Soğan kürü

Madem reçetede yazıyor e doktorun da vermiş, kullan canım, zararlı değildir

2.5 senedir evliyim canım, haziranda bir düşük yaptım ozamandan beri de gem toparlanmaya çalışıyorum hem yeniden hamile kalmaya çalışıyorum. 26 yaşındayım öyle... sen?
Canım ben de 3.5 senelik evliyim benimde kasımda düşüğüm oldu 42 gün sonra adet oldum bende içim temizlensin diye kürlere başladım tüp bebekti benimki inşallah normal yolla olur bu sefer

Canım ben hamile kalmadan önce kullandım dr vermişti gebeliğe hazırlık için folik asit zaten o hamileykende devam ettim düşükten sonra önü bıraktım başka bir folik asit aldım kullan bence

Canım ben hamile kalmadan önce kullandım dr vermişti gebeliğe hazırlık için folik asit zaten o hamileykende devam ettim düşükten sonra önü bıraktım başka bir folik asit aldım kullan bence
Hmm tamam canım çok sağol. Peki adetliyken de kullansam bi sakıncası olur mu

Canım ben de 3.5 senelik evliyim benimde kasımda düşüğüm oldu 42 gün sonra adet oldum bende içim temizlensin diye kürlere başladım tüp bebekti benimki inşallah normal yolla olur bu sefer
Inşallah canım, benim normal yoldan olmuştu dokuz haftalıkken kalbinin atmadığını söyledi başka bir doktor, benimkinin hiçbirşeyden haberi yoktu. Allah sana da bana da isteyen herkeze sağlıklı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin inşallah canım

Amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar başka bir şey istemem geçmiş olsun doktor çok önemli herşeyden anlayan biri olmalı

Amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar başka bir şey istemem geçmiş olsun doktor çok önemli herşeyden anlayan biri olmalı
Aynen canım zaten artık başka doktora gidicem. Ben birşeylerin yolunda olmadığı hissediyordum o yüzden gittim başka doktora, benim doktorum hep herşey yolunda dedi bana ama benim son 3 hafta hep kahverengi akıntım oldu, hep dedim birşeyler ters gidiyor o bana normal dedi durdu. Neyse Allah bidaha yaşatmasın bu acıyı ne bana ne de başkalarına, çok zor atlattım

Zor olmaz mı canım kürtaj olmak çok zormuş gerçekten dr göre 2 dk işlem ama gelde bize sor ben 6 saat kendime gelemedim yeni atlattım sürekli rüyalarımda bebeğimi uzaktan görüyordum çok acı bişey

Zor olmaz mı canım kürtaj olmak çok zormuş gerçekten dr göre 2 dk işlem ama gelde bize sor ben 6 saat kendime gelemedim yeni atlattım sürekli rüyalarımda bebeğimi uzaktan görüyordum çok acı bişey
Beni bir de sağlıklı bebeyini bile bile aldıran bir kadınla aynı odaya koydular, nasıl zordu anlatamam. Bana umut var deseler kürtaj olmazdım o gelmiş bebeyinden vazgeçiyor. Başkalarına karışmak haddim değil ama daha çok acıdı canım. Ama Allah büyüktür çektiyimiz acıları görüyor bizim de yüzümüzü bir gün güldürür

Insanları anlamak gerçekten zor bunları duydukça daha bir üzülüyorum rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah

Bende çikolata kisti var. İlk defa soğan kürü uygulayacam, adetim biteli 1-2 gün oldu, bugün başlayabilir miyim küre.

Başla canım bir sotun olmaz bence... ALLAH şifa versin inşallah
Çok teşekkür ederim. Bide yasmin verdi doktor onu kullanıyom , Şubatın sonunda iğnelere başlayacam arkasından 2. Aşılamam olacak inşallah 1. Aşılamam olmadı

kızlar bu bölüm baya aktif bana yardımcı olur musunuz. test sonuclari
tsh : 4.15
fsh : 5.90
lh : 9.93
e2 : 16.32
doktorum sağolsun beni bilgilendirmedi. kist var dedi ne tür olduğu belli değil. ben şimdi soğan aldım. aslan pençesi de aldım.
bu sonuçlara göre ne yapmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…