Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar selam bende soğan kürünü bu ay uyguladım fakat adetin 1.günü başladım.şu an 12.günüm ama sanırım bana hiç bi etki etmedi herzamn olan akıntım yine var ama trk fark rengi eskiden akıntım renksiz olutdu şimdi beyaz grliyo sizce bu iltihabın olduğunu mu gösterir.soğan kürünü kullanan arkadaşlar akıntınız ne renk ve kıvamı nasıl?bendr sanırım etki etmedi bu soğan kürü:((

Bende 37 yaşındayım 1 senedir tedavi görüyorum aşılama yapıldı ama tutmuyor.soğan kürünü nasıl yaptınız yazarmısınız
Canım soğan kürü 1.5 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun kaynadıktan sonra içine bir tane yemeklerde kullandığımız soğanın dış kabuklarını soyup kaynayan suya atıyosun 5dakıka kaynadıktan sonra altını kapatıp agzı kapalı bir sekilde ılımaya bırakıyorsun.ılıdıktan sonra süzüp öğle ve akşam yemeklerinden önce içiyorsun.adet bitimi başlanıyo bildiğim kadarıyla 15 gün frvam ediyorsun

Merhaba arkadaşlar bende bu ay sogan kürünü kullandm dün regl olmam gerekiyordu ama olmadim 4 gündür de kasiklarima ve belime agrj giriyo test yapmayada korkuyorum..

Merhabalar. Ben de pco luyum. Doktor bi sonraki regl döneminde gel klomen tedavisine başlayalım dedi. Bende internette sogan kurunu gördüm ve bugün 10. Günüm. Meraktan Çatliyorum .. ilk ay hamile kalanların haberleri beni çok umutlandiriyor. Klomen kullanmak istemiyorum. Doğal yolla hamile kalmak istiyorum . Inşallah bende burada güzel haberlerimi veririm..

Amin... inşallah ta sabah yapilmasi gerekiyor muş yaa sabah yamayi dusunuyorum bir yandan da korkuyorum tek cizgi görmek ten:KK43:

DUA EDELİM CANIM BENİM OLUR YARIN YAP AMA ŞİMDİ YARIN HAFTA SONU EVDE YAPILAN TESTLERDE UFAK BİR İHTİMAL ÇIKMAMAM OLASILIGI DA VAR BENCE GİT SAĞLIK OCAGINA TEST YAPTIR CANIM

kızlar soğan kürünü bende uyguladım ve ılk uygulamam da hastanelık oldum.mıdemı ınanılmaz derecede mahvettı. herkeste aynı sonuc olmaz ama dıkkatlı olun :)

Bu ay ilk kez sogan suyu uyguladim. 4 gün adetim gecikince umutlanmistim. Gecikme hiç olmaz bende. Sanırım son suyu geciktirici. malesef Adet olmuş durumdayim, gene olmadı bebek :(

soğan kürünün faydasını göremeyenler incir küründen devam edelim,ben başladım 3 gündür yapıyorum.

Slm kızlar nasilsnz bende bu forumda sogan kuruyle ilgili güzel seyler duyunca umutlandm kullaniyorum su an 10 gunum bitti bakalm ins hamile kalirm :)

Canım soğan kürü 1.5 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun kaynadıktan sonra içine bir tane yemeklerde kullandığımız soğanın dış kabuklarını soyup kaynayan suya atıyosun 5dakıka kaynadıktan sonra altını kapatıp agzı kapalı bir sekilde ılımaya bırakıyorsun.ılıdıktan sonra süzüp öğle ve akşam yemeklerinden önce içiyorsun.adet bitimi başlanıyo bildiğim kadarıyla 15 gün frvam ediyorsun
Tşk ederim Allah razı olsun

Kızlar MrB uç senelik evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık eşimde varikosel çıkti geçen ay amaliyat oldu tek taraflı bir ay ilişki yasak dedi doktor bende bu sırada soğan suyu içtim adet olmama daha var ama çok heycanlıyım benim durumunda olup hamile kalan varmı cvp yazarsanız çok sevinirim lütfen .

Back
X