Ne zaman basladın icmeye canım5 gun boyunca gunde iki defa sabah aksam ac karinla...
Ne zaman basladın icmeye canım[/QUOTE
Adetim bittikten 2 gun sonra basladim.5 gun icebildim ama kokusundan rahtsz oluyodum.Icine limon sikarak ictim.O ay adet olmadim artik
Yok cnmLimon etkisini azaltmadıml
Gün içerisinde herhangi bir zamn olur heralde değil mi? Birde benim bugün bitti adetim. Yarın başlasam olurmu1litre sute 1demet maydonozu dograyip kaynatiyorsun 15 20dk bugusuna oturuyosun cok sicakken oturma adet bitince 3gun arkaarkaya
olur olurGün içerisinde herhangi bir zamn olur heralde değil mi? Birde benim bugün bitti adetim. Yarın başlasam olurmu
canım ben yapalı iki ay kadar oldu. Reglim çok yoğun oldu soğan kürü yaptığım aylarda aşırı yoğundu pıhtı da vardı. Ben de kist vardı kontrole gitmedim ama o reglle geçtiğini düşünüyorum. Benim reglim düzenlidir 28de bir olur düzenini bozmadı hiç. Şimdi aslan pençesi kürü yapıyorum bu sefer regl döngüm 26 ya düştü.Kızlar bu soğan kürü den sonra ki adetiniz çok sıvı ve pihtili mı oldu deneyenler ilk adet iniz nasildi
değişik olmuş belki mevsimsel gecikme vardır. Ama bir doktora görünmekte fayda var sanırım.Merhaba, 9 aralık adet bitimimden itibaren 15 gün kürü uyguladım normalde iki adet arası 30-34 gün arası idi ama ocağın 5inde adet oldum. dedim ki tamam kür sayesinde düzene girecek adetim. bugün 37.gün adet olmadım. evvelki gün test yaptım hamile de değilim. soğan kürünü uyguladıktan sonra bu tür dengesizlikler yaşayan var mı benim gibi? arkadaş nasıl bünyeyse benimkisi ters tepti galiba
Ben ılk bebegımde ıcmıstım 15 gun o ay hamıle kalmıstım. Umarım faydasını gorursunuz
Hayır canım olmadı. Gunun gecınce test yap bakalımC
Canım merhaba, soğan kürüne başlayalı 13 gün oldu, bugün adetimin 21. günü (27-28 günde bir adet oluyorum) 2 gündür pembe akıntı başladı. Bugün ped taktım artık. Sen de böyle bir şey oldu mu uyguladığın zaman?
Hayır canım olmadı. Gunun gecınce test yap bakalım
Sogan kuru hamilesi olabilirim bende:)
Acikcasi hamile kalmak icin yapmadim kuru. Ama pco var ve adet olmuyorum sirf adetimi duzenlesin diye yaptim. Korunmadigim ilk aydi bu ay rahmi temizleyip onumuzdeki ay incir kuruyle hamilelik icin calismaya baslayacaktim tek iliskimiz oldu bu ay esimle bi de cok yogunduk hic bir araya gelemedik onda da korunmaya ihtiyac duymadik zaten hamile kalamiyorum diye:) zaten yumurtlama zamani gecmistir diye:) bi baktik gec yumurtlamisim o tek geceye denk gelmis hooooop iki cizgi hooop kan testi hooop kese gorundu:) darisi kalp atisina artik
Kızlar adete döndü. Normalde adetlerim çok düzenlidir 27-28 günde bir olurum. Soğan kürüne adetim bittikten 3 gün sonra başladım. Bugün 21. günü adetimin ve bugün adet oldum. Soğan kürünün 13. Günü. Sizce erken adet olmam normal mi? Ben gebe kalabilmek için yapıyordum bu kürü ama adet siklusumu 21 e düşürdü şimdi gelecek ay sizce normalde olduğum gibi 28 günde mi olurum yoksa bundan sonra 21 mi olacak? Çok tedirginim ya
Kızlar adete döndü. Normalde adetlerim çok düzenlidir 27-28 günde bir olurum. Soğan kürüne adetim bittikten 3 gün sonra başladım. Bugün 21. günü adetimin ve bugün adet oldum. Soğan kürünün 13. Günü. Sizce erken adet olmam normal mi? Ben gebe kalabilmek için yapıyordum bu kürü ama adet siklusumu 21 e düşürdü şimdi gelecek ay sizce normalde olduğum gibi 28 günde mi olurum yoksa bundan sonra 21 mi olacak? Çok tedirginim ya
Normalde düzenli miydi? Normalde kaç günde oluyordun?ben kürü yaptığım ay 27. günde adet oldum. bu ay 41. gün hala olmadımartık sapıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?