- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
soğankürü maceram
arkadaşlar 2 kez soğankürü yaptım bende pco var yumurtlama kendiliğindn olmuyor soğankürü sayesinde 2 kez yumurtladım ilk yaptığımda ara kanamam oldu sürekli
gebelik olmadı 2.de hamile kaldım ama kimyasal düşük oldu
ben biraz farklıyaptım ama tarifi
ilkinde adetimin ilk günü başladım 15gün yaptım günde 1 bardak yatarken içtim oay adetimin 14.günü yumurtlama oldu ama ara kanamam oldu sürekli
2.yaptığımda adetin 3.günü başladım 8 10 gün yaptım günde 1 bardak içtim kanama olur diye korktum yarım bıraktım ve adetimin 22.günü tavukciğeri gibi küçük kırmızı birparça ve leke geldi ama ogün geri kesildi birdaha bişey gelmedi
adetimin 26.günü yumurtladım gebe kaldım ama kimyasalmış
ama yan etkisi rahim duvarını inceltmesi zatn incelik problemim var oyüzden kullanmıyorum şimdilik rahimduvarı inceliği yaşıyorsanız dikkat edin
bende çok tembelimharikasın yatmadan önce 1 bardak içmek benim gibi tembel biri için inanılmaz bir örnek
iyi ya yatmadan önce süper.. hemen uygulamayı bu yönde değiştiriyorum.Birşey soracağım ben pkolu olup olmadığımı bilmiyorum. eğer öyle birşeyim varsa yoğun akıntı vs mi gelecek??bende çok tembelim
bende akıntı vs olmadı ara kanama oldu sadece 2cisindede yumurtlama akıntım oldu 5 gün şeffaf yapışkan şekildeiyi ya yatmadan önce süper.. hemen uygulamayı bu yönde değiştiriyorum.Birşey soracağım ben pkolu olup olmadığımı bilmiyorum. eğer öyle birşeyim varsa yoğun akıntı vs mi gelecek??
hayırlısı olsun inşallahanladım.Bakalım ne olacak
bence değiştirme canım nasıl başladıysn öyle devam et ama yinede sen bilirsiniyi ya yatmadan önce süper.. hemen uygulamayı bu yönde değiştiriyorum.Birşey soracağım ben pkolu olup olmadığımı bilmiyorum. eğer öyle birşeyim varsa yoğun akıntı vs mi gelecek??
HOŞGELDİN CNM NE ZAMAN KULLANDIN MI BİTTİMİ FAYDASINI GÖRDÜNMÜ akıntın falan oldumuSOĞAN SUYUNU GÜNDE 1 KEZ BENDE KULLANDIM
günaydın canım bende öyle çok bi akıntı yok az bişe normalde olan akıntı var çok az bakalım bitsin görcez ben bide belime bardak vurdurmak istiyorum hem belim ağrıyo hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyomuşbenimde 4.günüm az önce içtim günaydın.. akıntı olmadı ama sanki yum.oluyormuş gibi oldu
günaydın canım bende öyle çok bi akıntı yok az bişe normalde olan akıntı var çok az bakalım bitsin görcez ben bide belime bardak vurdurmak istiyorum hem belim ağrıyo hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
hacematta oluyomuşda ben sadece bardak denicem annem yapar herhalde küçükken üştünce yapıyodu bizehacematı mı diyorsun??
anladım canım ilginç ya bazılarına karga nın dışkısını bile yediriyorlarmış eskiden hahahhahacematta oluyomuşda ben sadece bardak denicem annem yapar herhalde küçükken üştünce yapıyodu bize
ben adetimin 3.günü başladım fayda gördüm yumurtlamam oldu ggebelikte oldu ama düştü adetimin 26.günü yumurtladım ama bende pco var sanırım ondan geç yumurtladımKızlar hepinize merhaba. Bende soğan kurun başlamak istiyorum ama nezaman başlayacağımı bilmiyorum. Kimisi adetten sonra diyor kimisi adetliyken diyor. Kafam karıştı. Bugün adetim in ilk günü. Siz nezaman başladınız?
ben 3.günü başladım oay yumurtlama oldu fayda gördümsoğan kürüne hangi gün başlanıyor.bazıları adet bttiikten 7 gün sonra diyor sizne zaman başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?