SOĞAN KÜRÜ

Kzzlar nasılsnz ikinci soğan kürümü yaptm ama normalde adetimmmm hicccc gecikmez 3gün geçti henuz adet olmadm sizlerde böyle bir durum oldumu gerçi bütün belirtilerim var ama şimdiye kadar hicccc gecikmem olmamıştı dua edin bana ya...

bu ay 6-7 bardak içtim.kistim vardır..ovulasyon donemim bitti hala akıntım oluyor.ilk gunde kahvrengi koyu akıntım olmustu.gercekten cok ama cok etkili.doğru duzgun uygulayamadım ama yinede faydalı olmustur ins.
bebişimin gelmesinede vesile olur insaallah

Canimmm nasil yapiyorsun suan bende adetliyim denemek istiyorum 3 aydir bebis istiyorum malesef olumsuz :( bir dusuk yaptim bu ay:(
canm adetin biter bitmez sabak ve akşam aç karna,bi soğanın kabuklarını soyup ortadan ikiye uçe bolup bi su bardağı suyla beş dk kaynatıp ılıyınca içmk. 15 gun yapmn gerekio. Gerçkten bn çok fayda gordum

canm adetin biter bitmez sabak ve akşam aç karna,bi soğanın kabuklarını soyup ortadan ikiye uçe bolup bi su bardağı suyla beş dk kaynatıp ılıyınca içmk. 15 gun yapmn gerekio. Gerçkten bn çok fayda gordum
Cok tesekkur ederim canim ya adetim biter bitmez denicem koku oluyormu birde dusuk yaptirdigini soyluyorlar dogrumudur

Cok tesekkur ederim canim ya adetim biter bitmez denicem koku oluyormu birde dusuk yaptirdigini soyluyorlar dogrumudur
yani adrtten hmn sonra yapıp 15 gun kullanınca hamilelk henuz oluşmamş olduğu için duşk riski yok ancak hamilykn kullanrsan var tabi. Başlarda bana kokusuda tadıda iğrenç geldi ama etkisini gordukçe hiç aldrş etmedm zaten insan alışıp,hmn

yani adrtten hmn sonra yapıp 15 gun kullanınca hamilelk henuz oluşmamş olduğu için duşk riski yok ancak hamilykn kullanrsan var tabi. Başlarda bana kokusuda tadıda iğrenç geldi ama etkisini gordukçe hiç aldrş etmedm zaten insan alışıp,hmn
Hemen deniycem cok tsk ederim umarim senin gibi faydasini gorururum

Canimmm nasil yapiyorsun suan bende adetliyim denemek istiyorum 3 aydir bebis istiyorum malesef olumsuz :KK43: bir dusuk yaptim bu ay:KK43:
günaydın canım ben adetim bitince başladım 15 gün sabah akşam aç karnına yaptım ikinci ayda adetime 10 gün kala 7 gün yaptım bu ayda yapmayı düşnüyüorum

Merhaba kizlar

Ben bu ayda kirmizi karti yedim. Olmadi yine. :(
3 gunde gecikmisti. Nasil umutlanmistim.
Napalim hayirlisi.
Bugun adetimin ilk gunu. 3. Gun bende deneyecegim sogan kurunu insallah faydasi olur.

Merhaba kizlar

Ben bu ayda kirmizi karti yedim. Olmadi yine. :KK43:
3 gunde gecikmisti. Nasil umutlanmistim.
Napalim hayirlisi.
Bugun adetimin ilk gunu. 3. Gun bende deneyecegim sogan kurunu insallah faydasi olur.
merhaba canım 3 . günü değil adetin bitince başlıcaksın

Kızlar bu ay soğan kürü yaptım bitti ve akıntım olmadı diyebilirim. Acaba bana yaramadı mı???? Bir de akıntı olmadan yumurtlama olur mu??? merak ediyorum. 7 aydır deniyoruz olmadı bende pko var :cry:

Bende adet oldum malesef soğan kürü bende de 3gün gecikme yaptı zaten umutlanmamıştım olmadgnı bilyrdm yani hayırlısı bklm yaaaa....

Ben de 11 Gün yaptım soğan kürünü sonra 12. Günümde hastalandim. Bırakmam gerekiyor mu? Benim 1 ay gecmsiti adetim normalde her ay olurdum yolculuk strese bağladım ben olamamı. Ama olmayınca da çok sıkıntı ya sonra soğan kurunu uygulamaya karar verdim. su gibi geldi sanki kirleri atıyor gibi ilk kez gördüm böyle bişey.

Back
X