Yumurtlama gününde içince problem mi oluyor ? Benim bugün başlamam lazım adetim biteli 2 gün oldu. 15 gün içinde yumurtlamaya denk geliyor hatta yumurtlamadan sonra 6 gün daha içmiş oluyorum nasıl olacak sıkıntı olmasınBen 2-3 gün içebildim sonra yumurtlama günüme denk geldi.İnşallah hayırlısı teşekkür ederim
Yumurtlama gününde içince problem mi oluyor ? Benim bugün başlamam lazım adetim biteli 2 gün oldu. 15 gün içinde yumurtlamaya denk geliyor hatta yumurtlamadan sonra 6 gün daha içmiş oluyorum nasıl olacak sıkıntı olmasın
İnşallah kürlerimiz faydalı olurda sevinçli haberler alırız.Canım bi sorun teşkil etmez,, ben yumurtlama dönemindeyim. hâlâ devam ediyorum,, bırakmadım kürü.. zaten yerleşme yumurtlama gününden 8 ila 12 gün sonra gerçekleşiyor
İnşaallah canım kaçıncı gündesinİnşallah kürlerimiz faydalı olurda sevinçli haberler alırız.
Peki birşey daga soraİnşallah kürlerimiz faydalı olurda sevinçli haberler alırız.
Başlayamadım henüz hep tedirgin oldum evham ettim birşey olur mu diye. Eskiden olsa cesaretle denerdim ama işin içine çocuk girince yalnış birşey yapmaktan korkuyorumİnşaallah canım kaçıncı gündesin
Peki birşey daga sora
Başlayamadım henüz hep tedirgin oldum evham ettim birşey olur mu diye. Eskiden olsa cesaretle denerdim ama işin içine çocuk girince yalnış birşey yapmaktan korkuyorum
Ben sabah içemiyorum malesef işte olduğum için, internette 5 saat arayla olması lazım diye okumuştum. Akşam ve gece içsem olurmu acaba sen nasıl yapıyorsun ? İnşallah kür faydalı olmuştur güzel haberler alırsın, birşeyler denedikçe o ay daha heyecanlı geçiyorBen 10. günümdeyim 5 gün kaldı bitmesine,, dün de yumurtlama günümdü.. Herşey Allah'tan
Sorabilirsin buyur
Ben sabah içemiyorum malesef işte olduğum için, internette 5 saat arayla olması lazım diye okumuştum. Akşam ve gece içsem olurmu acaba sen nasıl yapıyorsun ? İnşallah kür faydalı olmuştur güzel haberler alırsın, birşeyler denedikçe o ay daha heyecanlı geçiyor
İnşallah. Rabbim zamanını biliyordur hayırlısı olsun hakkımızda. Yakıyı da duymuştum. Faydasını görürsen bizide bilgilendir :)Ben bi de yakı yapıştırdım belime, inşaallah çektiğim sızılara değer
muhakkak bilgilendiririm canım ama 2.sini çıkardım dayanamadım çok sızlatıyoduİnşallah. Rabbim zamanını biliyordur hayırlısı olsun hakkımızda. Yakıyı da duymuştum. Faydasını görürsen bizide bilgilendir :)
Erken başlamışsın canım,,Biri bana yardımcı olabilirmireglimin bitmesini beklemedim 2.günü soğan kürü yaptım.Bugün 3.günüm reglim kesildi ilk defa.Soğanla alakası varmıdır? Soğanın daha çok söktürmesi gerekmiyomu ama anlamadım bu işi.Kasıklarımda bi ağrı var şişkinlik gibi
Erken başlamışsın canım,,
ilk defa senden duyuyorum, ama regl dönemi içilmesinde sakınca yokmuşBugün içmeyip reglim bitince tekrar başlıyım o zaman? Regl döneminde içip böyle regli kesilen varmı acaba.
Bende öyle biliyorum çok araştırdım aslında ama tesadüf oldu heralde tam kesmedi ama çok azalttı bitmek üzere gibi.İltihap için tedavi gördüm ağrım geçmişti ama yine ağrım başladı iltihaptan şüphelendim o yüzden soğana başladım inş hayırlısıyla şunları bi atlatırımda bebeğimiz olabilir yoruldum.....ilk defa senden duyuyorum, ama regl dönemi içilmesinde sakınca yokmuş
MerhabaMerhaba ben 4 yıldır evliyim ve 2 sendir de korunmasız devam ediyorum. Ve 7 8 ay önce doktora gitmeye karar verdim.benim Lh hormonum 16 çıktı. Ve doktorum bana adet düzensizliği ve yumurta tembelliğine sebeb olduğıunu soledi. Normalde adet düzensizliğim vardı 40 günde 60 günde bir oluodum ama oluodum. Son 7 aydır adetlerim 28 günde bir olmaya başladı neden düzeldi anlamadım bi ilaç kullanmıorm. Doktorum Lh hormonum yüzünden rahim filmi istedi ancak yaptırmadım. Soğan kürü yapsam olurmu fikirlerinize ihtiyacım var.
çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bu bi kaç güne hastalanmam gerek adett bittikten 2 gün sonra kullanmaya başlarım peki soganı kabukları ile birliktemi atmam lazmMerhabaBence soğan kürüne şans ver düzenli bir şekilde kürü tamamla eğer düzelme olmazsa doktorun dediği şekilde tedavine devam edersin ama en doğru kararı yine sen kendin vermelisin. Rahim filmi çektirirsen de için rahat olur tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?