Madem reçetede yazıyor e doktorun da vermiş, kullan canım, zararlı değildirKızlar dün doktora gittim hormonlarıma baktrdım hepsi iyiydi. Yumurtalıklarım da iyi çalışıyor dedi doktor. Bunda kürün etkisi vardır diye düşünüyorum. Bi de bana folbiol verdi içmedim ama daha. Hamilelikte kullanın diyo reçetede. Sizce napmalıyım
Canım ben de 3.5 senelik evliyim benimde kasımda düşüğüm oldu 42 gün sonra adet oldum bende içim temizlensin diye kürlere başladım tüp bebekti benimki inşallah normal yolla olur bu sefer2.5 senedir evliyim canım, haziranda bir düşük yaptım ozamandan beri de gem toparlanmaya çalışıyorum hem yeniden hamile kalmaya çalışıyorum. 26 yaşındayım öyle... sen?
Canım ben hamile kalmadan önce kullandım dr vermişti gebeliğe hazırlık için folik asit zaten o hamileykende devam ettim düşükten sonra önü bıraktım başka bir folik asit aldım kullan benceKızlar dün doktora gittim hormonlarıma baktrdım hepsi iyiydi. Yumurtalıklarım da iyi çalışıyor dedi doktor. Bunda kürün etkisi vardır diye düşünüyorum. Bi de bana folbiol verdi içmedim ama daha. Hamilelikte kullanın diyo reçetede. Sizce napmalıyım
Hmm tamam canım çok sağol. Peki adetliyken de kullansam bi sakıncası olur muCanım ben hamile kalmadan önce kullandım dr vermişti gebeliğe hazırlık için folik asit zaten o hamileykende devam ettim düşükten sonra önü bıraktım başka bir folik asit aldım kullan bence
Inşallah canım, benim normal yoldan olmuştu dokuz haftalıkken kalbinin atmadığını söyledi başka bir doktor, benimkinin hiçbirşeyden haberi yoktu. Allah sana da bana da isteyen herkeze sağlıklı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin inşallah canımCanım ben de 3.5 senelik evliyim benimde kasımda düşüğüm oldu 42 gün sonra adet oldum bende içim temizlensin diye kürlere başladım tüp bebekti benimki inşallah normal yolla olur bu sefer
Evet kullanabilirsin bir sakıncası yok canım merak etmeHmm tamam canım çok sağol. Peki adetliyken de kullansam bi sakıncası olur mu
Amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar başka bir şey istemem geçmiş olsun doktor çok önemli herşeyden anlayan biri olmalıInşallah canım, benim normal yoldan olmuştu dokuz haftalıkken kalbinin atmadığını söyledi başka bir doktor, benimkinin hiçbirşeyden haberi yoktu. Allah sana da bana da isteyen herkeze sağlıklı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin inşallah canım
Aynen canım zaten artık başka doktora gidicem. Ben birşeylerin yolunda olmadığı hissediyordum o yüzden gittim başka doktora, benim doktorum hep herşey yolunda dedi bana ama benim son 3 hafta hep kahverengi akıntım oldu, hep dedim birşeyler ters gidiyor o bana normal dedi durdu. Neyse Allah bidaha yaşatmasın bu acıyı ne bana ne de başkalarına, çok zor atlattımAmin canım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar başka bir şey istemem geçmiş olsun doktor çok önemli herşeyden anlayan biri olmalı
Aynen canım zaten artık başka doktora gidicem. Ben birşeylerin yolunda olmadığı hissediyordum o yüzden gittim başka doktora, benim doktorum hep herşey yolunda dedi bana ama benim son 3 hafta hep kahverengi akıntım oldu, hep dedim birşeyler ters gidiyor o bana normal dedi durdu. Neyse Allah bidaha yaşatmasın bu acıyı ne bana ne de başkalarına, çok zor atlattım
Beni bir de sağlıklı bebeyini bile bile aldıran bir kadınla aynı odaya koydular, nasıl zordu anlatamam. Bana umut var deseler kürtaj olmazdım o gelmiş bebeyinden vazgeçiyor. Başkalarına karışmak haddim değil ama daha çok acıdı canım. Ama Allah büyüktür çektiyimiz acıları görüyor bizim de yüzümüzü bir gün güldürürZor olmaz mı canım kürtaj olmak çok zormuş gerçekten dr göre 2 dk işlem ama gelde bize sor ben 6 saat kendime gelemedim yeni atlattım sürekli rüyalarımda bebeğimi uzaktan görüyordum çok acı bişey
Çok sağolun:)Evet kullanabilirsin bir sakıncası yok canım merak etme
Insanları anlamak gerçekten zor bunları duydukça daha bir üzülüyorum rabbim isteyenlere nasip etsin inşallahBeni bir de sağlıklı bebeyini bile bile aldıran bir kadınla aynı odaya koydular, nasıl zordu anlatamam. Bana umut var deseler kürtaj olmazdım o gelmiş bebeyinden vazgeçiyor. Başkalarına karışmak haddim değil ama daha çok acıdı canım. Ama Allah büyüktür çektiyimiz acıları görüyor bizim de yüzümüzü bir gün güldürür
Başla canım bir sotun olmaz bence... ALLAH şifa versin inşallahBende çikolata kisti var. İlk defa soğan kürü uygulayacam, adetim biteli 1-2 gün oldu, bugün başlayabilir miyim küre.
Çok teşekkür ederim. Bide yasmin verdi doktor onu kullanıyom , Şubatın sonunda iğnelere başlayacam arkasından 2. Aşılamam olacak inşallahBaşla canım bir sotun olmaz bence... ALLAH şifa versin inşallah
Hadi inşallah, Allah gönlüne göre versin canım... amiiinÇok teşekkür ederim. Bide yasmin verdi doktor onu kullanıyom , Şubatın sonunda iğnelere başlayacam arkasından 2. Aşılamam olacak inşallah1. Aşılamam olmadı
Canım ne oldu senin var mı birşeyKızlaaar ben adet oladım 2 gün gecikti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?