Bilmiyorum ki cnm genelde adetin 7. Günüde baslaniyorSelam canım benim ben yumurta günlerindeyim ama şeffaf uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti oldu soğan kürü ne başlasam olurmu şimdi
28 Şubat kürtaj dan sonra ilk adetim oldu ve yumurta gelişmedi sanırsam şeffaf uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti geldi bunun için arkadaşlar enfeksiyon dan diyorlar bugün soğan kürünu yapsam başlasam olurmu ...
Arkadaşlar bilen bilgisi olan varmı acaba
Sağol canım benim teşekkür ederimBilmiyorum ki cnm genelde adetin 7. Günüde baslaniyor
Duamdasin canım dikkat etCanım kan testi yaptım ama doktor dış gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim.. ne olur dua et çok zor durumdayım...
Amin canım reflü falan varsa ondan yanıyor olabilirBugün adetimin 7. günü ve bu sabah ilk defa soğan kürüne başlamış oldum, değişik tatları sevdiğim için içerken çok zorlanmadım ama şu an sadece midem değil tüm içim yanıyor resmen, neyse şifa olsun inşallah yapan herkese ve bana.
Merhaba nasılsın doktor ne dediDuamdasin canım dikkat et
Aynen ondan oldu sanırım, o yüzden içmeden önce mide koruyucu Lansor aldım sonra içtim bu sabah, bayağı işe yaradı. Benim gibi olanlar varsa tavsiye ederim.Amin canım reflü falan varsa ondan yanıyor olabilir
Bende de pko var,benim de adetin 39. Günü nezaman gelceği belli değil diye,bi başlıyayım dedim soğan kürüne,kendime de güvenmedim zaten içemem nası olsa bi deniyim dedim,sora nası azmetmişsem,içtim.ikinci günün akşamı lekelenme başladı,ertesi gün adet oldum,3. Gün bişi gelmedi,beklemedeyim bakalım,yerleşme mi ki acaba dedim ama,testde çıkardı ozaman heralde,hep bi umut bakalım,soğan kürü gelmeyen adetimi getirdi enazından,sorasında bebişi de getirir işallah,senin için çok sevindim ,darısı başımızaaaPco varsa fayda gorursun kesin canim allah kismet etsin insallah tez zamanda
Sogani icerken lekeler baslayinca biraktin mi koru?Bende de pko var,benim de adetin 39. Günü nezaman gelceği belli değil diye,bi başlıyayım dedim soğan kürüne,kendime de güvenmedim zaten içemem nası olsa bi deniyim dedim,sora nası azmetmişsem,içtim.ikinci günün akşamı lekelenme başladı,ertesi gün adet oldum,3. Gün bişi gelmedi,beklemedeyim bakalım,yerleşme mi ki acaba dedim ama,testde çıkardı ozaman heralde,hep bi umut bakalım,soğan kürü gelmeyen adetimi getirdi enazından,sorasında bebişi de getirir işallah,senin için çok sevindim ,darısı başımızaaa
Hayır bırakmadım,bu akşam bıraksam mı artık diye düşünüyom,bıraksam mı kiiSogani icerken lekeler baslayinca biraktin mi koru?
Saracoglu adet basladiktan sonra 2 gun daha yapin sonra ara verin adet bitiminde 15 gunluk kure baslayin diyorZ ben de 3 gun icmistim lekeler oldu 4. Gun sabah ictim cok fazla kanama olunca biraktim 7 gun yogun adetimi oldum sonra yine sogan kuru uyguladim o ay hamile kaldim cok sukurHayır bırakmadım,bu akşam bıraksam mı artık diye düşünüyom,bıraksam mı kii
Saracoglu adet basladiktan sonra 2 gun daha yapin sonra ara verin adet bitiminde 15 gunluk kure baslayin diyorZ ben de 3 gun icmistim lekeler oldu 4. Gun sabah ictim cok fazla kanama olunca biraktim 7 gun yogun adetimi oldum sonra yine sogan kuru uyguladim o ay hamile kaldim cok sukur
Canım nereden duydun, endişelendim şimdi.soğan kürü düşük yaptırıyor diyorlar kızlar
Ben kabuksuz yaptim hep, kahverengi kabugunu soydum oyle kaynattim. İlk once benden de akinti oldu sonra kahveye dondu sonra kanama basladi:) ama adet sonrasi yaptigimda akinti pek olmadiCanım hayırlı olsun, darısı başımıza olsun inşallah, tecrübeli olduğun için bir şey sormak istiyorum, bazı yerlerde kabuğuyla, bazı yerlerde kabuksuz yapın diyorlar ben kabuğuyla kaynatıyorum, bir de bugün daha 2. günüm ama akıntım çok oldu. PKO falan değilim çok şükür ama arada bir kist oluşup duruyordu.
Sağol canım, bende adetin 7. günü başlamış oldum, bu ay ovülasyon testlerimi de aldım bakalım, ya nasip ya kısmet :)Ben kabuksuz yaptim hep, kahverengi kabugunu soydum oyle kaynattim. İlk once benden de akinti oldu sonra kahveye dondu sonra kanama basladi:) ama adet sonrasi yaptigimda akinti pek olmadi
Vala ben cok gec yumurtlamisim o ay ama fark etmez yumurtlamisim:) normalde yumurtlamiyorum kendimSağol canım, bende adetin 7. günü başlamış oldum, bu ay ovülasyon testlerimi de aldım bakalım, ya nasip ya kısmet :)
Benimki şimdi bi gün lekelenme adet başlangıcı gibi oldu,ertesi gün bildiğin adet gibi oldu,3. Gün kesildi kanama... şimdi ben adet oldum diye mi düşüneyim, bu akşam yapmadım da daha yapmalımıyım,ara mı vereyim napayım bilemedim,bide ya yerleşme kanamasıysa falan diyom bi yandan da ama yerleşme olsa çıkardı heralde dimi testdeSaracoglu adet basladiktan sonra 2 gun daha yapin sonra ara verin adet bitiminde 15 gunluk kure baslayin diyorZ ben de 3 gun icmistim lekeler oldu 4. Gun sabah ictim cok fazla kanama olunca biraktim 7 gun yogun adetimi oldum sonra yine sogan kuru uyguladim o ay hamile kaldim cok sukur
Sogan kurune adetten sonra mi basladin?Benimki şimdi bi gün lekelenme adet başlangıcı gibi oldu,ertesi gün bildiğin adet gibi oldu,3. Gün kesildi kanama... şimdi ben adet oldum diye mi düşüneyim, bu akşam yapmadım da daha yapmalımıyım,ara mı vereyim napayım bilemedim,bide ya yerleşme kanamasıysa falan diyom bi yandan da ama yerleşme olsa çıkardı heralde dimi testde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?