Insallah pozitif gorursunuzMeraba cnm. Ben yeni basladim sogan kurune ama bu ay sogan kurune ragmen adet olamamdim 58.gunumdeyim test yapmaya korkuyorum nehatif cikacak diye
İkisini de yaptım soğan işe yaradı maydanoz yaramadı bendeMerhaba arkadaşlar1 senedir cocuk istiyoruz fakat daha olmadi bu ay rahim filmi cekilecektim ama korona oldugum icin cikamadim zaman gecti malesef simdi bu ay sogan kürü ve maydanoz-süt buhari denemek istiyorum. Deneyenler var mi işe yarayanlar veya yan etki gorenler yazarsa cok sevinirim
Ay cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsinİkisini de yaptım soğan işe yaradı maydanoz yaramadı bende
Sanmıyorum yan etkisi olacağını. Vesile olsun inşallahAy cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsinben ikisini ayni anda kullanmayi dusunuyorum birisi agizdan digeri buhar yoluyla sonucta insallah yan etkisi olmaz
Ben sogani 2 gun icmistim onceden icilmicek gibi bi tadi yok burun tikali halde icince tadi bile gelmiyorBen soğan kürünü hiç denemedim diyenler oldu ama aç karnına olunca içinde şekerde olunca yapmak istemedim maydonozda herkese iyi gelmiyor maalesef onu denemedim ama duyduklarımdan diyorum
Canım normalde soğan severim ama suyu da kokmaz o kadar belki hiç denemedim de şifa olsun belki yaparsam yazarım bendeBen sogani 2 gun icmistim onceden icilmicek gibi bi tadi yok burun tikali halde icince tadi bile gelmiyorsonrasinda bir macun kullandigim icin birakmistim simdi tekrar baslayacagim bakalim
InsallaaaaahhhSanmıyorum yan etkisi olacağını. Vesile olsun inşallah
Herhangi bir adet sıkıntısı ya da kist gibi sıkıntınız yoksa doktorunuza sormadan kür yapmayın hormonlarınızı alt üst edersiniz benden söylemesi bu sekilde adet döngüsü bile değişenler var burdan bizzat okudum şahit oldumHerkese merhaba,
Sogan kürü kullananlar yardimci olabilir mi ? Nasil uygulaniyor bu tarif ? Regl günüm 31 ocaktı ve 6 şubatta tamamen bitti ve ben birazda korktugum icin baslayamadim küre. Yardimci olabilirmisiniz ?
Cikolata kistim var 3 kez de tup bebek denedim sonuncuda dusuk oldu, oyle dediniz bilemedim simdi zararli biseymiHerhangi bir adet sıkıntısı ya da kist gibi sıkıntınız yoksa doktorunuza sormadan kür yapmayın hormonlarınızı alt üst edersiniz benden söylemesi bu sekilde adet döngüsü bile değişenler var burdan bizzat okudum şahit oldum
Bende şeker olduğu için soğanda yapmadım aç karnına yükseltebilir diye düşündümHerhangi bir adet sıkıntısı ya da kist gibi sıkıntınız yoksa doktorunuza sormadan kür yapmayın hormonlarınızı alt üst edersiniz benden söylemesi bu sekilde adet döngüsü bile değişenler var burdan bizzat okudum şahit oldum
Bende başladım bu ay 1 hafta oldu bakalım hayırlısı inşallahMerhaba arkadaşlar1 senedir cocuk istiyoruz fakat daha olmadi bu ay rahim filmi cekilecektim ama korona oldugum icin cikamadim zaman gecti malesef simdi bu ay sogan kürü ve maydanoz-süt buhari denemek istiyorum. Deneyenler var mi işe yarayanlar veya yan etki gorenler yazarsa cok sevinirim
Bende bu ay hem soğan suyu içtim hemde maydanoz kürü yaptım 2kez olumlu sonuç aldık bugün çok şükür 2 yıl oldu bende evleneliMerhaba arkadaşlar1 senedir cocuk istiyoruz fakat daha olmadi bu ay rahim filmi cekilecektim ama korona oldugum icin cikamadim zaman gecti malesef simdi bu ay sogan kürü ve maydanoz-süt buhari denemek istiyorum. Deneyenler var mi işe yarayanlar veya yan etki gorenler yazarsa cok sevinirim
Insallah guzel haberler alirsinizBende başladım bu ay 1 hafta oldu bakalım hayırlısı inşallahDüzenli bir şekilde de içiyorum sogan suyunu
Ooh Rabbik saglikla kucaginiza almay8 nasip etsinBende bu ay hem soğan suyu içtim hemde maydanoz kürü yaptım 2kez olumlu sonuç aldık bugün çok şükür 2 yıl oldu bende evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?