Hayırlısı olsun bakalım. :)Daha ben bu ay yaptim. Simdi adetimi bekliyorum :)
Çok sevindim cnm Allah hayirlisiyla kucağına da almayı nasip etsin bizlere de dua et inşallah soğan mucizesinden faydalanalim :))Merhaba kızlar eylül ayında bende sogan kürü yaptım 15 gün, o ay adetim geldi, 5 günlük 2.küre başlayacaktım ki adetim erken geldi kasımın ilk haftası sanırım içimdeki kötülükler dışarı çıktı :) ve hamileyim şuan Allahın izniyle
İnş şifa olsun :) tez zamanda göbüşleriniz dolsunÇok sevindim cnm Allah hayirlisiyla kucağına da almayı nasip etsin bizlere de dua et inşallah soğan mucizesinden faydalanalim :))
İnşallah cnm inşallahİnş şifa olsun :) tez zamanda göbüşleriniz dolsun
Enfeksiyona iyi geliyo mu bilmiyorum ama adetin 7. Günü başlanıyor 15 gün kullanılıyor cnm bende bugün başladım bakalımHazırlanışını okumuştum ama ne zaman başlanacağı hakkında bilgim yok adet günü mü başlıyoruz küre? Enfeksiyona iyi geliyor mu acaba ?
Bu ay da gebelik yoksa bende hemen başlayayım inşallah hepimize şifa olsunEnfeksiyona iyi geliyo mu bilmiyorum ama adetin 7. Günü başlanıyor 15 gün kullanılıyor cnm bende bugün başladım bakalım
İnşallah cnm bat ne zmn belirtiler var mi özel birşey kullandın mi bu ayBu ay da gebelik yoksa bende hemen başlayayım inşallah hepimize şifa olsun
Ne güzel Rabbim evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin darısı benim gibi isteyenlerin başına inşallah cnmKiz kardesimin çikolata kisti vardi.dr tup bebekte bile sansin yok dedi.sogan kuru yapti.şuan iki cocugu var..rabbim sana da nasip etsin insallah
Hayır hiç özel bişey yapmadım hatta çok düşük ihtimal veriyorum eşimle iş nedeniyle sadece haftasonlarını birlikte geçirebiliyoruz yumurtlama takibi vs yapamıyorumİnşallah cnm bat ne zmn belirtiler var mi özel birşey kullandın mi bu ay
Allah büyük işte soğanın mucizesi vesile darısı olmayanların basına.Kiz kardesimin çikolata kisti vardi.dr tup bebekte bile sansin yok dedi.sogan kuru yapti.şuan iki cocugu var..rabbim sana da nasip etsin insallah
Dileği zaman verir gönlümüzün muradini versin inşallahHayır hiç özel bişey yapmadım hatta çok düşük ihtimal veriyorum eşimle iş nedeniyle sadece haftasonlarını birlikte geçirebiliyoruz yumurtlama takibi vs yapamıyorum
Amin inşallahOlsun Allah
Dileği zaman verir gönlümüzün muradini versin inşallah
Canım limon sıkma sade iç sonra ağzına biseyler at o koku gitsin.ilik yap bi seferde iç .aralıklı içersen icilmito zor oluyo allahım tez zamanda nasip eder insallahBen kokusundan dolayı icemedim biraz limon siktim acaba etkisini kaybeder mi ki
Canım içtim bitti ayin 15 inde şuan beklemedeyim adetime 4 gün var test yaptım bi bakar misin sence çizgi var miCanım limon sıkma sade iç sonra ağzına biseyler at o koku gitsin.ilik yap bi seferde iç .aralıklı içersen icilmito zor oluyo allahım tez zamanda nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?