Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım benim gelicek aya inşAllah hayırlısı :KK43:

Bak canım çok sık idrara çıkman varsa gebesin demektir .. Ben ilk hamileliyimden biliyorum tatlım ay artık wc ye gitmekden okadar bıkmıştım ki neden böyle oluyor dıye sorup duruyordum megerse hamileymişim .. İnşAllah seninkide buyüzden dir şimdi senin için daha çok eminim )))
Ağzın bal yesin inşAllah seninde hamile haberini alırız buay canım burdaki bütün isteyenlerede versin inşallah

Mrb kizlar bende aranıza yeni katildim benm bu kızIm var ikibucuk yasinda 6 aydır ikinciyi istiyoruz ama olmuyor soğan kuru yapsam etkisi olurmuki

Gecmiş olsun canım eğer istanbuldaysan şayet radotom yada radyomar hatırlamıyorum tam adını ama tavsiye ederim ben geçen sene çektirdim orda inanırmısın kimisi adet sancısı gibi ağrı oluyo dio ama bende o bile olmadı hiçbişi anlamadım çok iyi bi yer

istanbula kısa bir süreliğine gitmiştik şu an istanbulda değilim iş dolayısıyla bulunduk eşimle banka nın personel eğitim şubesindeyiz....
başka bir ildeyiz canım.
Ağzın bal yesin inşAllah seninde hamile haberini alırız buay canım burdaki bütün isteyenlerede versin inşallah

kuzum ateşini ölç birde sabah yataktan kalkmadan.benim adet olcağım güne kadar 36.7 adet olcağım sabah 36.4 tü ve lekelenme başladı. inşallah hep seninki yüksek gider ve gebe haberini alırız:KK5:

istanbula kısa bir süreliğine gitmiştik şu an istanbulda değilim iş dolayısıyla bulunduk eşimle banka nın personel eğitim şubesindeyiz....
başka bir ildeyiz canım.

kuzum ateşini ölç birde sabah yataktan kalkmadan.benim adet olcağım güne kadar 36.7 adet olcağım sabah 36.4 tü ve lekelenme başladı. inşallah hep seninki yüksek gider ve gebe haberini alırız:KK5:
Allah senden razı olsun canım ne kadar güzel anlatıyosun inşallah rabbim en kısa ve hayırlı bi zamanda sende hamile kalırsın kuzum :KK37:

Allah senden razı olsun canım ne kadar güzel anlatıyosun inşallah rabbim en kısa ve hayırlı bi zamanda sende hamile kalırsın kuzum :KK37:

amiinn canım benim vallaha yoruldum artık bu gün üstümden tanker geçmiş gibi o derece yorgun ve bitkinim bardak kaldırasım yok panduflarımı giydim köşeme çekildim kitap okudum akşama kadar:KK51:

Hamilelik mujdesi alan arkadaslarimi tebrik ederim cok sevindim. Benimde gecikti AMA dun yaptigim test negatif. Yarin yine yapsam mi diye dusunuyorum cunku henuz gelen giden yok goguslerim agrir di adet oncesi AMA o da yok. Sogan kuru geciktiriyor bari olsamdayeni yumurtlamayi yakalasam. Yarin 10.gun test yapsam mi yapmasam mi bilemedim

Hamilelik mujdesi alan arkadaslarimi tebrik ederim cok sevindim. Benimde gecikti AMA dun yaptigim test negatif. Yarin yine yapsam mi diye dusunuyorum cunku henuz gelen giden yok goguslerim agrir di adet oncesi AMA o da yok. Sogan kuru geciktiriyor bari olsamdayeni yumurtlamayi yakalasam. Yarin 10.gun test yapsam mi yapmasam mi bilemedim

10 günmü gecikti canım kesinlikle kan testi yaptır.dra git gecikme yavrun seninledir inşallah...
benim de 4 gün gecikti bu ay kistim biraz büyümüş. dr hamile değilsin dedi kahve rengi akıntım olmuştu korkup hemen gittim.yoksa gitmiycektim adetimi bekliyordum.zaten olumsuzu alınca o gece adet oldum çok şükür dahada gecikmedi.
inşallah seninki gebrliktendir tatlım.bundan sonra olumsuz hissetsemde test yapcam yoksa vücudum dalga geçiyor benimle:(

amin canım amin bilmiyorum o günleri görecemmi.bazen yeteerrr diye haykırasım geliyor bazende bir rahat lık çöküyor psikoloji denge falan kalmadı anlıyacağın.belirsizlik zaten her şeyde, sadece çocuk olayında da değil, insanı mahfeden.allah ım bizide gör yarabbimm.yorulmuşum artık ben ya ondan böyle rahat lık çöküyor aslında rahatlık değil yorgunluk bitkinlik her şeye umut bağlamak sonra hüsran sonra kocaman bir ay ondan çok yorgunum çookk kızlar istemiyorum çocuk falan diye isyan edesim geliyor onuda yapamıyorum düşün ün artık.

Ay yanlışlıkla oldu :/ ay canım seni nasıl anlıyorum bir bilain allah savır versin bak kimler kimler hamile kalmış bizmi kalamıycaz ya her şey güzel olacak inan bana allah herşeyi hayırlı zamanında verir demekkki ozaman daha deyil .. Rabbim hepimizi sevindirsin amin

Ay yanlışlıkla oldu :/ ay canım seni nasıl anlıyorum bir bilain allah savır versin bak kimler kimler hamile kalmış bizmi kalamıycaz ya her şey güzel olacak inan bana allah herşeyi hayırlı zamanında verir demekkki ozaman daha deyil .. Rabbim hepimizi sevindirsin amin

amin canım amin keşke hepimiz hamile kalsakta bu yıl artık gebeliğimiz için sohbet etsek birbirimize dua edelim insanın kendine yaptığı duadan daha makbule geçiyormuş insanın birbirine yağtığı dilediği şey.
evet ya biz ne zaman paylalıcaz bu mucizeyi sonucumu aldığımda 2 yazıyordu hafta hafta değer ler vardı altında dedim bu değerler i görcemmi ben imkansız dedim sonra:( çok acı

amin canım amin keşke hepimiz hamile kalsakta bu yıl artık gebeliğimiz için sohbet etsek birbirimize dua edelim insanın kendine yaptığı duadan daha makbule geçiyormuş insanın birbirine yağtığı dilediği şey.
evet ya biz ne zaman paylalıcaz bu mucizeyi sonucumu aldığımda 2 yazıyordu hafta hafta değer ler vardı altında dedim bu değerler i görcemmi ben imkansız dedim sonra:KK43: çok acı
Hayırlısıyla olucak inşAllah ^_^ :*

10 günmü gecikti canım kesinlikle kan testi yaptır.dra git gecikme yavrun seninledir inşallah...
benim de 4 gün gecikti bu ay kistim biraz büyümüş. dr hamile değilsin dedi kahve rengi akıntım olmuştu korkup hemen gittim.yoksa gitmiycektim adetimi bekliyordum.zaten olumsuzu alınca o gece adet oldum çok şükür dahada gecikmedi.
inşallah seninki gebrliktendir tatlım.bundan sonra olumsuz hissetsemde test yapcam yoksa vücudum dalga geçiyor benimle:KK43:

Gecmis olsun canim uzulme uzuluyoruz diye de etkisi var. AMA bu ay ki gecikmeleri bence sogan kuru yapiyor hic bir adet belirtim yok. Az once test yaptim sonuc negatif. Olsa 10 gun de idrar da cikardi. Hemen doktora gidip de orada da hayal kirikligina ugramak istemiyorum. Gecen Haziran da bir dusuk yaptim malesef ozaman adetimi once ince takip etmemistim birakmistim. Kismet olursa bu ay da oyle yapicam bakalim sende uzulme insallah ayni zamanlar da mujde veriririz bizde hamilelik surecinden bahsederiz. Allahim hepimize nasip eder insallah

Back
X