- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi hedef 2016
-
1 gün kaldı inşaallah olmazsın leke falan yok daha dimiCuma günü canım. .inşallah olmam..
Yok tatlım da cok ağrım var. .senin durumlar nasıl1 gün kaldı inşaallah olmazsın leke falan yok daha dimi
Bende lekelere var canım geliyor yani benim kiYok tatlım da cok ağrım var. .senin durumlar nasıl
Cnm lekeler varsa yerleşme kanaması olabilir..çünkü öyle oluyormuş..bende leke Meke yokBende lekelere var canım geliyor yani benim ki
Gunaydin cnm.benimde Son 1..çok heyecanliyimGünaydın kızlar nasılsınız benimde son iki günüm günlerde geçmiyor yaaa c.tesi belli olur artık hadi hayırlı haberler bekliyorum işallah...
bugun test yapsan çıkar canım ben sizden daha meraklıyım bata 10 gün varken başlıyorum yapmayaGunaydin cnm.benimde Son 1..çok heyecanliyim
Bende meraktan 10 kala yaptım ama sonuç negatif çıkmıştıbugun test yapsan çıkar canım ben sizden daha meraklıyım bata 10 gün varken başlıyorum yapmaya
BAT yarın canım. .heyecan doruktabenim klomende 2. ayım 1.5 senedir denemeler başarısızdı bu ay soğan kürü yaptım bat 2 şubah sağ kasığımda hafif sancılar oluyor akıntım yok.soğan suyunun mucizelerini duyunca kullandım bakalım tutacak mı ayrıca asabirella son durumun nedir canım batın bugun herhalde ..
senin bata 1 gün var ya ondan dedim testte çıkar o ucuz testte bile çıkar erken gebeliklere ben güvenmiyorum sen bilirsin ama ben yapıyorum çok sabırsızım hayırlısı olsun inşallahBende meraktan 10 kala yaptım ama sonuç negatif çıkmıştıkorkuyorum yapmaya
Hayırlısı canim..insalalh hayırlı haberleri alırız.senin bata 1 gün var ya ondan dedim testte çıkar o ucuz testte bile çıkar erken gebeliklere ben güvenmiyorum sen bilirsin ama ben yapıyorum çok sabırsızım hayırlısı olsun inşallah
ben başlıcam canım ay sonunda kısmet olursaSOĞAN KÜRÜNE TEKRAR BAŞLIYORMUYUZ
günaydın canım bi kişi bari güzel haber verir inş. hadi bakalım bekliyoruzGünaydın kızlar nasılsınız benimde son iki günüm günlerde geçmiyor yaaa c.tesi belli olur artık hadi hayırlı haberler bekliyorum işallah...
merhaba cnm hoşgeldin başla cnm inş. faydası olurMerhaba arkadaşlar.. Tekrardan ben geldım nasılsınız ?
Ben sogn kurune baslamadan regl oldum ınsallah yarın sogan kurune baslayacagım ... Faydası olur ...
merhaba cnm hoşgeldin başla cnm inş. faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?