Okadar uzuldumki anlatamam. Sil bastan baslamak cok zor.Ama yapacak bisey yok Allahin dediği olur.Her ay ayni gun yumurtlama olurmuYaaaa olsun uzme kendinii...artik yumurtlama gununu ogrendin sayilir diger ay olur Allah hayirlisini versin insallahh
Canm benm inan uzme kendini Allah ne yazdiysa o olur, siz kac aydr istiyordunuz? Her ay ayni gun olmayabilir ama sen belirtilerini falan ogrendiysen daha kolay anlarsi yumurtlama gununuOkadar uzuldumki anlatamam. Sil bastan baslamak cok zor.Ama yapacak bisey yok Allahin dediği olur.Her ay ayni gun yumurtlama olurmu
4.ayımızdı uzulüyor insan 2 ay daha deneyip bi doktora gidip geniş çaplı bir araştırma yaptıracağız bakalım nasip artık herşey icin cok teşekkür ederimCanm benm inan uzme kendini Allah ne yazdiysa o olur, siz kac aydr istiyordunuz? Her ay ayni gun olmayabilir ama sen belirtilerini falan ogrendiysen daha kolay anlarsi yumurtlama gununu
Aaa uzulme canm ya 4 ay nedr ki ? Bnm 6. Ayda oldu hic stres yapma olur4.ayımızdı uzulüyor insan 2 ay daha deneyip bi doktora gidip geniş çaplı bir araştırma yaptıracağız bakalım nasip artık herşey icin cok teşekkür ederim
benimkini geciktirmişti canım herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama.Kızlar konuyu hortlak olacak biraz ama ben pco için soğan kuru yaptım sadce 10 gün bir yandan da doğum kontrol hapı kullanıyorum tabi eşim korunmuyor ve 2 gün oldu halim biteli adetim gelmiyor o ihtimali düşünmem bile istemiyorum 2.5 yaşında çocuğum var test yapmaya cesaret edemedim göğüslerim çok aciyor bu kur adeti geciktirir mi
Göğüslerim de açıyor ilk hamileligimdki gibi ins degilimdirbenimkini geciktirmişti canım herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama.
Canim bnde cok bebek istyrm asiri mutsuzum 2aydir istyrm bnde adetim bitsin denicem adet bitince kacinci gun başladın adet duzenszligi varmiydi sendeMerhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyordum sizi. Benim dort yasinda bir kizim var. Bir senedir cocugum olmuyordu. Buradan okuyup sogan kurunu uyguladim.sadece bir kere ictim. Gece yatmadan bir bardak olarak ictim. 11 gun ictim. Ve suan hamileyim. Yapmayi dusunenlere yardimci olur diye paylastim bunu. Bende bir senedir her ay husran yasadim. Sizleri cok iyi anliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsinn..
Canim sende sogan kuruylemi hamile oldunInsallah canim, adet duzensizligin varsa cok iyi gelecektir. Tabi ki once Allahtan ama ben sogan kurunun bu etkisine cok inandim cok sukir bende ise yaradi insallah sizde de ise yarar
Evet canm sogan kuru uyguladim onay adetim duzene girdi, diger ay yumurtlama gununu degerlendirdim hamile kaldim :)Canim sende sogan kuruylemi hamile oldun
Merhaba nasilsiniz? ne zaman basladiginiz kullanmaga reglin kacinci gunu ve ne kadar devam etdiniz ?Evet canm sogan kuru uyguladim onay adetim duzene girdi, diger ay yumurtlama gununu degerlendirdim hamile kaldim :)
Iyiym sag olun:) adet bittikten sonra2. gun basladim 15 gun boyunca sabah aksam yemeklerden 15dk once ictim, ortaboy sogani 2 bardak suda 10 dk kaynattim, o ay adetim duzene girdi diger ay adetim duzene girince yumurtlama gunumu tutturdum, yumurtlama oldugu ve sonraki 3 gunu degerlendirdikMerhaba nasilsiniz? ne zaman basladiginiz kullanmaga reglin kacinci gunu ve ne kadar devam etdiniz ?
Iyiym sag olun:) adet bittikten sonra2. gun basladim 15 gun boyunca sabah aksam yemeklerden 15dk once ictim, ortaboy sogani 2 bardak suda 10 dk kaynattim, o ay adetim duzene girdi diger ay adetim duzene girince yumurtlama gunumu tutturdum, yumurtlama oldugu ve sonraki 3 gunu degerlendirdik
Buyuk ihtimal hamilesin gozun aydin:) adetin gecikmesini bekle ve kan tahlili yaptirKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var adete 3 gün var ve bugün test yaptım hayal mi görüyorum testin yansımasımı nolur fikirlerinizi söyleyin
bende 2 ayda bir adet görüyorum kistlerin oluyor. acaba benimde düzene sokar mı? PCO sayılırım[/QUOTE icin cok iyiymis ben de yokti ama duzene soktu insallah sende de ise yarar
İnanamıyorum hala valla ben şookkBuyuk ihtimal hamilesin gozun aydin:) adetin gecikmesini bekle ve kan tahlili yaptir
tebrikler cnm var gozukuyor inslh hayirlisiyla kucagina alirsinİnanamıyorum hala valla ben şookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?