- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
canım ben 6,30 da namaza kalkıyorum hem eşimede çay yapıyorum işe gidiyo o zaman yaptım 5 dkka ağzı kapalaı kaynattım bıraktım 8,00 de kalkıncada içtim hemen arkasından mandalina yedim ağzımın tadı yerine gelsin diye 15 gün nasıl biticek ki
hepimiz için ediyorum canım sende başla bakalım inş. faydasını görürüzAllah kabul etsin canım bize de dua et.. yarın sabah başlıyorum bende
amin amin inşallah canım...hepimiz için ediyorum canım sende başla bakalım inş. faydasını görürüz
günaydın canım hadi hayırlı olsun soğan kürün benimde ikinci günüm zor içiyorum nasıl bitcek bu 15 günEvet soğan kürüne başladım kaynayan suya soğanı 4 'e bölüp attım 5 dakika daha kaynattım . 1 bardak suya ilk denemem olduğu için yarım bardak doldurdum ve yuDum yudum ılıyınca 6 yudum içtim.. Midem bulandığı için ... Çalıştığım için sabah aç karnına içiyorum ..ve akşam yemekten önce içeçeğim ...
günaydın canım hadi hayırlı olsun soğan kürün benimde ikinci günüm zor içiyorum nasıl bitcek bu 15 günbide ben iki bardak suyla kaynatıyorum cnm bende bi değişikli başlamadı daha akıntı falan yani kacıncı günü başlıyo acaba yapan varmı kızlar
ben normal su bardağıyla içiyorum canımbende 2 bardak suda kaynattım.. büyük bardak mı içtin çay bardağı mı onu çözemedim. boğazım çok kuruydu kuru öksürük vardı yumşadı halsizliğimi aldı.boyun ağrım bile azaldı mucize gibi
günaydın canım benimde 3.günüm bende gaz yaptı akşam baya karnım şiştievet şu an 2.günüm herhangi bir değişim olmadı henüz ama bakalım..
günaydın canım benimde 3.günüm bende gaz yaptı akşam baya karnım şişti
benimde 4 .günüm hadi bakalım devam inş. güzel sonuçlar alırız canım bizden başkada gelen yok buraya3.günüm kızlar bıkmadan devam
aynen biz bize yeteriz boşver tatlımbenimde 4 .günüm hadi bakalım devam inş. güzel sonuçlar alırız canım bizden başkada gelen yok buraya
bence denemeye değer.. sonuçta aman aman bi agrı yapacak değilbenim başka bir sorunum var kızlar. Yumurtalığımda kist var ve soğan kürünü denemek istiyorum ama gastritim de var. İbrahim Saraçoğlu gastriti olan bu kürü yapmasın diyor. Acaba mide koruyucu ile içilebilir mi diye iternete baktım ama birşey bulamadım.
hoşgeldin canım normalde soğan dokunuyomu soğan kürü dokunur mu bilemicembenim başka bir sorunum var kızlar. Yumurtalığımda kist var ve soğan kürünü denemek istiyorum ama gastritim de var. İbrahim Saraçoğlu gastriti olan bu kürü yapmasın diyor. Acaba mide koruyucu ile içilebilir mi diye iternete baktım ama birşey bulamadım.
bendede gastrit var 2 kez yaptım bir sorun olmadı şükür çokaz miden ağrıyor amabenim başka bir sorunum var kızlar. Yumurtalığımda kist var ve soğan kürünü denemek istiyorum ama gastritim de var. İbrahim Saraçoğlu gastriti olan bu kürü yapmasın diyor. Acaba mide koruyucu ile içilebilir mi diye iternete baktım ama birşey bulamadım.
bencede dene belkide dokunmaz bunuda denemeden bilemezsinhoşbuldum :) soğan çiğ yediğimde rahatsız ediyor. ama denemeyi düşünüyorum. çünkü kist ağrı yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?