- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Nasıl rahat olunur ki yapabilen varsa bize de öğrensin olmuyor atamıyorum kafamdanTek istediğim kafamın rahat olması ama yapamıyorum. .yatıyorum çocuk kalkıyorum çocuk. Yeminlen bezdim.
Dediklerine aynen katılıyorum. .Rabbim bize sabır eylesin.Nasıl rahat olunur ki yapabilen varsa bize de öğrensin olmuyor atamıyorum kafamdan
Alışveriş yaptı bu ay bol bol kafam değilsin diye gezdim tozdum hamile gördüm ımrendim çocuk gördüm ağladım
Allah im yardım et bize bize de katından tertemiz bir soy armağan et inşaallah (Amin)Dediklerine aynen katılıyorum. .Rabbim bize sabır eylesin.
Ben çok asabi olurum cnm.asabirella da ordan geliyorAllah im yardım et bize bize de katından tertemiz bir soy armağan et inşaallah (Amin)
Adet öncesi çok duygusal olurum ben sende de oluyor mu canım
günaydın canım öğlen oldu ama ben iiyim sğl sen nasılsınGünaydın kızlarSon durumlar nasıl? ?
ben bu ayda yapıcam soğan kürünü en azından sağlık açısından adetime 10 gün kala 7 gün yapmayı düşünüyorumkızlar selam,, ben soğan küründen sonra 2 gün önce regli oldum sizce normal mi..Aslında 4 ayda bir 2 gün önce ye atıyor sanırım.. 20.05.14-.20.06.14-20.07.14-.20.08.14 sonrasında 18.09.-10.-11.-12... şimdi ise 16.01.15
İyiyim cnm..iş güç ..Adet günümü bekliyorum heyecanlagünaydın canım öğlen oldu ama ben iiyim sğl sen nasılsın
Sanirim bende öyle yapacağım kuzu..ben bu ayda yapıcam soğan kürünü en azından sağlık açısından adetime 10 gün kala 7 gün yapmayı düşünüyorum
günaydın canım nasılsınSanirim bende öyle yapacağım kuzu..
Gunaydin papatyammmgünaydın canım nasılsın
Gunaydin papatyammm
Adet olana kadar psikolojim bozuk canım. Hergün yeni bi belirti yaratıyorum..sen nasılsın cnm..
Alıştım artık ..olmazsam şaşırırım; )bende iiyim canım işteyim çalışıyorum inş. olmazsın hemen moralini bozma
Nasılsın canim 3 gün kaldı ben adet olcam belli de inşaallah sen hapis olursun kuzumAlıştım artık ..olmazsam şaşırırım; )
Telefon yanlış yazıyor düzeltiyor kendince hamis demek istemistimNasılsın canim 3 gün kaldı ben adet olcam belli de inşaallah sen hapis olursun kuzum
Ben onu hamiş okumuştum sen bidaha yazmasan dikkat etmiyecektim. Bu ay bana hüsran sanırım. .Telefon yanlış yazıyor düzeltiyor kendince hamis demek istemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?