Soğan kürü

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
30
Bugün soğan kürüne başladım Allahın izniyle inşallah 15 gün kullanılan hamile kalırsam buradan söyleyecekm inşallah Rabbim babada evlat sevgisi tattırır.

Bugün soğan kürüne başladım Allahın izniyle inşallah 15 gün kullanılan hamile kalırsam buradan söyleyecekm inşallah Rabbim babada evlat sevgisi tattırır.
inşallah yaz buraya canım ümit olsun herkese.

Aminn cnm insAllah bende sogan kuru kullandim . daha sonuc belli degil bende hamile kalirsam paylasirim zaten

Bos gebeligiminden oturu kurtaj oldum 15 gun boyunca regl oldum. Sonra sökülmedi bi ay ve 56. Gün söktürüyle tekrar regl oldum. O ay icinde yumurtlamaya yakin oturup bibucuk sogani tuza bana bana yedim yaninda balikla ayiptir soylemesi. Ve mucizevi bi sekilde tekrar hamile kaldım. Eşime söylerken cok gülmüştü. Yürüyen atom bombası gibi geziyosun konuşmadan anlaşalım diye çok gülmüştük. Hamile kalınca o da şok oldu kalp atışlarını da bi duysak ortalık bayram yeri olcak inşallah... Hani gelelim fasulyenin faydalarına derler ya..
Gelelim soğanın faydalarınaaa

Haaa

Ben kokusundan dolayı icemedim biraz limon siktim acaba etkisini kaybeder mi ki

Y
ben içtim ama pek etkisi olmadı bende canım L Linammmm
aa bende pko var cnm yumurta tembelliği de var tabi 14 aydır bebek istiyoruz klomen ve çatlatma ignesiyle bir kimyasal gebeliğim oldu martta düşük yaptım hala hamile kalamadim incir havuç kürü de 8 gün uyguladim pek sevmiyorum boyle kurlerle uğraşmayı falan ama artik yapacak birşey kalmadı eğer bu ayda olmazsa doktor yolu gozukucek bana hayirlisi neyse o olur hepimizin hakkında inşallah

İnternetten baktım da kürü uygularken tadından tiksinirseniz limon bal seker kata bilirsiniz yazıyordu oyuzden sıktırm bende limon yoksa icemiyorum ya
Etkisini kaybetmiyorsa oyle ic tabi :)

Merhaba kızlar eylül ayında bende sogan kürü yaptım 15 gün, o ay adetim geldi, 5 günlük 2.küre başlayacaktım ki adetim erken geldi ekimin ilk haftası sanırım içimdeki kötülükler dışarı çıktı :) ve hamileyim şuan Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…