SOĞAN KÜRÜ

hedef 2016

Hoşgeldin hayatıma yarınım herşeyim Canım KIZIM
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
6.805
5.035
248
Arkadaşlar çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım.. geçmiş lınklerde adım adım yani gün gün vücutta yaşanan değişme yada bitişinde neler gözlemlendiği pek yazılmamış...ve konular hep yarım kalmış.. Sizleri ve sonradan gelecekler için aydınlatıcı teşvik edici olması dileğiyle forumu açıyorum...

İLK GÜN: 24.12.2014

hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun canım bende başlıcam ama ne zman başlanıyor

Ben adet olunca hemen basliycam çok duydum kız iyi açtın bu topigi aslında şu maydanoz falan bizim için olan tüm kürleri paylaşalım bence
bencede canım ya bölük pörçük her kür için bir konu arıyoruz

Merhaba canım öncelikle kurun sonrada topigin hayirlo ugurlu olsun. Ben ilk ay 15gun ikinci ay 5gun yaptim sogan kurunu iki ayda su gibi cok akintim oldu gecen ay 5gun yaptigimda adetime 15ggun kala basladi sancim cok sancili bir adet gecirdim normalde kasiklarim bu kadar agrimazdi anlamadim nedenini bebektir diye cok umitlandim ama degilmis gunumde geldi reglim.bu ay icmicem artik doktora gitmeye karar verdim

mrb cnm hayırlı olsın .... bende yaptım sogan kuru ve faydasını gordum ben ogle ve aksam 1 bardak sıcak ıctım10 gun falan tawsıye ederımm... bırde konu adetlıyken ıcılebılıyormus ben bu sekılde yaptım belkı faydam olur bırılerıne (en fazla 15 gun uygulanırr dıye duymustum )

Kizlar bisey sorcam bu sogan kurunu yaparken korunmak gerekiyormu diye bisey duydum yoksa dusuk yapiyormussun dogru mu ki

son birşey daha sorucam sen sıcak mı içtin birde kaynayan suda 5 dakika bekletip te mi içtin
canım ben 6,30 da namaza kalkıyorum hem eşimede çay yapıyorum işe gidiyo o zaman yaptım 5 dkka ağzı kapalaı kaynattım bıraktım 8,00 de kalkıncada içtim hemen arkasından mandalina yedim ağzımın tadı yerine gelsin diye 15 gün nasıl biticek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…