- 3 Ocak 2017
- 122
- 98
- 48
Normalde düzenli miydi? Normalde kaç günde oluyordun?
Regl bitiminden 2. Gün başlanıyr 15 gün yapılıyorKızlar soğan kürü yapıcam da herkes farklı birşey söylüyor adet bitiminden kaç gün sonra başlamak gerek?
bir de 15 gün kullandıktan kaç gün sonra adet olunuyor ? yardımcı olsanız ya
Ne güzel ya hayırlı olsun bende de pko var bu ay soğan kürüne başladım ins bu ay gelir bebişimSogan kuru hamilesi olabilirim bende:)
Acikcasi hamile kalmak icin yapmadim kuru. Ama pco var ve adet olmuyorum sirf adetimi duzenlesin diye yaptim. Korunmadigim ilk aydi bu ay rahmi temizleyip onumuzdeki ay incir kuruyle hamilelik icin calismaya baslayacaktim tek iliskimiz oldu bu ay esimle bi de cok yogunduk hic bir araya gelemedik onda da korunmaya ihtiyac duymadik zaten hamile kalamiyorum diye:) zaten yumurtlama zamani gecmistir diye:) bi baktik gec yumurtlamisim o tek geceye denk gelmis hooooop iki cizgi hooop kan testi hooop kese gorundu:) darisi kalp atisina artik
İns bebiş vardır onun gecikmesidir.test yapsanaKızlar ben hala adet olmadım bekliyorum...
Pco varsa fayda gorursun kesin canim allah kismet etsin insallah tez zamandaNe güzel ya hayırlı olsun bende de pko var bu ay soğan kürüne başladım ins bu ay gelir bebişim
Yarın yapacağım canım.. dua et benim için.. özellikle bu ay çok uğraştım bebek için...İns bebiş vardır onun gecikmesidir.test yapsana
Canım naptın sonuç pozitiftir insYarın yapacağım canım.. dua et benim için.. özellikle bu ay çok uğraştım bebek için...
İnşallah yarabbbimYarın yapacağım canım.. dua et benim için.. özellikle bu ay çok uğraştım bebek için...
Selam canım benim ben yumurta günlerindeyim ama şeffaf uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti oldu soğan kürü ne başlasam olurmu şimdiCanım ilk günlerde biraz kötü oluyor sonra alisiyosun sonra hemn iciyosunn adetinin 7. Günü başlanıyor 1 orta boy beyaz soğanı 4 e bol 1 bardak suyu ilk önce cezwede kaynat kaynanaya başlayınca soğanları içine atıp tam 5 dk ağzı kaynasın kaynağından sonra bi 3.4 dk bekle iliklassin sonra iç burnunu tutarak böylece 15 gün sabah akşam aç karnina yemeklerden 10 dk önce iç
Canım kan testi yaptım ama doktor dış gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim.. ne olur dua et çok zor durumdayım...Canım naptın sonuç pozitiftir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?