bişey diyin ya bugün hala reglim devam ediyo sabahtan beri okumadığım yer kalmadı bi yerde bırak bi yerde devam et yazıyo napayım bilemedim yardım edin lütfen![]()
Teşekkür ederim canım bıraktım bitti yarın başlıcam bu sefer tam 15 gün yapsam bişi olmaz heralde dimi ?canım bence bırak şimdi adetinden sonra bi 15 gün düzenli olarak yap ondan sonrasında da ara ver uzun kullanımında da rahimi inceltebiliyormuş. Doktor kontrolüne gittin mi sen hiç
aaa bu arada evet gitmediğim doktor kalmadı pcos dediler gördüm de zaten muayenelerde, son doktorum baya ünlü bi doktor o da dediki üzülme yumurtan çok fazla sadece az çalışıolar dedi.canım bence bırak şimdi adetinden sonra bi 15 gün düzenli olarak yap ondan sonrasında da ara ver uzun kullanımında da rahimi inceltebiliyormuş. Doktor kontrolüne gittin mi sen hiç
Canım soğan kürünü aç mı tok mu içtin?Bende sogan kurunden sonra hamile kaldim kizlar :) 11. Haftamiza girdik denedikten sonra ki ay kaldim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Toplam kaç gün yapmissindir canim bu kürüTeşekkür ederim canım bıraktım bitti yarın başlıcam bu sefer tam 15 gün yapsam bişi olmaz heralde dimi ?
Inşallah hayirli sonuçlar alirsin canim :)aaa bu arada evet gitmediğim doktor kalmadı pcos dediler gördüm de zaten muayenelerde, son doktorum baya ünlü bi doktor o da dediki üzülme yumurtan çok fazla sadece az çalışıolar dedi.
Ben sabah ve aksam icmistim canim öyle içmek pek iyi olmazdir herhaldearkadaşlar bir sorun olucaktır lütfen yardımcı olurmusunuz.ben çalıştığım için öğlenleri soğan suyunu içmem imkansız.akşam eve gittiğimde iki bardak içsem olurmu acaba sizce lütfen bir cevap verin..bende denemek istiyorum
tatlım başladım 2 gün doldu 3. gün adet oldum. forumda okuyorum adetin 7. günü diyolar kafam karıştı saraçoğlu da 15 gün kala diyo napıcam ben yaToplam kaç gün yapmissindir canim bu kürü
İnşallah cancan Allahım hepimiz için hayırlısını versinInşallah hayirli sonuçlar alirsin canim :)
Arkadaslar Sogan kurunden sonra kasik agrisi ceken hicmi kimse yok lutfenn bi yorumm yapin ...Merhaba arkadaslar bisi sorucam ben bu ayin besinde sogan kurune basladim adetim bittikten 3 gun sonraydi 13gun gunde iki defa ac karnina devam etim acak 11. gunden ihtibaren kasiklarimda bi agri hissetmeye basladim cok sittetli degildi ama genede agriyordu 13.gun korktum bisi olucak diye biraktim devam etmedim ve haladaha zaman zaman kasik agrisi cekiyorum cok siddetli degil ama hergun agriyor ve benim akintim yok denecek kadar az gerci hep azdi bir degisiklik olmadi yani bilgisi olan lutfen cvp versin ...
canım bak ben adetin 7. günü başladım 15 gün yaptım bıraktım sende öyle yap bencetatlım başladım 2 gün doldu 3. gün adet oldum. forumda okuyorum adetin 7. günü diyolar kafam karıştı saraçoğlu da 15 gün kala diyo napıcam ben ya![]()
yani başladığım günden itibaren sayarak 7. gün dimi canım ? kusura bakma kafam cidden çok karıştı stresten bilemiyorum napıcamıcanım bak ben adetin 7. günü başladım 15 gün yaptım bıraktım sende öyle yap bence
Olur mu tatlıım ne kusuru bende senin gibi meleğimi bekliyorum duygularımız düşüncelerimiz aynı ama stres yok :) başladığın günden itibaren canım 7. günündeyani başladığım günden itibaren sayarak 7. gün dimi canım ? kusura bakma kafam cidden çok karıştı stresten bilemiyorum napıcamı![]()