Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Olur mu tatlıım ne kusuru bende senin gibi meleğimi bekliyorum duygularımız düşüncelerimiz aynı ama stres yok :) başladığın günden itibaren canım 7. gününde
inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı :KK49: bugün de spora başlıyorum o ara kalırsam diye korkuyorum ya :KK14:

inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı :KK49: bugün de spora başlıyorum o ara kalırsam diye korkuyorum ya :KK14:
Bende dün hasta oldum canım bu ayda olmadı hayırlısı artık :( bende plates yapıyordum ramazan dan önce bıraktım ama başlayacağım tekrar yine de'çok yorma kendini :)

Kızlar soğan küründe 14. gündeyim. İlk 4-5 gün akıntım oldu sonra kesildi. Her ay olan yumurtlama dönemindeki akıntı bile olmadı gibi, çok az geldi. Ve karnım çok şişti. 4 aylık hamile gibiyim. Benim gibi olan var mı?

Kızlar soğan küründe 14. gündeyim. İlk 4-5 gün akıntım oldu sonra kesildi. Her ay olan yumurtlama dönemindeki akıntı bile olmadı gibi, çok az geldi. Ve karnım çok şişti. 4 aylık hamile gibiyim. Benim gibi olan var mı?
Benimde aynı oldu :) hiç akıntı olmadı canım dediğin gibi önce ki aylar ki kadar bile olmadi ve karnım çok şişti adet oldum ondan sonra düzeldi

Benimde aynı oldu :) hiç akıntı olmadı canım dediğin gibi önce ki aylar ki kadar bile olmadi ve karnım çok şişti adet oldum ondan sonra düzeldi

Ben 15. gün içmedim ve o gün akıntım başladı yine. Senin de akıntın oldu mu yoksa adete kadar temiz miydin? Benim işe yaramadı sanki.

Merhaba bende yeni üye oldum siteye 2 yıllık evliyiz 4 aydr bebiş istiyoruz ama henüz bişey yok soğan kürüne başladım bugün ama kafam karıştı sabah aç karna içtim bide akşam yemeğinden önce mi imem gerekiyo yoksa yatadan önce mi içiyoruz yardım lütfennnnn :(

taşındığımdan dolayı soğan kürünü 1 hafta uyguladım ve adet tarihim 8 gün öne çekildi.erken adet oldum

Merhaba bende yeni üye oldum siteye 2 yıllık evliyiz 4 aydr bebiş istiyoruz ama henüz bişey yok soğan kürüne başladım bugün ama kafam karıştı sabah aç karna içtim bide akşam yemeğinden önce mi imem gerekiyo yoksa yatadan önce mi içiyoruz yardım lütfennnnn :KK43:
Merhaba bende yeni üye oldum siteye 2 yıllık evliyiz 4 aydr bebiş istiyoruz ama henüz bişey yok soğan kürüne başladım bugün ama kafam karıştı sabah aç karna içtim bide akşam yemeğinden önce mi imem gerekiyo yoksa yatadan önce mi içiyoruz yardım lütfennnnn :KK43:

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum

kızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var

evet ben uyguladım ve masallah nazar değmesin şimdi hamileyim pcoslulara özellikle tavsiye ederim

gecen ay benim eltim dogum yaptı hatahanede yanında ben kaldım yantarafa dogum icin başka bayan geldi kayınvaldesi sogan cücügümüz geliyor diye sevinerek akrabalarına haber veriyordu bizim baktıgımızı farkedince dogum yapmaya gelen arkadaş anlatmaya başladı görümcesi sogan suyunun yüzdeki sivilcelere iyi geldigini söylemiş oda denemiş ama o ay hamile kalmış daha sonra tvde ibrahim saracoglunu dinlemiş sogan suyunun hamile kalmaya yardımcı oldugunu duymuş ondan sonra bebegini sogan cücüğü diye sevmeye başlamışlar size umut olsun diye yazdım

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum ilk kez soğan kürünü yapmıştım mutlaka tavsiye ederim

tebrikler canım bende 15 gün soğan kürü uyguladım. 15 gün sonunda 25 kasımda adet oldum. hemen 21 gün incir kürü yaptım. 26 aralıktaki adet günüme kadar 8- 10 daha soğan kürü yapayım dedim. meraktan 2 gün önece yaptırdığım :CüvCüv:kan testinde hamile olduğumu öğrendim.

bende bu ay soğan kürünü kullandım ve hamile kaldım rabbimin izniyle. haftaya keseyi görmeye gidicez inşaallah

Kızlar sizde problem neydi, yani niye hamile kalamıyordunuz?.
Bizde eşimde hipogonadizm var, 4 tüp bebek denemesi yaptırdık ama hiçbirinde olumlu sonuç alamadık. Normalde bende problem yok görünüyor ama embriyolar 1. kalite oluşmasına rağmen tutunamıyorlar... bende bu adetimin 7. günü soğan kürüne başladım, 9. günüm, İlla gebelik haberi almak için değil ama eğer gözden kaçan birşey varsa rahim temizlensin diye bu küre başladımmm...
Bu arada da eşime keçiboynuzu kürüne başlayacaktım ama aktar tazelerin eylül 15 inden sonra geleceğini söyledi. o zamana kadar sperm sayı ve kalite artırıcı ne kürü uygulayabilirim aceaba?..

kızlarrrr çok mutluyum....ben polikistik over hastasıydım. sadece 15 gün soğan kürü kullandım ve suan 4 haftalık hamileyim. kesinlikle tavsiye ediyorum. onun faydasına ve Allahın büyüklüğüne inanın. hergün dua edip hacet namazı kılın.ben bunların faydasını gördüm. ve suan rabbime hergün şükrediyorum bebeğimi bana verdiği için:))

Selam :) bende sogan kurune baslicam adetin kacinci gunu baslamalym gunde kac sefer icicem ve kac gun icmeliym? Birde beyaz sogan olurmu yardimci olurmusun..?
adetin bitiminden 7 gün sonra başlayacaksın. günde 2 defa içtim ben. akşam yemeginden ve yatmadan önce. çalışmıyorsan öğle yemeginden önce iç. 15 gün düzenli olarak kullan ve dışı kahverengi olan soğanlardan olacak kesinlikle. faydasını görürsün insallah tatlım.

yok sabah içme canım çalışmıyorsan öğle ve aksam yemeginden önce iç. günde 2 defa yani. insallah en kısa zamanda hamiş kalırsın...

Herkese selamlar men 3 yil 3 aydir evliyim 1 yildir doktora gidiyorum bebis incin ama olmuyor sorun bende kocamda bisey yok burda oxudum ve karar verdik bende icicem bugun basladim suanda kulanan varmi sogan kurinu birbirimize destek olurduk

Back
X