Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ne desek boş elti olunca adı işte düşmandan daha büyük düşman bazen Allah şerlerinden uzak etsin. İnancım varda yoruldğumu hissediyorum
Yorulma lütfen istemeye devam et. Ben hamile oldugumu bilmeden deli gibi spor yapıyodum orda genç güzel pankreas kanseri olan bi kadın vardı spora gelen, bana tek bişey dedi o gün tamam dedim. Allah ol der olur. Dikkat et hamile olabilirsin dedi allah allah dedim şaka yapıyo bu tam 10 gün vardı adetime. Yok abla dedim olmaz pcosluyum ben dedim. Gülümsedi gitti. O sırada zaten 1 aylık hamileymişim :) lütfen inancını yitirme o giderse sen bitersin.

demin doktordan geldim klomen yumurtayı büyütmemiş bu sefer 13 mm kalmış salı günü bidaha gidicez belki büyür dedi zaten büyümemesi demek adet olmıycam demek o da kistlere yenisinin eklenmesi demek. moralim yerin dibinde şuan psikolojim bozuldu yine. bide duvarın cok zayıf dedi bu yumurta döllense bile bu duvara kök atcak tutunamaz dedi. salı günü gel belki duvarında kalınlaşır o zamana kadar dedi. çıldırmamak içten değil 3 ay önce cok kalın sperm giremiyo diyodu aynen şeyden mi bahsediyo onu da bilmiyorum ki aynısıysa bu soğan küründen mi oldu acaba noldu ya soğan küründen de soğudum şuanda zaten bütün hevesim de kaçtı içmekde istemiyorum hiç bi işe yaramadı inceltti mi naptı daha çok iki ucu *** comak deliricem artık! :(

demin doktordan geldim klomen yumurtayı büyütmemiş bu sefer 13 mm kalmış salı günü bidaha gidicez belki büyür dedi zaten büyümemesi demek adet olmıycam demek o da kistlere yenisinin eklenmesi demek. moralim yerin dibinde şuan psikolojim bozuldu yine. bide duvarın cok zayıf dedi bu yumurta döllense bile bu duvara kök atcak tutunamaz dedi. salı günü gel belki duvarında kalınlaşır o zamana kadar dedi. çıldırmamak içten değil 3 ay önce cok kalın sperm giremiyo diyodu aynen şeyden mi bahsediyo onu da bilmiyorum ki aynısıysa bu soğan küründen mi oldu acaba noldu ya soğan küründen de soğudum şuanda zaten bütün hevesim de kaçtı içmekde istemiyorum hiç bi işe yaramadı inceltti mi naptı daha çok iki ucu *** comak deliricem artık! :KK43:
incir yee canım incir suyu içç etkili çok büyümesi için kötü düşünme canım bozma moralini geçen zahidenin programında aynen sogan suyu kürü inceltirmi rahim duvarını die sordu youtubedende bakabilirsin soğan suyu kürü dengeliyomuş ters etki yapmıyomuş inceyi kalınlaştırıp kalını inceltiyo düzgün durana bişi yapmaz dedi sen stres yapma

gerçekten inceltiyor mu bu soğan kürü rahim duvarını yaa..?? yalnız ben bunları uygularken hiç doktora gitmedim arkadaşlar??

incir yee canım incir suyu içç etkili çok büyümesi için kötü düşünme canım bozma moralini geçen zahidenin programında aynen sogan suyu kürü inceltirmi rahim duvarını die sordu youtubedende bakabilirsin soğan suyu kürü dengeliyomuş ters etki yapmıyomuş inceyi kalınlaştırıp kalını inceltiyo düzgün durana bişi yapmaz dedi sen stres yapma
yaaaa sağol canım rahatlattın içimi izliyim ben onu. e soğan kürü bittikten sonra diğer ay incire geçsek bişey olmuyo mu nasıl olcak şimdibu iki kürü aymı anda mı yapcaz

hadi ya :) bilen biri bize yardım etsin o zaman şimdi soğan bitince inciri yapıp ardından da yine soğana devam mı edicez bi ay içinde hem incir hem soğan oluyo mu kızlar bize yardım edin
Onunla ilgili bisi bulamadim ama 25 gun yapip 7 gun ara yine 25 gun yapilmasi gerekiyomus soganla yapilmiyo die baska bir topikte okumustum canimda ben bu soganin 2. Sini yapmiycam sanirim yaaa gina geldi kendime sogan kocaya keciboynuzu omrum kurlerle geciyo yoruldum walla :(

hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım,birkaç sorum olacaktı

1,5 yıldır evliyim ve son 3 aydır bebek istiyoruz ve korunmuyoruz,geçen ay soğan kürü yaptım ama adet oldum.

şimdi ikinci adete 10 gün kala tekrra yapılcaktıya onu yapıyorum ama adetime 1 hafta kdr zaman var ama sankı adet olacakmışım gibi hissediyorum,belirtiler açısından

bu kürü yapıp hemen o ay sonuç alanlar varmış,be ilk yaptığımda olmayınca hayal kırıklığına uğradım şimdide olmazsa stres olmaya başlıycam galıba:(

ben mi acele ediyorum?

ben 26 günde bir adet oluyorum yani 13.gün önemli bu ay buna dikkat ettim

yumurtlama döneminde 2 en fzla 3 kere beraber olabiliyoruz.

Doktora eylül ayında gittim değerlerin çok güzel dedi.yumurtalarım iyiymiş.

ne tavsiye edersiniz?

hayır bu aralardada çevremde o kdr çok hamile haberi aldım ki ve çoğu "ya çokta istemiyorduk "falan diyor.isteksiz vs..

sanırım çok istememek,beklememek mi laızm ? isteyene naz yapıyor olmuyor sanki:)

şunuda belirteyim,(çok afedersiniz) doktor bana rahim içi mntar var dedi her kadında olurmuş.onun için fitil verdi ve onu ancak bu ay kullanabildim.yani yapmam gereken her şeyi yapıyorum ama sankı bu ayda hasta olcam.adet olmadan önce rahim içi yanma olur bende bir iki gündür var.offf yaaa,belkıde acele ediyorum ama bazılrının pat diye oluveriyor.

1,5 yıldır evliyim ve son 3 aydır bebek istiyoruz ve korunmuyoruz,geçen ay soğan kürü yaptım ama adet oldum.

şimdi ikinci adete 10 gün kala tekrra yapılcaktıya onu yapıyorum ama adetime 1 hafta kdr zaman var ama sankı adet olacakmışım gibi hissediyorum,belirtiler açısından

bu kürü yapıp hemen o ay sonuç alanlar varmış,be ilk yaptığımda olmayınca hayal kırıklığına uğradım şimdide olmazsa stres olmaya başlıycam galıba:(

ben mi acele ediyorum?

ne tavsiye edersiniz?

hayır bu aralardada çevremde o kdr çok hamile haberi aldım ki ve çoğu "ya çokta istemiyorduk "falan diyor.isteksiz vs..

sanırım çok istememek,beklememek mi laızm ? isteyene naz yapıyor olmuyor sanki:)
Ewewt canim cok istemek bizi strese sokuyo belkide o yuzden olmuyo :( sende hicbir sorun yok belliki birde yumurta takibi yaptirip yumosunun catlayip catlamadigini ogrenebilirsin cnm ama duzenli adet oluosan pekte sorun olmuo acikcasi esin test yaptirsin bide benim de bende sorun yok fakat 1 ay once varikosel cikti arti esim asla kendinden suphe etmiyodu 14 ay bosa bekletti beni :( sogan kurune gelince basla 5 gun yap ve birak cnm adet olsanda 5 gunu bitirmeni tavsiye ederim

bu ay da adet olusam tekrar doktora gidip takip yaptırmayı düşünüyorum,adetim diyebilirmki hiç şaşmaz:) etrafında kürsüz hemen hamile kalanları görünce insan nedne benim olmadı diye soruyr...

soğan kürünü bitircem inşallah...yalnız ben haftanın çoğu günü dışardayım günde 2 kere yapıyorum ama tam vakitli olamayabiliyor.

erkek ne testi yaptırıyor acaba ?

mesajınız için çok teşekkür ederim canım,burada aynı duyguları paylaştığın insanlara derdini açmak çok güzelmiş..:)

Günaydın arkadaşlar dün doktora gittim ve hiç beklemedigim şeyler ile karşılaştım :( rahimde yara varmış onu alıp laborotuara gönderdiler onun sonucu gelicek ve adetli iken gl birde öyle bakalım dedi çok intihabın var dedi ve yumurtalıkların hiç çalışmıyor dedi :( tedaviye başlamamız gerekiyor dedi :( neler olucak sizce beni neler bekliyor :(

Günaydın arkadaşlar dün doktora gittim ve hiç beklemedigim şeyler ile karşılaştım :KK43: rahimde yara varmış onu alıp laborotuara gönderdiler onun sonucu gelicek ve adetli iken gl birde öyle bakalım dedi çok intihabın var dedi ve yumurtalıkların hiç çalışmıyor dedi :KK43: tedaviye başlamamız gerekiyor dedi :KK43: neler olucak sizce beni neler bekliyor :KK43:
çok geçmiş olsun öncelikle.. rahim yarasını bilmiyorum ben ama.. bendede çook fazla iltihap vardı ben soğan kürü ile yok ettim inşallah.. sende dene bu iltihap için soğan kürünü.... SİTME.

sagol canım
soğan kürüne bu ay ki adetim olsun bitsin öyle başlayacgım canım hemde doktor tedaviye başlayacak ya sanırım kllomen dediklerine başlayacak

bu kürü yapıp hemen o ay sonuç alanlar varmış,be ilk yaptığımda olmayınca hayal kırıklığına uğradım şimdide olmazsa stres olmaya başlıycam galıba:KK43:

ben mi acele ediyorum?

ne tavsiye edersiniz?

Merhabalar bende seninle aynı durumdayım 2 aydır istiyoruz düzenli ilişkiye girmeye çalışıyoruz ama ilişkiden bir süre sonra rahim içinde yanma oluyor iltahap mı var acaba diye bu ay soğan kürüne başlıycam dün adetim bitti 7 gün sonra içmeye başlıycam. ama yan etkileri tedirgin ediyor beni adetlerim çok düzenli olur dengesi falan bozar mı acaba. sende bir değişiklik yaptı mı? birde ben çalışıyorum sabahları erken çıkıyorum evden akşam içiçem artık.

Günaydın arkadaşlar dün doktora gittim ve hiç beklemedigim şeyler ile karşılaştım :KK43: rahimde yara varmış onu alıp laborotuara gönderdiler onun sonucu gelicek ve adetli iken gl birde öyle bakalım dedi çok intihabın var dedi ve yumurtalıkların hiç çalışmıyor dedi :KK43: tedaviye başlamamız gerekiyor dedi :KK43: neler olucak sizce beni neler bekliyor :KK43:

Öncelikle geçmiş olsun. Rahim ağzı yarası bndede olmuştu ilaçla ( rahim içi kapsül ve rahim içi krem) geçti. birçok kadında karşılaşılabilcek bir durummuş öyle söylemişti doktor. smear testi yapılıyor sonuç inşallah güzel çıkar. Tedavi sonucunda inşallah iyi haberler alırsın.

Back
X