Soğan Kürü

Normalde düzenli miydi? Normalde kaç günde oluyordun?

düzenli değildi, 29-34 gün arasında değişiyordu sürekli. bi umut bu vesileyle düzene girer diye yaptım ama daha beter oldu. bugün yaptığım idrar testinde de önce koyuca bir çizgi gördüm sonra dağılarak kayboldu o çizgi 30 saniye içinde. o çizgiyi ilk gördüğüm andaki heyecandan ve sonundaki hüsrandan dudağımda uçuk çıktı 10 dk sonra. oyy oyyyy

Merhaba arkadaşlarlar ben doktora gitim de prolaktin hormonum yüksek çikti DOSTINEX ilaç verdi onu içiyorum hemde soğan kürüne başlamıştım geçen ay adetim bitikten sonra kullanmaya başladım 15 gün biteli 1-2 hafta oldu kasıtlarım da çok fazla agrı oluyor bide çalişiyorum bazen iğne batıyormuş gibi oluyor halsız oluyorum arada miğde bulantım oluyor ama küsmüyorum sadece 5 dk bi miğde bulantı oluyor akıntım da çok var hastalığıma da 4 gün kaldı bakalım nolucak ben bu ay gebelik beklemiyorum ama yumurtlama günümde 3 kez girdik ilişkiye belime yastık koyup sabaha kadar yatım ama gebelik beklemiyorum yine de Allah'ım hayırlısı neyse onu nasıp etsin. Sizce bu söylediklerim neden oluyor Ve ne zamana kadar sürecek dayanamıyorum Artık.... lütfen yardım

arkadaşlar kimileri sıcak su Ve rakı da öneriyor sütü ilk defa duydum ama yapan arkadaş varsa detaylı şekilde anlatabilirim acaba arkadaşım ????

Kızlar merhaba bisey sorcam soğan kuru uygulamak erken yumurtlamaya neden olur mu? Ben 28-29 günde bi adet oluyorum normalde 14.gün gibi yumurtlama olması lazim. Bu ay soğan suyu içtim 8 gün ovu testi yapiyodum en koyu 10.gün oldu ondan sonra hep silikti. Erken yumurtlayan var mi soğan kuru kullanıp da

Merhba. Bende de pko var ve soğan kürü yapıyorum. 15 gün sonrasında da testere dişli aslan pençesi ve çörek otu yağı kullanmak gerekiyormuş.
Nasıl kullanıldığı hakkında bilgisi olan var mı?

Kızlar soğan kürü yapıcam da herkes farklı birşey söylüyor adet bitiminden kaç gün sonra başlamak gerek?
bir de 15 gün kullandıktan kaç gün sonra adet olunuyor ? yardımcı olsanız ya

Kızlar bende soğan kürü yaptım.. bugün adet olmam gerek.. gergin bekleyiş sürüyor

Benimde 2.gun sogan kurune baslayali ...ve kasiklarda batmalar ve Sık idrar cikmaya basladim...insallah bu kurle.butun kistleri ve myomlari oldurur .

Ne güzel ya hayırlı olsun bende de pko var bu ay soğan kürüne başladım ins bu ay gelir bebişim

Selam canım benim ben yumurta günlerindeyim ama şeffaf uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti oldu soğan kürü ne başlasam olurmu şimdi
28 Şubat kürtaj dan sonra ilk adetim oldu ve yumurta gelişmedi sanırsam şeffaf uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti geldi bunun için arkadaşlar enfeksiyon dan diyorlar bugün soğan kürünu yapsam başlasam olurmu ...
Arkadaşlar bilen bilgisi olan varmı acaba

Kızlar benim 8 haftalık kalp atışları alınmadi bebeğimi Kürtaj oldum Kürtaj çok zor geçti ve 4 gün sonra ağrılar devam etti yeniden operasyon geçirdim rahime kan birikmiş deyip yeniden operasyon oldum acaba enfeksiyon kapmış olabilirmiyim
27 Şubat kürtaj dan sonra ilk adetim oldu ve yumurtlama günlerimde sıvı beyz akinti oldu şeffaf uzayan akıntı gelmedi soğan kürünu yapsam bugunlerim de nasıl olur
Bilgi paylaşımı yaparsanız çok sevinirim
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…