Soğan kürü

Kızlar bişey danışmak istiyorum.ben de çikolata kisti var. Benim 6 ocakta 1. aşılamam yapıldı, 21 ocakta adet oldum. Doktora gittim.hemen 2. Aşılamayı yapmayalım bu ay mola verelim dedi. Yasmin verdi 1 kutuyu bitir , bittikten sonra adet olunca gel dedi , o da şubatın 15 ine falan denk geliyodu. ben de iyi bari dedim hem bu ara soğan kürümü yaparım dedim adetin 5.-6. Günü gibi soğn kürüne başldım ama 2 gün falan yaptım sonra üşendim bırktım. Ben 15 şubat gibi adet olmam gerekirken 2 şubtta adet oldum yani baya erken. Doktora dedim adet oldum geleyim mi, yoksa yasmin bitince mi geleyim , ilaç bitimİnden sonraki adet olduğunda geleceksin dedi. Bugün 4. Günüm hala devm ediyor , çok yoğun değil ama bitmiyor da. Neden kaynaklanabilir. Soğan küründen mi yasminden mi bilemdim. Bide kanamamın rengi siyah.Eğer o 2 günlük kür bile böyle kistimi kanamayla atıyorsa keşke devam etseymişim ya. Bilgisi olan yazabilir mi ? Ben şuan gene soğan kürü yapsam nolur 4-5 günlük. Hiç yoktan iyidir.

Merhaba herkese. Bende soğan kürü uygulamak istiyorum. Geçen yaz ağustosta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. 3 ay korunduk. 3 aydır da deniyoruz ama hamile kalamadım. Inşallah faydasını görürüz. Adetimin 4. Günündeyim şu an. 7. Gün başlıcam bende. Kaç gün içicem bu soğan suyunu? Birde ben bu ay bebek için deneme yapmıycam. Mart ayında denemeyi düşünüyorum. O zamana kadar bir kaç kür deniycem. Bir arkadaş da bal, tarçın, çörek otu kürü yapmış. Ona da başlıycam

6 aydır uğraşıyoruz ama hala hamile kalamadım çok üzülüyorum korkmaya başladım artık acaba bi sorun mu var diye. Ve evlendigimden beri adetim çok duzensizlesti. Doktora gittim 2cm basit kistin var ama o adetini etkilemez duzensizlik var deriz buna dedi. Ama adet düzenim o kadar değişti ki kafama çok takılıyor. Bekarken 1 gün bile gecikmeyen adetim evlendiğimden beri bazen 20 gün gecikiyor bazen 12 gün erken oluyor. Geçen ay soğan kürünü deneyeyim dedim ama tadı kötü diye vazgecmistim ama yine hamile kalamayınca bu ay kesin olarak başladım 2 gündür sabah akşam aç karnına içiyorum. İnşaallah hayırlısıyla hamile kalırım dUA edin ne olur

Ben Ibrahim Saraçoğlunun videosunu izledim Adet bitiminden 2 gün sonra başlayın 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına için diyor. Bende dün başladım bugün 2.günüm inşaallah olur. Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bebek versin inşaallah

Arkadaslad ben de basladim 4. Gunum iciyorum ama herkes akintim artti kanamam oldu falan yazmis ben de hic birsey olmadi sadece ilk gun biraz adet olacakmisim gibi agri oldu...sizce normal mi ? Biz de 5 aydr deniyoruz insallah olur bu ay

kızlar selam bende birşey sormak istiyorum . 10 aylık evliyim bende bu ay gebelik için soğan kürüne başladım 7. günüm fakat bu süre içersinde ilişkiye girmedim çünkü aklıma takılan çocuk olma durumunda soğan suyunun zarar vermesi . kürüm yumurtlama dönemimin 1. günü son bulacak bu yumurtlama dönemin de ilişkiye gireceğim. işin tuhaf tarafı 7 gündür kullanamam rağmen hiç bir etkisi yok ne ağrı ne akıntı hiç bisey. ben daha önce doktora adet düzensizliği için gittim ama düzensizlik evlendikten sonra 3 ay oldu doktora gittiğin zamanında şansa ader oldum karnimdan baktı ve yumurtaliklarin iyi çalıştığını rahmin iyi olduğunu soledi hormon testi istedi yaptım onu da gördü değerlerin gayet iyi dedi ben gene de alttan muayne olmadığı için belki karından bakınca iltihap varsa görünmez diye soğan kürüne başlim dedim ama hiç etki yok çok yazdım galiba :) ama kafam çok karışık ozellikle soğan kürü uygulama sürecinde ilişkiye girip girmeme konusunda

Soğan Kuru yapılınca korunmak gerektiğini HC bir yerden duymadım ama bence öyle olsaydı başta ibrahim saraçoğlu uyarıdır zaten kür bitene kadar eğer gebelik tutmşsa bile bebek rahime yerleşmememiş olacaktır. akıntı olmama nedenin ya bünyede kaynaklıdır büyük ihtimalle de iltihabı ya hiç yoktur ya da çok az vardır. . İbrahim Saraçoğlu bu kürü çok sağlıklı olsanız bile her bayan 6 aydır bir uygulasın dedi

BENDE ADETİM DÜZENSİZLEŞDİ DÜZENE GİRSİN DİYE YAPTIM AMA YİNE GECİKTİ YANİ SOĞAN KÜRÜ BENDE İŞE YARAMADI SANIRIM

Kızlar merhaba. Benim adetim 10 gün sürüyor. Bazı ay 30 bazı ay 35 bazı ay ise 28 günde bir adet oluyorum. Batımı bekliyorum. Bu ay gebelik olmazsa soğan kürü deneyeceğim. Tarif edebilir misiniz? Adet bitince 7 gün içinde başla diyor ve sonraki adet başlamadan 10 gün önce yine yap diyor. Ama arada gün kalmıyor ve 15 günü geçiyor uygulama süresi? Kafam karıştı

http://www.diyanet.tv/yeni-gune-mer...lum--bitkisel-tedavi-yontemleri-ve-akupunktur Burda dr bahşediyor doğru hazırlanışında CAnım ve 3 ay diyor

Yarın adet gunum bende denıycem 4 bucuk yıldır olmuyor cok denemek ıstedım cesaret edemedım ama artık bu ay denıyceeem :)
Canim suan hamilesinn allah bagislasin rabbim kucagina almayi nasip etsin canim acaba bu kürle mi hamile kaldin merak ettim canim cevaplarsan sevinirim 6senelik evliyim gecen sene 2aylik dusugum oldu tedavi ile olmustu suan cok istiyorum eğer uyguladiysan nasil uyguladin

Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim nasıl uyguladin hangi soğan kırmızı mi yoksa beyaz soganmi

canım ben soğanı çoktan denemiştim ama herhangi bir akıntı olmadi diye etkisini görmedim diye 8. günden felan bıraktım artık dedim takmicam rabbime bıraktı. 11 gün gecikmiştim bayramın 1. günü test yaptım ve pozitif cıktı meğer ramazan fa beraber oruç tutmuşuz

Merhaba arkadaşlar ben 6 aydır çocuk istiyorum olmuyor . Bebek düşünmeye başladığımız ilk ay oldu sonra adet günümde bir kaç gün sonra normal Adet kanaması gibi kanamam oldu kimyasal gebelik dediler . Şimdi 5 aydır deniyoruz olmuyor adetime bir hafta var kan testi yaptım yine çıkmadı soğan kürüne şimdi başlasam 15 gün yapsam olur mu

Saraçoğlunun soğan kürü tarifinde hangi gün başlanacağı yazıyor. Netten bulabilirsin. Adet olduğunda 3.günü yumurtalıklarına baktırıp hormon testi yaptırmadıysan yaptırmanı tavsiye ederi. Yumurtlama günlerine ilişkiyi sıklaştır hayırlıca nasip olur inşallah.

İlla klorsuz mu olacak acaba? Ben cesme suyuyla yapiyorum bir haftadir, acaba cesme suyuyla deneyen var mi? Onemli degildir demistim ama belki de onemlidir

Ben kullandım :) soğan kürü ile hamile kaldım çok şükür 9aylik bebeğim var.
Merhabe bende hamile kalmak icin yaklasik 5 aydir ygraisyorum doktr 1 sene deneyin demsti bana herhangi bi problemimizde yok bende yapmak istiyorum rica etsem nasil yaptiginizi asamalaei nasl oldgnu flan anltrmsnz..bende 2017 ekimde wvlensm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…