Saracoglunun bir videosunda calisan bayanlar icin sunu dedigini duydum. Aksam isten gelince 1 bardak icsin, yatmadan bir bardak daha icsin. Gunde iki bardak icsin de, nasil icerse icsin:)
Geçen ay 15 gün soğan kürü yaptm. Sadece akşamları içtim. Bilmiyorum omu etkiledi ama 5 haftalığım şuan. Şubatta boş gebelik yaşadım o zmandan beri uğraşıyoduk. Denemekte fayda var soğanı.
Merhaba..tebrikler..ben de bu ay denedim sogan kurunu ..reglime 1 hafta var..psikolojik mi nedir bilmem bulantim var?yoksa sogan suyu mu mide bulantısı yapiyordur acaba?!
Merhaba..tebrikler..ben de bu ay denedim sogan kurunu ..reglime 1 hafta var..psikolojik mi nedir bilmem bulantim var?yoksa sogan suyu mu mide bulantısı yapiyordur acaba?!
Bugün soğan kürüne başladım Allahın izniyle inşallah 15 gün kullanılan hamile kalırsam buradan söyleyecekm inşallah Rabbim babada evlat sevgisi tattırır.