Meryem suresini okudum 41 gun bitmeden hamile oldugumu ogrendm hala okuyrmBende bugun basladim sogan kurune 3 senelik evliyim korunmadik hic ama çocuğumz olmadı son care bu kürü denemeye karar verdim sen kür haricinde birsey yaptin mi peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meryem suresini okudum 41 gun bitmeden hamile oldugumu ogrendm hala okuyrmBende bugun basladim sogan kurune 3 senelik evliyim korunmadik hic ama çocuğumz olmadı son care bu kürü denemeye karar verdim sen kür haricinde birsey yaptin mi peki
Sabahlari ictim sadece ilik bir bardakCanım gözünaydın Allah tamamına erdirsin. Acaba nasıl uyguladın kürü
insallah bizde senin gibi guzel sonuclar aliriz ben sabah aksam icdim 15 gun insallah tutmusduryaaaSabahlari ictim sadece ilik bir bardak
Cok sagol cnm bende okuyum insallah tez zamanda bebislerimiz gelir. .. sen ne kadardır evlisin hic çocuğun var mi pekiMeryem suresini okudum 41 gun bitmeden hamile oldugumu ogrendm hala okuyrm
Sağol canım tekrar gözünaydın . Umarım Rabbim hepimizi sevindirirSabahlari ictim sadece ilik bir bardak
Hayirli olsun cnm gozun aydin rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin... bir kac sorum olacak sana.. herhangi bir problem varmiydi ve nekadar suredir olmuyordu bebek... ayrica sogan kürü haricinde baska bisey yaptin mi ? Bu kurle hamile kalan biri olarak umut oldun bana lütfen biz de yardimci ol bu konudaKızlar merhaba, soğanla bi bebeğim olacak inşallah bugün öğrendim. Geçen ay sadece 10 gün yapabildim ama Allahım yüzüme baktı ve hamişim gün itibariyle :) Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
1 yillik evliyim ilk olcak insallah allah kucagimiza almayi nasip ederseCok sagol cnm bende okuyum insallah tez zamanda bebislerimiz gelir. .. sen ne kadardır evlisin hic çocuğun var mi peki
Insallah canim1 yillik evliyim ilk olcak insallah allah kucagimiza almayi nasip ederse
canım hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımızaKızlar merhaba, soğanla bi bebeğim olacak inşallah bugün öğrendim. Geçen ay sadece 10 gün yapabildim ama Allahım yüzüme baktı ve hamişim gün itibariyle :) Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Peki küre başladığında iliski sıklığı nasil olmali sence cnm.. bende ayaklarimi kaldırıyorm hemen kalkmiyorm ins bu kürle daha iyi sonuçlar alirim bgn 3. Günüm ve akintilarim başladıSadece kur yetmiyo iliski sirasinsa bacaklarini havaya kakdircn yarim saat kalkmiycan wc ye 2 saat gitmiycen hemen dusa girmiycn 2-3 saat sonra alican oda cok sicak olmuycak
Sogan kürü yapıyorum ben baska bisey yapmıyorum şimdilikMerhaba kızlar malesef sabah adet oldum. Uyanınca eşim karnımı sevmişti bebek var demi falan dedi bendw bilemiyorum dedim o işe gitti kapıyo kapattım ve hastalandım... Ama bu sefer o kadar da uzulmedım cunku kendi kendime hamileymiş piskolojisine girmedim pek fazla. Biz üç aydır korunmuyoruz iki ay her hasta oldugumda sanki çocugum varmısda dusurmusum gibi hissetmeye başlamıştım biraz piskolojiyi rahat tutmak gerekiyor allahında izniyle bebişlerimiz olur inşallah.bide ben doktora falan hiç gitmedim sadece folik asit içiyorum günde bir başka hiç bi işlem yapmadım siz neler yaptınız
Amin canım sağ salim kucağıma alırım inşallah Allahım sizi de bu duyguya kavuştursun.Merhaba kızlar ben
canım hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza
Adet oldugum tarihten itibaren sayarak 9. Gun basladk 1 gun iliskiye girip diger gun girmdk 18. Gune kadarPeki küre başladığında iliski sıklığı nasil olmali sence cnm.. bende ayaklarimi kaldırıyorm hemen kalkmiyorm ins bu kürle daha iyi sonuçlar alirim bgn 3. Günüm ve akintilarim başladı