SOĞAN KÜRÜ

Günaydın kızlar nasılsınız benimde son iki günüm günlerde geçmiyor yaaa c.tesi belli olur artık hadi hayırlı haberler bekliyorum işallah...

bu gün üçüncü günüm soğan küründe hiç bir rahatsızlık yaratmadı ara ara yumurtalıklarımda hafif sancılar oluyo bide sanki karnımdaki şişliği aldı ya da ben öyle hissediyorum geçen hafta giyemediğim pantolon bu gün oldu üzerime şifa olsun hepimize :)

benim klomende 2. ayım 1.5 senedir denemeler başarısızdı bu ay soğan kürü yaptım bat 2 şubah sağ kasığımda hafif sancılar oluyor akıntım yok.soğan suyunun mucizelerini duyunca kullandım bakalım tutacak mı ayrıca asabirella son durumun nedir canım batın bugun herhalde ..

BAT yarın canım. .heyecan dorukta

Bende meraktan 10 kala yaptım ama sonuç negatif çıkmıştı korkuyorum yapmaya
senin bata 1 gün var ya ondan dedim testte çıkar o ucuz testte bile çıkar erken gebeliklere ben güvenmiyorum sen bilirsin ama ben yapıyorum çok sabırsızım hayırlısı olsun inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız benimde son iki günüm günlerde geçmiyor yaaa c.tesi belli olur artık hadi hayırlı haberler bekliyorum işallah...
günaydın canım bi kişi bari güzel haber verir inş. hadi bakalım bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar.. Tekrardan ben geldım nasılsınız ?
Ben sogn kurune baslamadan regl oldum ınsallah yarın sogan kurune baslayacagım ... Faydası olur ...

Merhaba arkadaşlar.. Tekrardan ben geldım nasılsınız ?
Ben sogn kurune baslamadan regl oldum ınsallah yarın sogan kurune baslayacagım ... Faydası olur ...
merhaba cnm hoşgeldin başla cnm inş. faydası olur

ben şimdi başka bir topikte ovulasyon testiyle gebelik biliniyo diye bir sürü yorum okudum hatta takip etmeyede başladım bu ovulasyon testleri eğer pko yoksa idrar testinden önce gebeliği gösteriyormuş hemen alıp yapmaya başladım adete kadarda yapıcam çünkü ben çok sabırsızım adeti bekleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…