Kırmızı çizgi değilde gölge gibi birşey var sanki yada bana öyle geldi cnmResmi daha aydınlık bi yerde Çeksene canm gorunmuyo bisey
Tmm cnm teşekkür ederimCanım goremedim ikinci çizgiyi ama daha erken stres yapma adetin gecsin öyle kan tahlili yaptır .testler yanlışta çıkabiliyor.aklina takma hiç beklemediğin bi zamanda allahım nasip ediyo ümidini yitirme sakın sabırla bekle.
konuyu şimdi okudum bende soğan kürü uygulamaya çalışmıstım.basladığımın 6. günü adet olmuştum. sende geç döllenme olmus olabilir.inşallah hamilesindr canımYaptım cnm negatifinternetten 40 tane gebelik testi getirtmistim freely gebelik testi bozuk mudur acaba şimdide teste suç buluyorum te Allahım. Bebis yoksa gelsin artık şu adetim meraktan. Öleceğim
Yok cnm hamile değilim regl oldum. Dün doktora gittim klomen tedavisine başladık hayirla sonuçlanır inşallah.konuyu şimdi okudum bende soğan kürü uygulamaya çalışmıstım.basladığımın 6. günü adet olmuştum. sende geç döllenme olmus olabilir.inşallah hamilesindr canım
Soğan kurun de 9. Günüm kızlar kasiklarimda acayip batmalar var aranızda yasayan var mi[/QUOTE
Bende sogan kürü yaptim bu ay cok fazla tuvalete gittim ve cok akintim oldu bu aralarda da benim de kasiklarimda agrilar oldu ozellik dün aksam bugun bisey yok ama akinti devam ediyor bat 10 benimde bakalim hayirlisiyla bekliyorum
Bende de bütün belirtiler oldu. Cnm en çok göğsümdeki damarlardan umitlenmistim ama nasip kistlerimde hala aynı duruyormus hiç bi faydası olmadi bana yaniBen de sogan kürü yaptim b
Bende de bütün belirtiler oldu. Cnm en çok göğsümdeki damarlardan umitlenmistim ama nasip kistlerimde hala aynı duruyormus hiç bi faydası olmadi bana yani
Dün doktora gittim cnm tedaviye başladık bakalm bugün başladm klomene hayırlısı neyse o olur inşallahBiraz daha bekle bence hemen umudunu kaybetme adet olursan incir kürü dene ben oyle yapicam ya da corek otu bal tarcin
inşallah gönlünden geçtiği gibi olur.Yok cnm hamile değilim regl oldum. Dün doktora gittim klomen tedavisine başladık hayirla sonuçlanır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?