- 25 Şubat 2015
- 342
- 123
- 48
- 33
RICA EDERIM CANIMsağol cnm yorum yaptığın için. Benim yaşım 27 2 buçuk yıldır evliyiz, 1 buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz. eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 4 ay önce. ben hiç tedavi görmedim kendiliğinden olsun diye ama olmadı. Tedaviye başlamak için gittim doktora alttan muayene etti çatlamak üzere olan bir yumurtan var tesadüf, onu çatlatalım dedi iğne yaptım işte sonra. Klomen falan içmedim hiç. Birde bende polikistikover varyumurtlama zamanım belli olmuyo.
Evet yasin uygun ve 1.5 swnw olmus olmayali rahim filmine uygun.yas kucuk ve evlilik suresi kisaysa tehlikeli.dr dediki ben kendime riske atip her hastya cekmiyorum dedi.dusun yani bunu soyleyen dr.
Ben biraz daha bekleyeyim diyorum.8 aylik evliyim olur belki ya.
Allahim nasip etsin herkeZe.
Eee yumurta catlamistir yenimi yaptirdin peki sonuc belli deil heralde.ben 2 kere yaptirdim sonuc sfr.insallah sende tutr.adet bittikten hmn sonra hamile kalanlar oluyo.anacim kimse yumurtlama donemi hesaplamadan yapiyo nasil yapiyolarsa.bizde aman yumurtlama gunu ne zmn kacirmayalim sende bnmki belli olmuyo diyosun allah yardim etsin bize ne yumurtaymis bizdekilerde ya bi tutmadi gitti

Olucaktir ama icim rahat arrik birazda hevesim kaçtı agliyodum stres yapiyodum ama simdi aman diyorum ya allah hayirlisini versin insallah