Gebelikler farklı etki gösterebiliyor. Benim ilkinde hiç hamile olduğumı bile anlamamştm. Mide bulantısı bile yoktu. Umarım hamilesin canım:)Kızlar benim çok başım dönüyor, piskolojik olabilir mi? Adetime daha 6 gün var, hamilelik olsa bile bukadar erken belirti olabilir mi? Aslında önceki hamileliyimde baş dönmelerinden anlamıştım hamile olduğumu. Ama umutlanmak ta istemiyorum, sonra çok büyük hayal kırıklığı oluyor. Bide çok sık idrara çıkıyorum, sağ bacağım sızlıyor, sürekli açım. Umarım piskolojik değildir, test yapmaya korkuyorum...
Daha erken canım test için negatif çıkabilir biraz daha bekle benceKızlar benim çok başım dönüyor, piskolojik olabilir mi? Adetime daha 6 gün var, hamilelik olsa bile bukadar erken belirti olabilir mi? Aslında önceki hamileliyimde baş dönmelerinden anlamıştım hamile olduğumu. Ama umutlanmak ta istemiyorum, sonra çok büyük hayal kırıklığı oluyor. Bide çok sık idrara çıkıyorum, sağ bacağım sızlıyor, sürekli açım. Umarım piskolojik değildir, test yapmaya korkuyorum...
Amin canım inaşallahGebelikler farklı etki gösterebiliyor. Benim ilkinde hiç hamile olduğumı bile anlamamştm. Mide bulantısı bile yoktu. Umarım hamilesin canım:)
Bitti canım evet 3 başladım 18 bitti canım, inşallah faydası olmuşturDaha erken canım test için negatif çıkabilir biraz daha bekle bence
Soğan kürü uygulamasini bitirdinmi ve kaç gün oldu biteli
Üzülme canım inşallah bir sonraki ay olur okuduğum topiklerde sonraki ay hamile kalan okadar çok kişi varki umudunu sakın kaybetme bal çörek otu tarçın nı yap istersen adetin 2.ci günü başlanıyor ben hepsini birden yapıyorum bu ay :)Benim olmadı kızlar adet oldum( inşallah sizde işe yarar
Canım bende çok idrara çıkıyorum geçen ay da 1 hafta yapabildim bu ay düzenli yapıyorum 29 da bitiyor inşallah hamilesindir rabbim gönlüne göre versinKızlar benim çok başım dönüyor, piskolojik olabilir mi? Adetime daha 6 gün var, hamilelik olsa bile bukadar erken belirti olabilir mi? Aslında önceki hamileliyimde baş dönmelerinden anlamıştım hamile olduğumu. Ama umutlanmak ta istemiyorum, sonra çok büyük hayal kırıklığı oluyor. Bide çok sık idrara çıkıyorum, sağ bacağım sızlıyor, sürekli açım. Umarım piskolojik değildir, test yapmaya korkuyorum...
Amin canım inaşallah, Allah hepimizin dualarını duysun hepsimize sağlıklı evlatlar versin inşallah amiiinCanım bende çok idrara çıkıyorum geçen ay da 1 hafta yapabildim bu ay düzenli yapıyorum 29 da bitiyor inşallah hamilesindir rabbim gönlüne göre versin
İnşallah canım yaa. O dediğin karışım nasıl uygulanıyorÜzülme canım inşallah bir sonraki ay olur okuduğum topiklerde sonraki ay hamile kalan okadar çok kişi varki umudunu sakın kaybetme bal çörek otu tarçın nı yap istersen adetin 2.ci günü başlanıyor ben hepsini birden yapıyorum bu ay :)
Canım ben taze olsun diye sabah akşam tekrar hazırlıyorum arı sütü bal polen karışımı aldım 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı çörek otu yarım çay kaşığı tarçın hepsini karıştır çiğne öyle yut çörek otunu iyice cignemen gerek üstünede soğan suyunu içiyorum tabi sen benim gibi yapma belki 2 kür ağır gelir soğanı da adetin 7. Günü başladım ovulasyon günlerimi değerlendirdim bakalım hayırlısı bu ay olmazsa sonraki ay tekrar adetin 2.Günü çörek otu tarçın karışımı yapicam birde hayıt suyu icicemİnşallah canım yaa. O dediğin karışım nasıl uygulanıyor
Canım merak ettim seni iyimisin? tansiyonun mu düştü acabaBen bugün duşta çok kötü oldum, başım döndü az daha (affedersiniz) kusucaktım öğrdüm falan, bir çarpıntı başladı ki sormayın
Şimdilik iyiyim canım, arada bir başım dönüyor ama iyiyim diyebilirim. Adetime 3 gün kaldı, çok umutlanıyorum ama bakalım ne olucak. Allah ne yazdıysa... sen nasılsınCanım merak ettim seni iyimisin? tansiyonun mu düştü acaba
Iyi olmana sevindim canım inşallah dediğin gibi olur ama olmazsa üzülme sakın hazırlık olmuş gibi düşün bu ayı inşallah rabbim sana nasip ederŞimdilik iyiyim canım, arada bir başım dönüyor ama iyiyim diyebilirim. Adetime 3 gün kaldı, çok umutlanıyorum ama bakalım ne olucak. Allah ne yazdıysa... sen nasılsın
Inşallah canım teşekkür ederim, Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallahIyi olmana sevindim canım inşallah dediğin gibi olur ama olmazsa üzülme sakın hazırlık olmuş gibi düşün bu ayı inşallah rabbim sana nasip eder
Ben soğan kürünü adet söktürücü olarak düzenli bi şekilde kullandım adetim gecikmişdi faydasını gördüm ve şuan hastayım kan çok seri akıyorKizlar selam. Soğan kürü kullanipda iyi sonuç alan var mi aranizda ?
2.5 senedir evliyim canım, haziranda bir düşük yaptım ozamandan beri de gem toparlanmaya çalışıyorum hem yeniden hamile kalmaya çalışıyorum. 26 yaşındayım öyle... sen?Amin canım biraz kendinden bahseder misin topik te bi sen bi ben kaldım sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?