- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
hayırlı olsun canımArkadaşlar çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım.. geçmiş lınklerde adım adım yani gün gün vücutta yaşanan değişme yada bitişinde neler gözlemlendiği pek yazılmamış...ve konular hep yarım kalmış.. Sizleri ve sonradan gelecekler için aydınlatıcı teşvik edici olması dileğiyle forumu açıyorum...
İLK GÜN: 24.12.2014
Hayırlı olsun canım bende başlıcam ama ne zman başlanıyorArkadaşlar çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım.. geçmiş lınklerde adım adım yani gün gün vücutta yaşanan değişme yada bitişinde neler gözlemlendiği pek yazılmamış...ve konular hep yarım kalmış.. Sizleri ve sonradan gelecekler için aydınlatıcı teşvik edici olması dileğiyle forumu açıyorum...
ADETİN 7.GÜNÜ AMA 3.günü başlayanlarda varHayırlı olsun canım bende başlıcam ama ne zman başlanıyor
Ben adet olunca hemen basliycam çok duydum kız iyi açtın bu topigi aslında şu maydanoz falan bizim için olan tüm kürleri paylaşalım benceADETİN 7.GÜNÜ AMA 3.günü başlayanlarda var
bencede canım ya bölük pörçük her kür için bir konu arıyoruzBen adet olunca hemen basliycam çok duydum kız iyi açtın bu topigi aslında şu maydanoz falan bizim için olan tüm kürleri paylaşalım bence
Evet canım yabencede canım ya bölük pörçük her kür için bir konu arıyoruz
mrb cnm hayırlı olsın .... bende yaptım sogan kuru ve faydasını gordum ben ogle ve aksam 1 bardak sıcak ıctım10 gun falan tawsıye ederımm... bırde konu adetlıyken ıcılebılıyormus ben bu sekılde yaptım belkı faydam olur bırılerıne (en fazla 15 gun uygulanırr dıye duymustum )Arkadaşlar çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım.. geçmiş lınklerde adım adım yani gün gün vücutta yaşanan değişme yada bitişinde neler gözlemlendiği pek yazılmamış...ve konular hep yarım kalmış.. Sizleri ve sonradan gelecekler için aydınlatıcı teşvik edici olması dileğiyle forumu açıyorum...
hayır canım ya olurmu öyle şey zaten rahim temizlensin bebek olasun diye yapılıyoKizlar bisey sorcam bu sogan kurunu yaparken korunmak gerekiyormu diye bisey duydum yoksa dusuk yapiyormussun dogru mu ki
Peki ben regl olursam insaallah olmam klomene devam edcm bu kuru de yapsam olur muhayır canım ya olurmu öyle şey zaten rahim temizlensin bebek olasun diye yapılıyo
günaydın kızlar ben bu sabah itibariyle soğan kürüne başladım
bence klomenle yapmanın bi zararı yokturPeki ben regl olursam insaallah olmam klomene devam edcm bu kuru de yapsam olur mu
evet canım aç karnıma içtim zor içtim hiçde güzel değil bide akşam içerim yatmadan olur herhaldeyaaa kıskandımmm şimdi seni... sabah aç karnına mı içtin evde hazırlayıp birde akşam mı içeçeceksin. yoksa yatmadan önce mi..
anlayabiliyorum kokusu da iğrençtir.evet canım aç karnıma içtim zor içtim hiçde güzel değil bide akşam içerim yatmadan olur herhalde
aynen iğrenç ama yapacak bişe yokanlayabiliyorum kokusu da iğrençtir.
aynen iğrenç ama yapacak bişe yok
canım ben 6,30 da namaza kalkıyorum hem eşimede çay yapıyorum işe gidiyo o zaman yaptım 5 dkka ağzı kapalaı kaynattım bıraktım 8,00 de kalkıncada içtim hemen arkasından mandalina yedim ağzımın tadı yerine gelsin diye 15 gün nasıl biticek kison birşey daha sorucam sen sıcak mı içtin birde kaynayan suda 5 dakika bekletip te mi içtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?