Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bende de ülser var ondan oldum galiba ya
Ah canım ondan olabilir bence midenin tedavisi için gittiğin doktora sor soğan kürü kullanmak istiyorum midemi nasıl korurum diye belki koruyucu bi ilaç verir. Canım bide arıların kendi yaptığı petek olur yumuşacık , onu çiğneyip yutarsan mide yaralarına iyi geldiği bilinir araştır bakalım belki faydası olur

Ah canım ondan olabilir bence midenin tedavisi için gittiğin doktora sor soğan kürü kullanmak istiyorum midemi nasıl korurum diye belki koruyucu bi ilaç verir. Canım bide arıların kendi yaptığı petek olur yumuşacık , onu çiğneyip yutarsan mide yaralarına iyi geldiği bilinir araştır bakalım belki faydası olur
teşekkür ederim canım çok sağol deneyecem :)

Merhaba..
Ben daha once de yaptim bu kuru pko var bende de degisen bisi olmamisti doktora gittiğimde ama adetken baslamistim o zaman. Simdi adetim bitti iki gun sonra basladim bakalim 6.gun bitti etkisi olacak mi? Bir yildir cocuk istiyoruz bir dusuk yasadim ama artik hamileyim diye dusunmek istemiyorum kuru yapicam duzenli adet olucam pkolarim gidecek... dusunceler bunlar. Bu adetten sonra oteki ayda adetime on gun kala bir hafta yapmayi dusunuyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak kendimi hirpaladikca olan bana oluyo

Ben de yapiyorum kürü, 10 gün oldu sanırım. Polikşatik over var bende de. Bi şey sormak istıyorum, pkolu olup da duzenli adet gören, sivilce, tüylenme olmayan var mı? Adet oluyosak yumurtluyoruz mu demek kesin? Kafam karıştı. :110:

Pkoluyken yumurtluyoruz tabi ama duzenli degil yani duzenli adet goren biri yumurtlama zamanini cok rahat hesaplar ama biz hesaplayamiyoruz o yuzden de ne zaman hamile kalacagimiz hic belli olmuyo.sivilce var ben de ama killanma yok mesela kisiden kisiye degisiyo bence onlarda

Tesekkurler yanit icin. :) Iste ben de duzenli adet oluyorum, diger semptomlar da yok. Agrili adet haric. ultrasonda gorunuyo kistlerim. Yumurtlamayi hesapliyorum ama hamilelik yok bi senedir:KK43:

Bi de sey, adet bittikten 7 gun sonra baslasin pkolular diyo sanirim saracoglu. Ben oyle basladim. Gerci bence her halukarda ise yariyo insallah :)

rica ederim:) adet duzensizliği olanlar adetken baslasın diyo benim dinlediğim videoda.. nasip başka açıklaması yok bence bunun..

Arkadaslar bu soğan kürü sizde akinti yapti mi adetin bittiği gün yaptim inanılmaz çok geliyo akintim şeffaf sanki yumurtlama akintisi gibi sizde de oyle mi

soğan kürü kullanıp hamile kalan varmı bende deniycem tavsiyeleriniz nelerdir. arkadaşlarrrrr

Ben de yapiyorum kürü, 10 gün oldu sanırım. Polikşatik over var bende de. Bi şey sormak istıyorum, pkolu olup da duzenli adet gören, sivilce, tüylenme olmayan var mı? Adet oluyosak yumurtluyoruz mu demek kesin? Kafam karıştı. :110:
bwnimsw aynı canım hormon testleri normal kilo yok tüylenme sivilce yok ama ultrasonda gözüküyor doktor seninki engel değil dedi bekliyoruz

Arkadaslar bu soğan kürü sizde akinti yapti mi adetin bittiği gün yaptim inanılmaz çok geliyo akintim şeffaf sanki yumurtlama akintisi gibi sizde de oyle mi

Benim 11. Gunum bitti. Kanama, akinti hepsinden oldu. Hala oluyo. Bence endiselenecek bir sey degil. Rahat olun lutfen. Sifa olsun.

arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım uzun zamandır sizleri takip ediyorum..bende polikistik over hastasıyım. Adet düzensizliği kıllanma hat safhada. ALLLAH verdi bu rahatsızlığı çok şükür beterinden korusun ama bebiş istiyorum 2 yıldır evliyim 1 yıl korunduk 1 yıldır deniyoruz olmadı. Eşim geçen gün öğrendiki varikosel var. sperm sayısı 12 milyon totoal sperm sayısı 71 milyon %52 hareketsilik var. Bu değerlerden anlayan varsa yorum yapabilir mi? ilk defa soğan kürü denedim 11 gün oldu hastalığım bittikten 2 gün sonra başladım. Biraz düzensiz içiyorum. Birde çalıştığım için akşam eve gidince çok acıkmış oluyorum. Soğan kürünü hazırlıyorum içip ardından yemek yiyorum. 2 gündür karnımda ağrı var. Adet sancısı gibi. En sonki adetim 26 sında olmuştum. Yani ne bilim çok ümitli değilim ikimizdede sorun var çünkü ama ALLAH büyük kısmet bakalım inş olur

bwnimsw aynı canım hormon testleri normal kilo yok tüylenme sivilce yok ama ultrasonda gözüküyor doktor seninki engel değil dedi bekliyoruz
bende sivilce falan olmuyor ama kıllanma ve adet düzensiliği karın bölgesinde yağlanma hepsi var ALLAH yardımcımız olsun çok kilolu değilim ama zor kilo veriyorum 60 kg 27 yaşındayım. Doktor bana hep doğum kontrol veri kolumu uyuçturuyordu uzun süre kullandığım için. Artık hiçbirşey kullanmıyorum. Artık kurtulmak istiyorum ama kronik işte çaresi yok :(

Canım valla ben o kadar ayrıntılı düşünemedim dedim ya biraz da rabbime bıraktım. Sadece denilen günde başladım bıraktım hatta tam 15 gün bile yapamadım ben üşendim sıkıldım vazgeçtim vs ama yapabildiğim kadarıyla oldu işte :) Allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu..
merhaba, hayırlı olsun okuyunca ümitleniyorum açıkçası soğan kürü işe yarayacakmı diyede merak ediyorum. sende polikistikover varmı?

ço sağol ablacım. bn de sana sürekli bişeyler soruyorum :) kusura bakma. deniyorum düzenli 8. gün bugün. inşallah olır bişeyler çok teşekkür ederim. inşallah senin de sonuçlar çok iyidir inşallaaaah...
benim hormon testimde LH : 13,99 çıktı siz yaptırdınızmı hiç

Kızlar soğandan sonra hamile kalanların çoğunun erkek oluyormuş doğru mu ya cinsiyetini merak ediyorum bebeğimin :KK25: Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sizleri çok iyi anlıyorum şunun şurasında 3 ay önce bende 7/24 bu forumu okuyodum dualar ediyodum Allahım tez vakit yetişti bana. Sizlere de dualarımı ediyorum her ne kadar tanımasamda hissedebiliyorum o yürek acısını..
Sen polikistikoevrmisin ve gerçekten soğan kürüylemi hamile kaldın. Bende uyguluyorum şuan ama ufak aksamalar oluyor bişey olurmu acaba. Birde seninde karnınsa sancı olmuşmuydu. Neye yorumlamalıyım. Nasıl belirtiler oluşmuştu sende

Back
X