Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Teşekkür ederim canım adet olmadım fakat daha bugün yada yarın yumurtlama günüm:KK43:o kadar erken yumurtlamış olamam değilmi adet bittikten bir hafta sonra geldi kan 2 gün akıntıyla bitlikte ama araştırdım soğan kürünü kullananlarda kanama oluyomuş:KK43:inşallah yerleşme kanamaını gördüğümüz günlerde gelir bir an önce:KK43:(
olabilir benim alt komsumun adetleri hep duzensizdi gecen ay oda ole oldu buksdr erken adet olmaz bence ya iltaap kist vs vardi bunyen onu atti olabilr hersey ama kotu dusunme iyi dusun iyi seyler olsun

olabilir benim alt komsumun adetleri hep duzensizdi gecen ay oda ole oldu buksdr erken adet olmaz bence ya iltaap kist vs vardi bunyen onu atti olabilr hersey ama kotu dusunme iyi dusun iyi seyler olsun
Kistin yoktu ama iltihap varsa onu atmışımdır inşallah gecen ay dr gittim kist falan yok dedi ama iltihap car mı yokmu hiç bakmadı:( umarım soğan kürü işe yaramıştır:(

Canim benim ben gecen sene haziranda evlendim yani 1yil 7 ay oldu evleneli ben 5ay filan korundum korunmadim sadce dogal yontemlrle korunma sekli ay herkez istemzken ben istyrdum benden sonra evlenen herkez hamile bu agustos ayinda evlenen kuzenimin esi somra kardesnin esi hep hamilelr alt komsu var iki ay korunmadi kaldi is yerinde sekiz yildr cocugu olmayan arkdsim da dogum yapti ona cok sevindik bi suru var yani kismet herzaman hayirlisini dilmek lazim
evet yaa rabbim hayırlısını versinn inşallahhh onlar adına seviniyorum evet çok güzel ama ben nie kalamadım die üzülüyorumm :(

Yaptık canım eşimde varikosel vardı tek taraflı geçen ay amaliyat oldu daha adet olmadım çok umutlanıyorum ama yine hayal kırıklığı olmasından korkuyorum :(

Yaptık canım eşimde varikosel vardı tek taraflı geçen ay amaliyat oldu daha adet olmadım çok umutlanıyorum ama yine hayal kırıklığı olmasından korkuyorum :KK43:
benimde eşimde solda varikosel var sayıda düşüklük yok 66 milyon ama hareketlilik kötü vitamin ve keçiboynuzu kullandık inşallahh bizde katkısını görürüz.... senin test yapman gerekiyo adetin geçti mii?

sweet42, post: 38578494, member: 571268"]benimde eşimde solda varikosel var sayıda düşüklük yok 66 milyon ama hareketlilik kötü vitamin ve keçiboynuzu kullandık inşallahh bizde katkısını görürüz.... senin test yapman gerekiyo adetin geçti mii?[/QUOTE]
Yok daha geçmedi ayın birinde ikisinde olmam lazim bekliyorum oyüzden. Eşin amaliyat oldumu?

kızlarr doktordan geldim bugün 9. günüm birkaç tane küçük küçük yumoş vardı bir tanesi 11 mm sizce küçük mü 9. güne göre :( geçen ay bu kadar bile yoktu ilk kez klomen kullandım günde 1 tane.. 3 gündür de soğan kürü yapıyorum inşallah bu sefer olurr:KK69:

canim sende akinti vs oldumu kuru uyguladigin surece yada hamilelikle alaki bir belirtin vs kac gun gecti adet gunun bizi aydinlatrsan sevinirm ilk defa mi denedin kuru

Arkadaslar ben bu arada ben bir hafta filan oldu aslan oenceside iciyorum tadi cok guzel ve hormonlsri duzenluci etksi varmis bas agrisinda iyi gelyor tavsiye ederim hormonlari duzenlyor deneyin

sweet42, post: 38578494, member: 571268"]benimde eşimde solda varikosel var sayıda düşüklük yok 66 milyon ama hareketlilik kötü vitamin ve keçiboynuzu kullandık inşallahh bizde katkısını görürüz.... senin test yapman gerekiyo adetin geçti mii?
Yok daha geçmedi ayın birinde ikisinde olmam lazim bekliyorum oyüzden. Eşin amaliyat oldumu?[/QUOTE]
olmadı malesef erteliyo ünv. öğr.görevlisi eşim vize final büt derken yoğun olduğundan şubata kaldı bizim amelyat :(

kızlarr doktordan geldim bugün 9. günüm birkaç tane küçük küçük yumoş vardı bir tanesi 11 mm sizce küçük mü 9. güne göre :KK43: geçen ay bu kadar bile yoktu ilk kez klomen kullandım günde 1 tane.. 3 gündür de soğan kürü yapıyorum inşallah bu sefer olurr:KK69:
soğan kürü diilde incir yee incir suyu iç incir iyi geliyo canım büyütüyo günde 2 mm büyüyo yumoş genelde kötü diil bence dr ne dedi ?

canim sende akinti vs oldumu kuru uyguladigin surece yada hamilelikle alaki bir belirtin vs kac gun gecti adet gunun bizi aydinlatrsan sevinirm ilk defa mi denedin kuru
canım bana mı dedin bilmiorumda ben 15 gün uygulamamda akıntım oldu ilk günler sonra aşırı olmadı son zamanlarındada oldu bitmeye yakın öle aşırı bi akıntıyla karşılaşmadım açıkçası

soğan kürü diilde incir yee incir suyu iç incir iyi geliyo canım büyütüyo günde 2 mm büyüyo yumoş genelde kötü diil bence dr ne dedi ?
pek bir şey demedi sağ tarafta hareketlilik var 11 mm olanı beğendim dedi cuma tekrar çağırdı ama çlıştığım için gidemem diye ilişki günleri verdi haftaya p.tesi tekrar geldi canım inciri 2 ay önce denedim bana yaramadı adetim bitmek bilmedi bir türlü

Back
X