Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ins cnm yaa umut dünyasi iste. Bende gecen ay bal tarçın corekotunu denedm V aynen senin gibi ama ise yaramadi bende de.
ben bu ay ilk kez klomen kullandım yarın onun işe yarayıp yaramadığını görücem bakalım inşallah yaramıştır.. senin kaç gün kaldı bat a?

ben bu ay ilk kez klomen kullandım yarın onun işe yarayıp yaramadığını görücem bakalım inşallah yaramıştır.. senin kaç gün kaldı bat a?
Ins canim ins ise yarar da güzel haberler qlirsn.benim 10 gun felan kaldi 6 ocakta olmam gerekiyo ki ins olmam bu soğan kürü vesilem olur

Ins canim. Bende 23 yasindaym bu ay da olmazsa 5.ci ayimiz olacak ki ins son denememiz olur
Canim ya sana bisey soracm hani normalde hamile olanlarin atesi yuksek kalir ya yumurtlama gununden adete kadar ama ben im bugün başım agriyordu esim atesin var sanki dedi atesimi digitalle olctu atesim cok düşüktü hani diyorum acaba hamile degilmiym simdi ben bu durumda bu konu moralim i cok bozdu

Canim ya sana bisey soracm hani normalde hamile olanlarin atesi yuksek kalir ya yumurtlama gununden adete kadar ama ben im bugün başım agriyordu esim atesin var sanki dedi atesimi digitalle olctu atesim cok düşüktü hani diyorum acaba hamile degilmiym simdi ben bu durumda bu konu moralim i cok bozdu
kaçtı canım ? bir de her sabah ölçüyormusun ateşini*

35 civariydi ilk defa ölçtm cnm saat 3 gibiydi oglen. Normalde olcmem ben atesimi
gün içinde ölçülen ateş çok önemli değil canım sabah 7 gibi yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyormuş birde herkesin ateşi çok yükseklere çıkmayabiliyor sadece yumurtlamadan sonraki yükselme önemli onun içinde her gün düzenli ölçmek gerekiyor bozma moralini

gün içinde ölçülen ateş çok önemli değil canım sabah 7 gibi yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyormuş birde herkesin ateşi çok yükseklere çıkmayabiliyor sadece yumurtlamadan sonraki yükselme önemli onun içinde her gün düzenli ölçmek gerekiyor bozma moralini
Ayy ins canim yaa biraz moral oldn bana cok sagol. Bu arada suan karnimin alt kisminda agrilar oluyo ve belim agriyo ins belirtilerdr yaa

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Hiç duymuştum bir arkadaşın da bebeği olmuyor soleyeyim belki onunda okur üzülüyor nasıl bişey bu

Teşekkürler cevap verirseniz sevinirim zararı olurmu tavsiye edecem yss
kahverengi kabuklu bir soğanı kabuklarını soyup 4 e bölüp 2 bardak klorsuz kaynamış suyun içine atıp 5 dakika ağzı kapalı kaynatacaksınız sonra ılıyacak ve içeceksiniz günde iki kere öğle ve akşam yada sabah ve akşam olabilir ülser varsa dikkatli olun rabbim nasip eder inşallah arkadaşınıza zararı olmuyor hamile olduğunu erken öğrenirse bıraksın bi de adetin ilk gününden sonraki 7 . gün başlanıyo

kahverengi kabuklu bir soğanı kabuklarını soyup 4 e bölüp 2 bardak klorsuz kaynamış suyun içine atıp 5 dakika ağzı kapalı kaynatacaksınız sonra ılıyacak ve içeceksiniz günde iki kere öğle ve akşam yada sabah ve akşam olabilir ülser varsa dikkatli olun rabbim nasip eder inşallah arkadaşınıza zararı olmuyor hamile olduğunu erken öğrenirse bıraksın bi de adetin ilk gününden sonraki 7 . gün başlanıyo
Sen kullandn mi canim bu kuru

Back
X