Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

valla şimdi senin durumun nasıl onu bilmediğim için bişey diyemem canım ama ben pko luyum yumurta doğal yollardan büyüyüp çatlamayabiliyor dolayısıyla bebek de olmuyor. klomenle yumurtayı büyüttükten sonra çatlatma iğnesi vuruyolar ki hemen çatlasın ilişkiye girilcek zaman belli olsun diye. mesela benim doktorumun hemşiresiyle de arkadaş olduk. iğneyi hazırlarken kutularını atma cocuk olursa hatıra saklarım dedim aynı sende benim gibisin dedi bana onun da hemen olmamaış cocugu o da catlatma iğneleri falan kullanmış öyle olmuş. tabi bu hastalıkta doktor da çok önemli. tecrübesiz bi doktorsa sadece senin zamanını alır başka da bişey yapmaz araştırman lazım canım. mesela benim doktorum annemin kayınvalidemin de doktoruymuş bizlere hamileyken :) dün de anneme bu kız benim kızım olsun size vermicem diyo :) moral çok önemli.
tatlım ben hacettepede selçuk hocaya gittim paralı ilgilenir diye ama bir iki test yapıp bir sene geçmeden müdehale edemiyoruz 3 ay daha bekle dedi bana 3 ay daha bekledim malum senin durumunu bilmiyordum benim bir sorunum yok düşükten sonra hiç hamile kalamadım sebepsiz yani

tatlım ben hacettepede selçuk hocaya gittim paralı ilgilenir diye ama bir iki test yapıp bir sene geçmeden müdehale edemiyoruz 3 ay daha bekle dedi bana 3 ay daha bekledim malum senin durumunu bilmiyordum benim bir sorunum yok düşükten sonra hiç hamile kalamadım sebepsiz yani
öyle saçma şey mi olur ya 1 yıl ne demek düşükten 3 5 ay sonra tekrarlanıyo yani sağlıklı olması açısından o da. zaman kaybı bence değiştir doktorunu

Onu
2 senelik evliyim canım, yok olayı biliyorum da bir doktorla bu aşamaya nasıl geliniyor onu merak ediyorum işte doktora gittiğin zaman yok 3 düşük yap öyle araştıralım, çocuğun olmuyorsa bir sene bekle ben bunu anlamıyorum.
onu hangi doktor diyo valla ben 6aylık evliyim doktora gittim bana da klomen verdi benimde hiç bi sorunum yok allaha şükür ama süreçi hızlandırmak için klomen kullanabilirsin dedi.devlet hastanelerinde oluyo o senin dediğin ama özelde her gitmemize para alıyolar işlerine geliyo yani o yüzden git 1 sene sonra gel demiyoşar.tabi yaşında etkisi var yaşın cok gencse beklemeni söylemiş olabilirler.

Hepimiz aynı durumdayız canım geçen ay 150 tl erken genelik testlerine para verdim başım dönüyo midem bulanıyo aseriyorum kendimi hamile sanıp ikide bir test yaptım testlerde prediktor etken gebelik artık inanmıyorum ona hep şkinci çizgi belli belirsiz cıktı ve hamileyim diyordum ama maalesef yanıldık denemeye devam birbirimize destek olCagız burdan
hamileyim canım bu ay kullandım soğan kürü şükürlr olsun etkisini gösterdi

arkadaşlar ben soğan kürü kullandım bu ay ve bu gün hamıle olduğumu öğrendim... Allah ısteyen herkese versın inş
:anneadayı::KK46::nazar:Gözünüz Aydın canım Allah tamamına erdirsin saglıkla kucağına al inşallah umut veriyor böyle haberler duymak bende dün başladım sogan kürüne dua et bana da şifa olsun

:anneadayı::KK46::nazar:Gözünüz Aydın canım Allah tamamına erdirsin saglıkla kucağına al inşallah umut veriyor böyle haberler duymak bende dün başladım sogan kürüne dua et bana da şifa olsun
amın canım ederım tabı .herşey once Allahtan tabı ama ben soğan kurunun ve okuduğum dualrın etkısının oldgunu düşünuyorum

arkadaşlar ben soğan kürü kullandım bu ay ve bu gün hamıle olduğumu öğrendim... Allah ısteyen herkese versın inş
Hayırlı olsun cnm ALLAH sorunsuz kucağına almayı nasip etsin. :( darısı bizim başımıza.ben iki ay önce denedim 15 gün işe yaramadı. Benimde midem bulanıyor arada başım dönüyor falan ama piskolojik olduğunu düşünüyorum çünkü 2 günde bir test yapıyorum negatif. Adet günümü bilmediğim için adetime kaç gün kala yapmam gerektiğinide bilmiyorum. Nezamn adet olacağım belirsiz. :(

ne gusel esin amelyat olcak benimki dusunmuyo erteliyo hareketliligi kotu sayisi iyi ama hareketlilik ortanin alti
canım ben klomen kullanıyorum garanti olsun diye eşimede kullandırıyorum sperm sayısını ve hareketliliği artttırıyormuş 25 gün günde 50 mg yani 1 tablet ayrıca erkekte keçi boynuzu pekmezininde sperme etkisini duymuştum onu deneyin birde.

Yaaa cnm allh bagislasin cok sevindim bende 15 gun kullandim sogan kurunu gecen ay kullandiktsn sonra adet gordum senin nasil oldu bilgilenditirmisin sevinirim cnm

Kizlarrrrr....sogan kurunu yapip sonrasinda regl olan varmi aranizda diger ay da hamis kalan varmi yardimmmm

C
canım ben klomen kullanıyorum garanti olsun diye eşimede kullandırıyorum sperm sayısını ve hareketliliği artttırıyormuş 25 gün günde 50 mg yani 1 tablet ayrıca erkekte keçi boynuzu pekmezininde sperme etkisini duymuştum onu deneyin birde.
Canim cok saol biz e vitmini ve keciboynuzu kuru yapiyorum yaklasik bir aydir simdi bende klomene basladim ilkkez esimede takviye bakalim insallah sonuc aliriz siz ne vitamini kullaniyosunuz adi ne ? Yavas ileri hareket var %54 iste insallah hizlanire

Onu

onu hangi doktor diyo valla ben 6aylık evliyim doktora gittim bana da klomen verdi benimde hiç bi sorunum yok allaha şükür ama süreçi hızlandırmak için klomen kullanabilirsin dedi.devlet hastanelerinde oluyo o senin dediğin ama özelde her gitmemize para alıyolar işlerine geliyo yani o yüzden git 1 sene sonra gel demiyoşar.tabi yaşında etkisi var yaşın cok gencse beklemeni söylemiş olabilirler.
canım yaşımda pek genç sayılmaz, 33 yaşındayım hacettepeye gidiyorum devlet ama ben para ödeyerek gittim ki ilgilensin diye ama sonuç değişmedi.

öyle saçma şey mi olur ya 1 yıl ne demek düşükten 3 5 ay sonra tekrarlanıyo yani sağlıklı olması açısından o da. zaman kaybı bence değiştir doktorunu
devlet hastanelerinin hepsi aynı tatlım benim arkadaşım var kız iki kere düşük yaptı ona da 3.yü düşür öyle bakalım demişler zekai tahirden özel hastaneler de büyük külfet çalışmayınca anlamıyorum ki ne yapcam.

canım yaşımda pek genç sayılmaz, 33 yaşındayım hacettepeye gidiyorum devlet ama ben para ödeyerek gittim ki ilgilensin diye ama sonuç değişmedi.
Hııı anladım canım bence sen yine de özrl hastanede bi şansını dene e bi sorun ypksa zaten yapabilecekleri pek bişey yok en fazla klomen vb.ilaçlar verip yumurta takibi yapıolar.ben bir ay gittim bıraktım hiçbi işe de yaramadı.bir yıl bekleme kararı aldım işte kürler falan evde deniycem klomenle incir kürünün hiç bi farkı yok ikisi de aynı işlevi görüyo hatta klomenin yapamadığını incit kürü daha iyi yapıo o yüzden bence vücudumuzu sevepsiz yere hormon ilaçlaroyla doldurmanın anlamı yok.bi sıkıntın yoksa bence bekle sende

devlet hastanelerinin hepsi aynı tatlım benim arkadaşım var kız iki kere düşük yaptı ona da 3.yü düşür öyle bakalım demişler zekai tahirden özel hastaneler de büyük külfet çalışmayınca anlamıyorum ki ne yapcam.
valla işin zor o zaman ne diyim canım bende seninkilere benzer şeyler yaşadım ilk adetim gelmeyince devlete gittim ben ne biliyim pko olduğumu haberim yok tabi. salak doktor adetin gelince gene gel dedi. ulan salak gelse zaten burda ne işim var dimi 5 ay adetim gelmemiş. benim de cahilliğime geldi heralde bişey diyemedim.sonra özele gittim (şuanki doktoruma) ondan memnundum ama daha garanti olur mu diye ege üniversitesine gittim ücretli girdim 5 para etmez bin pişman oldum. beni bi dövmediği kaldı doktorun yerden yere vurdu bu ne hal sen bu kiloyla buraya gelmeye utanmadın mı yaşın kaç senin bu kilo ne bu halde hiç bişey olmaz ben şaşkınlıktan konuşamadım bile bana yaptırmam gereken testleri verdiler odadan cıktım kağıdı yırttım bindik arabaya geldik gene özeldeki doktoruma. allah hepsini nasıl biliyosa öyle yapsın uyduruk doktor hepsi kadın doğumculardan soğuttular beni

Hııı anladım canım bence sen yine de özrl hastanede bi şansını dene e bi sorun ypksa zaten yapabilecekleri pek bişey yok en fazla klomen vb.ilaçlar verip yumurta takibi yapıolar.ben bir ay gittim bıraktım hiçbi işe de yaramadı.bir yıl bekleme kararı aldım işte kürler falan evde deniycem klomenle incir kürünün hiç bi farkı yok ikisi de aynı işlevi görüyo hatta klomenin yapamadığını incit kürü daha iyi yapıo o yüzden bence vücudumuzu sevepsiz yere hormon ilaçlaroyla doldurmanın anlamı yok.bi sıkıntın yoksa bence bekle sende
canım zaten yıldım iyice bekliyorum kendim deniyorum soğan kürüydü, civan perçemi, aslan bilmemnesi, keçi boynuzu, havuç suyu ne varsa deniyorum sonraki regliden sonra incire başlıycam bir seneyi zaten geçti ama içimde gitme hevesi kalmadı doktora zaten aynı doktora gitmem zaten gidersemeğer para veripte hiçbir ayrıcalık görmemek hoş değil.

Back
X