Soğan Kürü

İnİ
İnşallah bebişine sağlıkla, kolaylıkla kavuşursun canım, çok güzel bilgiler verdin bana , duamdasın. Laboquick ovülasyon testi aldım ona da yarın başlıcam bakalım.
Evet bende kullandim onu ama ben bir ayda 3 defa koyulasip catlamadan sondu yumurtalarim adet olmadim dollenmede olmadi tabiki ama benim pco felan durumum baska.

İnsallah isteyen herkese nasip eder rabbim benim gibi bebek bekleyenlerde hayirlisiyla kucagimiza aliriz

Kizlar bisey sorcam bu sogan kuru rahmi mi temizliyor ?
Canım, benim 3. günüm ve bende acaip geniz akıntısı vardı şu anda onu temizlemeye başladı bile,daha rahat nefes alıyorum, aynı zamanda hem rahmi temizliyor hem de bebek oluşumunu kolaylaştırıyor, vücuda antibiyotik etkisi var. Bu kür İbrahim Saraçoğlu ile çıktı internetten aratıp soğan kürü faydalarını görebilirsin.

Kurtaj sonrasi icsem bi faydasini gorur muyum acaba ? Rahim temizlensin diye

Kurtaj sonrasi icsem bi faydasini gorur muyum acaba ? Rahim temizlensin diye
Canım bu mucize bir ilaç, denemeye başla, ben faydasını görmeye başladım bile, öncelikle şifa bulduğuna inanarak iç, bende PKO yok ama sürekli kist oluşup duruyordu bu sebeple bir türlü bebek düşünemiyorduk, soğan kürünü özellikle bunun için içmeye başladım.

İnanmiyorum hamilemisin:) daha gecen ay sogan kuru nasil yapilir diye soruyordun :) cok sevindim allah tamamina erdirsin. Ne kadarlik su an?
Evet canımmm. Çok şükür hamileyim. Fakat daha ultrasonda göremedik yani nekadarlık olduğum belli değil. Doktor bi de riskli yaklaşıyor.. iki gün sonra tekrar kontrole gideceğim.. soğan suyu içtikten sonra adet olmadım yani o ay hamile kalıdm.. dualarını beklerim

Reactions: spe
Insallah canim senin ne zaman akintin oldu
b
Bir hafta sonra yani 8. Gün akıntım oldu canım kahverengi şeklinde. Arada açık kırmızı gibi de geldi. 2 gün sürdü belki 3.gün de biraz geldi. Soğanı bırakmadım bitene kadar devam ettim

Hic merak etme yolundadir hersey, doktorlar pek seviyor korkutmayi anneleri... kac cikti degerin? Daha kucuk oldugu icin gorunmemistir...

b
Bir hafta sonra yani 8. Gün akıntım oldu canım kahverengi şeklinde. Arada açık kırmızı gibi de geldi. 2 gün sürdü belki 3.gün de biraz geldi. Soğanı bırakmadım bitene kadar devam ettim
Ayni benim gibi canim bende devam etsemmi beklesemmi bilemedim birde sogan kuru kisti patlatinca kanama seklindemi olur

Ayni benim gibi canim bende devam etsemmi beklesemmi bilemedim birde sogan kuru kisti patlatinca kanama seklindemi olur
Neden devam etmiceksinki canım. Bence devam et 15 günü bitir kürünü. İnşallah şifa olur. Doğru bi şekilde eksiksiz yap tamamla.. gerçekten çok faydalı.. kisti patlatınca kanama olur mu nasıl olur bilmiyorum.. benim yaşadığım anlattığım şekilde oldu yani lekelenmem kanamam neden oldu bilmiyorum ya içim temizlendi kistlerden ya da yumurtlama kanaması oldu zaten bunu bilemeyiz.ben doktorada gittim bir sorun yok dedi o kanama süreci normal bir sorun gözükmüyor dedi

yarın sabah bende başlıyorum inşallah dayanabilirim.. yemekte salatada çiğ soğanı ağzına süremeyen bendeniz.. soğansuyu içiciiim Allah yardımcımız olsun.. umarım güzel haberler alırız nisan ayında..

Reactions: spe
Hadi işallah bakalımmm

kesinlikle süt kurunude deneyin derim adet biterbitmez 3gun arkaarkaya sut kurunu uygulayin allahin izniyle de insallah ben bizzat denedim gitmedigim doktor kullanmadigim ilac gitmedigim ebe kalmamisti cok sukur rabbimee herkese nasip etsin
çok özür dilerim süt kürü nasıl yapılıyorr .

Kızlar size birşey soracağım, ben 7 gün yaptım bugün sabah içmedim, bugünlük öyle bir ara vermek istedim, idrarımın rengi koyulaştı ve bulanık, ayrıca beyaz beyaz tortular var, sizce neyden olabilir bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…