Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim lutfen kendini uzmeKızlar benim kanamam başladı. Doktora gittim kese gelişmemiş perşembe günü alacaklar çok kötüyüm cildirmak uzereyim
Adetinin 7 ci gunu bawlayip 15 gun devam edeceksin canim eger gunu ve bawlama zamanini soruyorsanSlm arkadaşlar bende gebe kalmak için kürleri kullanmak istiyorum 2 ay önce 8 haftalik bebeğinin kalbi durdu kürtaj oldum bugün de 2. Adetin oldum soğan kuruyle gebe kalan arkadaşlar yazarsaniz sewinirim
Ben üçgündür içiyorum canım ama günde bir bardak çok midemi bulandırıyor çünkü inşallah deva olur Allah herkese nasip etsin bu ay hepimiz hamiş olalımcnm bende 9 aylık evliyim kişt vardı geçti şuan birşey yyok kişt geçince tedavi göreyim artık dedim bu ay başlayacaz tedaviye horman testi gibi testler yapacak sonra tedaviye başlayacak doktr cnm bir arkadaşımda 4 aylık evli soğan kürü denemiş ikinci ayda da hamile kalmış bana daa dene diyo bende bu ay deneyecem sende dene beraber deneyelim
2.hamileligim ilkide düşük olduaa inanmıyorumm.. Nniye boyle oldukii. İlk gebeliğin mi cnm
saol canim benim zaten degerlerim çok düşüktü keseyi görünce umitlendim ama geçen haftadan beri kese hiç gelişmemiş boş kese dedi yine perşembe gününe kadar beklicez olmazsa kürtaj olcam. Allahım sabır versin okadar kötüyüm ki Allah sanada evladını bağışladı nazardan sakınsin. Desteğin için çok teşekkür ederimÇok üzüldüm canım ama şunu unutmayalımki herşeyde bir hayır vardır Allahım nasip etmişse ötesi yok bence başka bir doktora daha görün çünkü bana geçen ay doktor gebesin dedi hatta keseyi bile gösterdi mutluluktan çıldırdık iki gün sonra battan bir gün sonra adet oldum doktorda uzmandı operatordu bunu söyleyen sonra başka doktora gittim o resmi gösterdim o kese değil kist dedi o yüzden başka bir doktora daha görün benim oğluma hamileliğimde iki aylıkken bir kanama bir kanama bacaklarımdan süzülüyordu o derece bir kan neyse hemen dr a gittik alalım düşüuo dedi başka bir doktora gittik iğne yaptı ilaç ve iğne verdi yüzde yüzlük kürtajdan ve düşükten kurtardı her gün ilaç içmiştim iki seferde iğne oluyodum şükür iyleştim bebeğimede bişey olmadı oğlum şimdi 12 yaşında o yüzden canım başka doktorada görün oda öyle derse o zaman yapsınlar ama nasibi varsa ne olursa olsun geliyo allahtan umudunu kesme nolur canım sana çok dua edeceğim sende dua et hakkımda hayırlısını ver de canım çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederim.canim dediğin gibi tek care duaAllh guç versin. Yapıcak tek şey dua etmk
ikinci kez sağlıksız gebelik geçirdiğine gore muhakkak bi sebebi vardr. Bnce araştırıp sebebini bulmadan bidaha hamile kalma. Hatta pıhtılaşmada olabilir seninkiÇok teşekkür ederim.canim dediğin gibi tek care dua
canim lutfen uzulme rabbim yardimcun olsun bidaha olur saglikla insallah.canim universitede bi genetik testi yaptir ben eylulde kurtaj olddum kan pihtilasmasi yokmus bide genetik yapalim dediler o zaman sonuc net oluyormus fakat bana daha hazirana gun verdiler cunku genetik sirasi cok bulabilirsen ozelde yaptir maddi durumun iyiyse ben hazirani beklicem.bir tip fakultesine gidersen daha ayrintili inceliyorlar.uzulme sakin bol bol dua et.2.hamileligim ilkide düşük oldu
Yaaa kizlar canimsiniz hala olmadi i wAllahhh da olmaz biweyler hisseder gibiyim ama belkide psikolojik ... ayni gun
canim sana bisiy sorcam kasiklarinda karninda araara agri varmi boyle adet olcakmis gibi vbliosun benum adet gunum 20-21 subatta ama hafif hafif agri var gibi ben sigan kurunu 2 ay kullandim(15-ikinci ay 10 gun) ne bilimm yaa ise yaramicakmi acaba tatlim yaa, bu arada insallah hamilesindir guzel haberlerini bekliom![]()
Canım soğan kürünü 4 ay ardarda yapabiliyomuyuz
geçmiş olsun canım Rabbim sabırlar versinsaol canim benim zaten degerlerim çok düşüktü keseyi görünce umitlendim ama geçen haftadan beri kese hiç gelişmemiş boş kese dedi yine perşembe gününe kadar beklicez olmazsa kürtaj olcam. Allahım sabır versin okadar kötüyüm ki Allah sanada evladını bağışladı nazardan sakınsin. Desteğin için çok teşekkür ederim
çok geçmiş olsun sakin ol.allaha güven inşallah sorun çıkmaz.Kızlar benim kanamam başladı. Doktora gittim kese gelişmemiş perşembe günü alacaklar çok kötüyüm cildirmak uzereyim
bizler doktor değiliz,iyilik yapıp fikir verirken ters tepe bilir.en sağlıklısı uzman bir doktordan yardım almasıdır.arkadaşımızında hayatını tehlikeye atmayalım.dua edelim inşallah bişey olmaz değilmi?ama eğer pıhtılaşma varsa henuz teşhis edilmemiş, ona çozum olabiilir. Asprinin kanamayı arttırıcı etkisi var mı bnm bilgim yok
evet oyle cnm. En sağlıklı bilgi dktr tavsiyesibizler doktor değiliz,iyilik yapıp fikir verirken ters tepe bilir.en sağlıklısı uzman bir doktordan yardım almasıdır.arkadaşımızında hayatını tehlikeye atmayalım.dua edelim inşallah bişey olmaz değilmi?