Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

evet tatlim gec olabiliyormus ama insallah bu ay hepimiz hamisizdir. o kadar cok istiyorum ki tatlim dedim ya gecem sefer iki haftalikken ogrendim haftalarca icim icimi yedi tabii korktugumda basima geldi.(kalbi atmadi) bu sefer dedim gecsin tam 27 sini eger adet olmassam gidip test aliim erken ogrenmekten bile korkar oldum napicaz boyle tatlim yaa.. rabbim bu murlbarek cumanin hurmetine dualarimizi kabul etsin insallah canim
Gercekten ya bende gecen ay okadar test yaptim ki budefa ikigun gecince yaptim bidahada yapmamaya kociwe soz verdim..imwAllah canim ya imwAllah

kizlsr merhaba yardim Lutfen.sogan kurunu uygulluyorum ben.amma bazengunde bir kez iciyorum.calisdigimdan dolayi aksam iciyorum .ama bir kez icsem faydasi olurmu bilmem ki/nolursunuz bana da dua edin coookkkk ihtiyacim var:KK61::KK61:
Yapabildiği kadar yap canım benim şifa olur uns faydası olur tabi yine

canim kurtajin sorunsuz gecmistir insallah hic uzulme rabbim birdaha nasip eder insallah bende bu durumu 4 ay once yasadim bilirim nekadar zor oldugunu.hic uzulme hepimiz birbirimize duaciyiz:KK66:
Ben 2.ye yaşıyorum canım Allah bidaha yaşatmaz inş. Çok zor bişey inş bu ay sizden mutlu haberler alırım da moralim yerine gelir

Ben 2.ye yaşıyorum canım Allah bidaha yaşatmaz inş. Çok zor bişey inş bu ay sizden mutlu haberler alırım da moralim yerine gelir
Canim gorunmuyosun bu aralar..Nasilsin nasil oldun dmeek istemiyorum bilen ywan bilir o woku atmanin ne kadar zor oldugunu...Ama takdir Allahtan hayirlisiyla tekrar hamile kalacaksin..Allah veriyor iwte vermese problem olurdu en azi dan kala biliyorsun o sorununda cozulecek bak goreceksin..Lutfen yuzun gulsun moraljni bozma ne kadar cabuk toparlanirsan okadar iyi olur senin ve gelecek meleyin icin ...Dualarim seninle canim..lutfen kendine iyi bak

inşallah canım ama innnan hayal kırıklığına uğricam bu ay die o kdar korkuyom ki inşallah hepimizin hayalleri dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir.dualarım hepimize inşallah.allahım hiç birimizin kucağını boş koymasın canım.tekrar geçmiş olsun.

kızlar beta hcg değerim bugün yaptrdım 147 çıktı çokmu düşük eve geldim azıcık kahve leke geldi sonra daha gelmedi korktum inşllh kötü bişe yoktur bikere dışgebelik yaşadm rabbim bidaha yaşatmasın nolur dua edin her şey olumlu gelişsin pazartesi dooktormdan randevu aldm inşllh ikiye katlar bu değer

kızlar beta hcg değerim bugün yaptrdım 147 çıktı çokmu düşük eve geldim azıcık kahve leke geldi sonra daha gelmedi korktum inşllh kötü bişe yoktur bikere dışgebelik yaşadm rabbim bidaha yaşatmasın nolur dua edin her şey olumlu gelişsin pazartesi dooktormdan randevu aldm inşllh ikiye katlar bu değer
Gözün aydın canım merak etme inşallah artar çok sevindim canım

gözün aydın canım keşke bi doktoruna telefon açsaydın en azından telefonda durumun normalmi değilmi olduğunu sorardın. pazartesiye kadar vakit geçmezde ondan söledim :) tekrar hayırlı olsun inşallah arkadaşım rabbim kucağına almayı nasip etsin

Ca
canim cok sevindim.inwallah hamiwsindir☺️

Back
X