SOĞAN KÜRÜ

Tek istediğim kafamın rahat olması ama yapamıyorum. .yatıyorum çocuk kalkıyorum çocuk. Yeminlen bezdim.
Nasıl rahat olunur ki yapabilen varsa bize de öğrensin olmuyor atamıyorum kafamdan
Alışveriş yaptı bu ay bol bol kafam değilsin diye gezdim tozdum hamile gördüm ımrendim çocuk gördüm ağladım

Nasıl rahat olunur ki yapabilen varsa bize de öğrensin olmuyor atamıyorum kafamdan
Alışveriş yaptı bu ay bol bol kafam değilsin diye gezdim tozdum hamile gördüm ımrendim çocuk gördüm ağladım
Dediklerine aynen katılıyorum. .Rabbim bize sabır eylesin.

kızlar selam,, ben soğan küründen sonra 2 gün önce regli oldum sizce normal mi..Aslında 4 ayda bir 2 gün önce ye atıyor sanırım.. 20.05.14-.20.06.14-20.07.14-.20.08.14 sonrasında 18.09.-10.-11.-12... şimdi ise 16.01.15

benşm eşimde dün gece diyo artık çocuk yapalım mı niye dedim ? herkes soruyor diyo?? kim diyorum annenler mi?? ya onlar hep soruyorda iş yerinde ki arkadaşlar soruyor diyo..Dedim alsın kendileri yapsın. çok istiyorlarsa.. hayret birşey ya

ben bu ayda yapıcam soğan kürünü en azından sağlık açısından adetime 10 gün kala 7 gün yapmayı düşünüyorum

Benimde dün itibari ile soğan kürü bitmiş bulunuyor 15 günü nihayete erdirdim gerisi rabbimin bileceği iş cuma yada c.tesi adet günüm tabi bu stresle geçikme olmazsa olsunda gecikme bebişten dolayı olsun işallah

6 gündür yapıyorum bende soğan kürünü ama hiç bi değisiklik yok. sol kasığım çok ağrıyo acaba yumurtacıklarımmı çatlıyo ki yarın gene doktora gitcem. acaba rahim yolundamı sorun var diye. eğer öyleyse sanırım asılama yapılıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…