Soğan kürü

Resmi daha aydınlık bi yerde Çeksene canm gorunmuyo bisey

Canım goremedim ikinci çizgiyi ama daha erken stres yapma adetin gecsin öyle kan tahlili yaptır .testler yanlışta çıkabiliyor.aklina takma hiç beklemediğin bi zamanda allahım nasip ediyo ümidini yitirme sakın sabırla bekle.

Tmm cnm teşekkür ederim

Kızlar bende soğan kuru yaptım adetimin7. Günü başladım 15 gün içtim bu ara gün aşırı çalışmalar yaptık. Pko var ama bnm kanamam hiç olmadi biraz akintim oldu okadar. 26 kasım adet olmamgerekiyordu hala olmadım. Kasiklarima bıçak batiyo gibi oluyo goguslerim aşırı aciyo dokununca ustune yatinca ve bayada bi sert test yapıyorum negatif bu soğan kuru adeti düzene sokup getirmiyor mu ben anlamadım lütfen birisi yardım etsin soğan kuruyapıp adeti geciken oldu mu ve kaç gün geciktide adet oldunuz

Kızlar lutfen bisi söyleyin meraktan öleceğim goguslerim hiç sertlesmezdi damarları çok belirmiş ilk defa görüyorum böyle umut etmem sacmami acaba zaten adetim sürekli düzensiz ama soğan kurunden umutluydum kesin bebek yoksa adetim gelir diye ne test pozitif çıkıyor ne adetim geliyor. Kan versem belki rahatlarim varsada yoksada ama idrar testinde gormeden gitmek istemiyorum

Yaptım cnm negatif internetten 40 tane gebelik testi getirtmistim freely gebelik testi bozuk mudur acaba şimdide teste suç buluyorum te Allahım. Bebis yoksa gelsin artık şu adetim meraktan. Öleceğim

Yaptım cnm negatif internetten 40 tane gebelik testi getirtmistim freely gebelik testi bozuk mudur acaba şimdide teste suç buluyorum te Allahım. Bebis yoksa gelsin artık şu adetim meraktan. Öleceğim
konuyu şimdi okudum bende soğan kürü uygulamaya çalışmıstım.basladığımın 6. günü adet olmuştum. sende geç döllenme olmus olabilir.inşallah hamilesindr canım

Ben de sogan kürü yaptim b

Bende de bütün belirtiler oldu. Cnm en çok göğsümdeki damarlardan umitlenmistim ama nasip kistlerimde hala aynı duruyormus hiç bi faydası olmadi bana yani

Biraz daha bekle bence hemen umudunu kaybetme adet olursan incir kürü dene ben oyle yapicam ya da corek otu bal tarcin

Geçen ay 15 gün soğan kürü yaptm. Sadece akşamları içtim. Bilmiyorum omu etkiledi ama 5 haftalığım şuan. Şubatta boş gebelik yaşadım o zmandan beri uğraşıyoduk. Denemekte fayda var soğanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…