inşallah yaz buraya canım ümit olsun herkese.Bugün soğan kürüne başladım Allahın izniyle inşallah 15 gün kullanılan hamile kalırsam buradan söyleyecekm inşallah Rabbim babada evlat sevgisi tattırır.
Kaç gün kullandım cnm ve kaç gündür bekliyosunAminn cnm insAllah bende sogan kuru kullandim . daha sonuc belli degil bende hamile kalirsam paylasirim zaten
Bos gebeligiminden oturu kurtaj oldum 15 gun boyunca regl oldum. Sonra sökülmedi bi ay ve 56. Gün söktürüyle tekrar regl oldum. O ay icinde yumurtlamaya yakin oturup bibucuk sogani tuza bana bana yedim yaninda balikla ayiptir soylemesi. Ve mucizevi bi sekilde tekrar hamile kaldım. Eşime söylerken cok gülmüştü. Yürüyen atom bombası gibi geziyosun konuşmadan anlaşalım diye çok gülmüştük. Hamile kalınca o da şok oldukalp atışlarını da bi duysak ortalık bayram yeri olcak inşallah... Hani gelelim fasulyenin faydalarına derler ya..
Gelelim soğanın faydalarınaaa[/QUYaaa ama çok güzel bi haber Rabbim inşallah dilediğinizi verir. Bende hem icsem hem yesem mi acaba.
Adet gunu basladim 11 gun kullandim. Adetimi bekliyorum adetim 8 kasimdaKaç gün kullandım cnm ve kaç gündür bekliyosun
sade iciceksin icine birsey koymadan ilikken dik kafana ic :)Ben kokusundan dolayı icemedim biraz limon siktim acaba etkisini kaybeder mi ki
İnternetten baktım da kürü uygularken tadından tiksinirseniz limon bal seker kata bilirsiniz yazıyordu oyuzden sıktırm bende limon yoksa icemiyorum yasade iciceksin icine birsey koymadan ilikken dik kafana ic :)
aa bende pko var cnm yumurta tembelliği de var tabi
Etkisini kaybetmiyorsa oyle ic tabi :)İnternetten baktım da kürü uygularken tadından tiksinirseniz limon bal seker kata bilirsiniz yazıyordu oyuzden sıktırm bende limon yoksa icemiyorum ya
M ki ictigimi limonsuz içtim cnm inşallah icicem boyle böyle :)Etkisini kaybetmiyorsa oyle ic tabi :)
Zamanla alisirsin zaten ben sicak sicak bile icmeye baslamistim artik :) cay niyetine :)Aks
M ki ictigimi limonsuz içtim cnm inşallah icicem boyle böyle :)
faydası olmusmuydu bebis var mi cnmZamanla alisirsin zaten ben sicak sicak bile icmeye baslamistim artik :) cay niyetine :)
Daha ben bu ay yaptim. Simdi adetimi bekliyorum :)Sana faydasi
faydası olmusmuydu bebis var mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?