Soğan kürü

Kızlar benim çok başım dönüyor, piskolojik olabilir mi? Adetime daha 6 gün var, hamilelik olsa bile bukadar erken belirti olabilir mi? Aslında önceki hamileliyimde baş dönmelerinden anlamıştım hamile olduğumu. Ama umutlanmak ta istemiyorum, sonra çok büyük hayal kırıklığı oluyor. Bide çok sık idrara çıkıyorum, sağ bacağım sızlıyor, sürekli açım. Umarım piskolojik değildir, test yapmaya korkuyorum...

Gebelikler farklı etki gösterebiliyor. Benim ilkinde hiç hamile olduğumı bile anlamamştm. Mide bulantısı bile yoktu. Umarım hamilesin canım:)

Daha erken canım test için negatif çıkabilir biraz daha bekle bence
Soğan kürü uygulamasini bitirdinmi ve kaç gün oldu biteli

Benim olmadı kızlar adet oldum( inşallah sizde işe yarar
Üzülme canım inşallah bir sonraki ay olur okuduğum topiklerde sonraki ay hamile kalan okadar çok kişi varki umudunu sakın kaybetme bal çörek otu tarçın nı yap istersen adetin 2.ci günü başlanıyor ben hepsini birden yapıyorum bu ay :)

Canım bende çok idrara çıkıyorum geçen ay da 1 hafta yapabildim bu ay düzenli yapıyorum 29 da bitiyor inşallah hamilesindir rabbim gönlüne göre versin

Canım bende çok idrara çıkıyorum geçen ay da 1 hafta yapabildim bu ay düzenli yapıyorum 29 da bitiyor inşallah hamilesindir rabbim gönlüne göre versin
Amin canım inaşallah, Allah hepimizin dualarını duysun hepsimize sağlıklı evlatlar versin inşallah amiiin

Ben bugün duşta çok kötü oldum, başım döndü az daha (affedersiniz) kusucaktım öğrdüm falan, bir çarpıntı başladı ki sormayın

İnşallah canım yaa. O dediğin karışım nasıl uygulanıyor

İnşallah canım yaa. O dediğin karışım nasıl uygulanıyor
Canım ben taze olsun diye sabah akşam tekrar hazırlıyorum arı sütü bal polen karışımı aldım 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı çörek otu yarım çay kaşığı tarçın hepsini karıştır çiğne öyle yut çörek otunu iyice cignemen gerek üstünede soğan suyunu içiyorum tabi sen benim gibi yapma belki 2 kür ağır gelir soğanı da adetin 7. Günü başladım ovulasyon günlerimi değerlendirdim bakalım hayırlısı bu ay olmazsa sonraki ay tekrar adetin 2.Günü çörek otu tarçın karışımı yapicam birde hayıt suyu icicem

Canım merak ettim seni iyimisin? tansiyonun mu düştü acaba
Şimdilik iyiyim canım, arada bir başım dönüyor ama iyiyim diyebilirim. Adetime 3 gün kaldı, çok umutlanıyorum ama bakalım ne olucak. Allah ne yazdıysa... sen nasılsın

Şimdilik iyiyim canım, arada bir başım dönüyor ama iyiyim diyebilirim. Adetime 3 gün kaldı, çok umutlanıyorum ama bakalım ne olucak. Allah ne yazdıysa... sen nasılsın
Iyi olmana sevindim canım inşallah dediğin gibi olur ama olmazsa üzülme sakın hazırlık olmuş gibi düşün bu ayı inşallah rabbim sana nasip eder

Amin canım biraz kendinden bahseder misin topik te bi sen bi ben kaldım sanırım :)

Kızlar dün doktora gittim hormonlarıma baktrdım hepsi iyiydi. Yumurtalıklarım da iyi çalışıyor dedi doktor. Bunda kürün etkisi vardır diye düşünüyorum. Bi de bana folbiol verdi içmedim ama daha. Hamilelikte kullanın diyo reçetede. Sizce napmalıyım

Amin canım biraz kendinden bahseder misin topik te bi sen bi ben kaldım sanırım :)
2.5 senedir evliyim canım, haziranda bir düşük yaptım ozamandan beri de gem toparlanmaya çalışıyorum hem yeniden hamile kalmaya çalışıyorum. 26 yaşındayım öyle... sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…