Yok,pko var bende adet tarihi belli olmuyo,hatta 3 aydır kendiliğimden adet olmadım,ilaçla oldum,bu ay da adeti bekliyemicem artık bi deniyim dedim,39. Gün soğan kürüne başladım,sora da ertesi gün lekelenme böle adet başlangıcı gibi oldu,soraki gün heh hastalandım dedim,adet akıntısı gibi bi güzel,sanki biraz daha pıhtılısı gibi ama çok da incelemedim,bugün de hiç bişi yok,silerken açık kahve rengi bişi azıcık okadar...Sogan kurune adetten sonra mi basladin?
Ayni benim gibisin sende yani. Pco var benimde adet uzun sure gelmeyince ictim 3 gun sonra adet basladi iste adet bitiminde tekrar 15 gunluk kur yaptim. Bence sen ara verme su an devam et icmeye o lekelenmeleri adet gibi kabul etme illaki adetin gelecektirYok,pko var bende adet tarihi belli olmuyo,hatta 3 aydır kendiliğimden adet olmadım,ilaçla oldum,bu ay da adeti bekliyemicem artık bi deniyim dedim,39. Gün soğan kürüne başladım,sora da ertesi gün lekelenme böle adet başlangıcı gibi oldu,soraki gün heh hastalandım dedim,adet akıntısı gibi bi güzel,sanki biraz daha pıhtılısı gibi ama çok da incelemedim,bugün de hiç bişi yok,silerken açık kahve rengi bişi azıcık okadar...
Bu akşam içmemiştim,yarın sabahtan itibaren devam ediyim ozaman,sabahın köründe kalkıp soğan yapıyom bide soğutmaya vaktim olmuyo,iş eve yakın,işe götürüyom,orda içiyom:):) işallah canım sonu da senin gibi olurr,çok sağol,sen de sağ salim kucağna al işallahhAyni benim gibisin sende yani. Pco var benimde adet uzun sure gelmeyince ictim 3 gun sonra adet basladi iste adet bitiminde tekrar 15 gunluk kur yaptim. Bence sen ara verme su an devam et icmeye o lekelenmeleri adet gibi kabul etme illaki adetin gelecektir
Canim bende sogan kuru yapiyodum kist icin 8. Gunu kahve rengi akinti basladi aceba adetmi diye bugun biraktim birde boyle kanama akinti ne anlama geliyor aceba siz bu sogan kurunu nasil uyguladinizBu akşam içmemiştim,yarın sabahtan itibaren devam ediyim ozaman,sabahın köründe kalkıp soğan yapıyom bide soğutmaya vaktim olmuyo,iş eve yakın,işe götürüyom,orda içiyom:):) işallah canım sonu da senin gibi olurr,çok sağol,sen de sağ salim kucağna al işallahh
Benim adet gelmeden başlamıştım ben,pko var bende 39. Gün başladım,40dan sora ilaçla adet oluyordum zaten,soğana bi başlıyım dedim,ertesi gün lekelenme başladı,adet başlıyo diye sevindim,bi sonraki gün adet kanaması gibi bi kanama oldu,3.gün bişi olmadı,yani leke bile denmez,sadece silerken geliyo,okadar,dün akşam ve bu sabah içmedim soğan ama,akşama devam ediyim diyorum bakalımCanim bende sogan kuru yapiyodum kist icin 8. Gunu kahve rengi akinti basladi aceba adetmi diye bugun biraktim birde boyle kanama akinti ne anlama geliyor aceba siz bu sogan kurunu nasil uyguladiniz
Canim ben 10 yildir doktoro giderim en son gittigimdi polikistik oversin dedi doktor bende sekiz gundur sogan kuru uyguluyorum dun kahve rengi akinti geldi bugun biraz kirmizi adetim yeni bitti sayilir kistler eriyince boyle bir akinti olurmuBenim adet gelmeden başlamıştım ben,pko var bende 39. Gün başladım,40dan sora ilaçla adet oluyordum zaten,soğana bi başlıyım dedim,ertesi gün lekelenme başladı,adet başlıyo diye sevindim,bi sonraki gün adet kanaması gibi bi kanama oldu,3.gün bişi olmadı,yani leke bile denmez,sadece silerken geliyo,okadar,dün akşam ve bu sabah içmedim soğan ama,akşama devam ediyim diyorum bakalım
Ben de ilk defa yapıyom bilmiyom da,bilen varsa paylaşsa keşkeeeCanim ben 10 yildir doktoro giderim en son gittigimdi polikistik oversin dedi doktor bende sekiz gundur sogan kuru uyguluyorum dun kahve rengi akinti geldi bugun biraz kirmizi adetim yeni bitti sayilir kistler eriyince boyle bir akinti olurmu
Mrb sogan kuru uygularken kanamaniz yada lekelenmeniz oldumu ben ilk defa uyguluyorum 8. Gun lekelenme basladi kistler erirse o yuzden lekelenme olurmuAyni benim gibisin sende yani. Pco var benimde adet uzun sure gelmeyince ictim 3 gun sonra adet basladi iste adet bitiminde tekrar 15 gunluk kur yaptim. Bence sen ara verme su an devam et icmeye o lekelenmeleri adet gibi kabul etme illaki adetin gelecektir
Adet sokuldukten sonraki 15 gunluk kurde lekelenme olmadi bende ama olanlari duydumSiz
Mrb sogan kuru uygularken kanamaniz yada lekelenmeniz oldumu ben ilk defa uyguluyorum 8. Gun lekelenme basladi kistler erirse o yuzden lekelenme olurmu
Suan aceba adetmi anlamadim devam etsemmi etmesemmi birde siz nsil uyguladinizAdet sokuldukten sonraki 15 gunluk kurde lekelenme olmadi bende ama olanlari duydum
40 gun adet olmamistim sogana basladim 3 gun ictim adet oldumSuan aceba adetmi anlamadim devam etsemmi etmesemmi birde siz nsil uyguladiniz
Kac bardak suda kaynatiyosunuz birde her ogun tazemi yapiyorsunuz ben iki bardak suda bir sogani bes dk kaynatiyom ogle yemeginden once bir bardak aksam yemeginden once bir bardak ictim yani iki seferinkini tek seferde kaynattim aceba dogrumu40 gun adet olmamistim sogana basladim 3 gun ictim adet oldum
Ara verdim adetim bittikten sonra 15 gun tekrar ictim
Her birini taze kaynatmaniz ve sicakken icmeniz gerekiyor. Sabah uyanir uyanmaz ac karnina bir bardak ve yatmadan ac karnina bir bardak taze hazirlamalisiniz.Kac bardak suda kaynatiyosunuz birde her ogun tazemi yapiyorsunuz ben iki bardak suda bir sogani bes dk kaynatiyom ogle yemeginden once bir bardak aksam yemeginden once bir bardak ictim yani iki seferinkini tek seferde kaynattim aceba dogrumu
Canım benimde senin gibi oldu aynı şekildw bir hafta sonra kahverengi akıntı geldi. Ama ben bırakmadım devam ettim. Ve hamile kaldım.. şuan riskli bi süreçteyim. İnşallah sağlıklı bir gebeliğim olur...Canim bende sogan kuru yapiyodum kist icin 8. Gunu kahve rengi akinti basladi aceba adetmi diye bugun biraktim birde boyle kanama akinti ne anlama geliyor aceba siz bu sogan kurunu nasil uyguladiniz
Insallah canim senin ne zaman akintin olduCanım benimde senin gibi oldu aynı şekildw bir hafta sonra kahverengi akıntı geldi. Ama ben bırakmadım devam ettim. Ve hamile kaldım.. şuan riskli bi süreçteyim. İnşallah sağlıklı bir gebeliğim olur...
İnanmiyorum hamilemisin:) daha gecen ay sogan kuru nasil yapilir diye soruyordun :) cok sevindim allah tamamina erdirsin. Ne kadarlik su an?Canım benimde senin gibi oldu aynı şekildw bir hafta sonra kahverengi akıntı geldi. Ama ben bırakmadım devam ettim. Ve hamile kaldım.. şuan riskli bi süreçteyim. İnşallah sağlıklı bir gebeliğim olur...
ddİnanmiyorum hamilemisin:) daha gecen ay sogan kuru nasil yapilir diye soruyordun :) cok sevindim allah tamamina erdirsin. Ne kadarlik su an?
Mutlaka dene canim ben sogan kurunun mucizesine cok inandim ilk uuyguladigim ay hamile kaldim hamdolsun ki bir cok insan ayni sekildedd
Sizleri görünce o kadar umutlanıyorum ki 2,5 senelik evliyim ve 4-5 aydır deniyoruz henüz nasip olmadı, artık çok istiyorum ve şimdi ki aklım olsa evlenir evlenmez denemeye başlardım, inşallah Rabbim bana da sağlıklı, güzel bir bebek nasip eder, ilk defa soğan kürünü deniyorum inşallah bende mutlu sona ulaşırım.
İnİMutlaka dene canim ben sogan kurunun mucizesine cok inandim ilk uuyguladigim ay hamile kaldim hamdolsun ki bir cok insan ayni sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?