SOĞAN KÜRÜ

harikasın yatmadan önce 1 bardak içmek benim gibi tembel biri için inanılmaz bir örnek

iyi ya yatmadan önce süper.. hemen uygulamayı bu yönde değiştiriyorum.Birşey soracağım ben pkolu olup olmadığımı bilmiyorum. eğer öyle birşeyim varsa yoğun akıntı vs mi gelecek??
bende akıntı vs olmadı ara kanama oldu sadece 2cisindede yumurtlama akıntım oldu 5 gün şeffaf yapışkan şekilde

iyi ya yatmadan önce süper.. hemen uygulamayı bu yönde değiştiriyorum.Birşey soracağım ben pkolu olup olmadığımı bilmiyorum. eğer öyle birşeyim varsa yoğun akıntı vs mi gelecek??
bence değiştirme canım nasıl başladıysn öyle devam et ama yinede sen bilirsin

benimde 4.günüm az önce içtim günaydın.. akıntı olmadı ama sanki yum.oluyormuş gibi oldu

benimde 4.günüm az önce içtim günaydın.. akıntı olmadı ama sanki yum.oluyormuş gibi oldu
günaydın canım bende öyle çok bi akıntı yok az bişe normalde olan akıntı var çok az bakalım bitsin görcez ben bide belime bardak vurdurmak istiyorum hem belim ağrıyo hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş

hacematı mı diyorsun??

soğan kürüne hangi gün başlanıyor.bazıları adet bttiikten 7 gün sonra diyor sizne zaman başladınız

Kızlar hepinize merhaba. Bende soğan kurun başlamak istiyorum ama nezaman başlayacağımı bilmiyorum. Kimisi adetten sonra diyor kimisi adetliyken diyor. Kafam karıştı. Bugün adetim in ilk günü. Siz nezaman başladınız?

ben adetimin 3.günü başladım fayda gördüm yumurtlamam oldu ggebelikte oldu ama düştü adetimin 26.günü yumurtladım ama bende pco var sanırım ondan geç yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…