- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Amin sağol cnm Rabbim tüm isteyenlere versin ilk önce Rabbim elbette aonra sebepler agustosta da son adeti gördüm sonra hamile kalmısım ama en büyük tavsiyem stres yapma ben o hatayı cok yaptıö canm
Cevabın ıcın tesekkurler canım :) stres zaten yapmıyrum da olmdı bı turlu
Benim saçlarımdada değişiklik yok canım inşallah yanlış yapmıyorumdur :)
Küçük küçük polipler var dedi doktor canım kilo ver onlarda gider zaten dedi iltihap varmis dediğin gibi onlar temizleniyor o zaman pembesi gibi koyu sarı gibi akintim oluyorSende kist varmiydi canim? kist veya iltihap falan varsa akinti geliyormus. Oyle okumustum burda.
Adetten sonra belli araliklarla hep doktora gidiyorsun sanırım ben hiç yaptırmadim ama burda yaptiran lardan okuduğum kadarıyla sonra doktor sana yumurtanın catlayacagi zamanı söylüyor şu gün ilişki olsun diyormusdun öyle ama ovulasyon testleri yle kendinde takip edebilirsin bir süre ise yaramaz sa doktora gidersinyumurta takibi nasil yapiliyo bi bilgin var mi cnm
valla benim ucuncu kurde bitmek uzere hergun agri cekiyorum akintim onceden hic olmazdi akinti oluyo kurun yarisindan sonra acayip suratim sivilceleniyo kasiniyo baskada bisey olmuyo sokulenedim hala bi iki gune ucuncu kurde bitiyo ama yumurtaliklarimin agrisina uyaniyorum geceleri saclarimin dokulmeside cok fena bi hafta aradan sonra sogan kurune devammi etsem bitki kurune mi gecsem bilemiyorum pcosta alti ay yapilmasi gerekmis yapan varmi kizlar nekadar sureler yaptinizMerhaba kızlar soğan kürü yapanlar nasıl geçiyor? Bugün benim kürün 9. Günü hiç akıntım yok yumurtlama kanamam gelmedi. Sizde durumlar nasıl?
valla benim ucuncu kurde bitmek uzere hergun agri cekiyorum akintim onceden hic olmazdi akinti oluyo kurun yarisindan sonra acayip suratim sivilceleniyo kasiniyo baskada bisey olmuyo sokulenedim hala bi iki gune ucuncu kurde bitiyo ama yumurtaliklarimin agrisina uyaniyorum geceleri saclarimin dokulmeside cok fena bi hafta aradan sonra sogan kurune devammi etsem bitki kurune mi gecsem bilemiyorum pcosta alti ay yapilmasi gerekmis yapan varmi kizlar nekadar sureler yaptiniz
ucuncu defa sogan kuru bitmek uzere birer hafta arayla 15 er gun yaptim yani toplam 45 gun isde pcoslular alti ay yapmasi gerekmis aslan pencesine geceyim diyorum3cu kur derken? 3ci defa Sogan kurumu yoksa baska kurmuyaptigin? 15 gun Sogan kurunden sonra 1 ay testere disli aslan pencesini oneriyordu Ibrahim saracoglu. Ben oyle yapmayi dusunuyordum.
ucuncu defa sogan kuru bitmek uzere birer hafta arayla 15 er gun yaptim yani toplam 45 gun isde pcoslular alti ay yapmasi gerekmis aslan pencesine geceyim diyorum
oyle yapcam sonuc alamadim bide sogan almaktan biktimBence de ya aslna pencesi yada hayit tohumuna basla derim.
3 kere kür çok değil mi canım? Saraçoğlu ilk ay 15 gün sonraki gün 10 gün diyor başka yapmayın diyor bence sen çok yapmışsın o yüzdende ağrıyor olabilirvalla benim ucuncu kurde bitmek uzere hergun agri cekiyorum akintim onceden hic olmazdi akinti oluyo kurun yarisindan sonra acayip suratim sivilceleniyo kasiniyo baskada bisey olmuyo sokulenedim hala bi iki gune ucuncu kurde bitiyo ama yumurtaliklarimin agrisina uyaniyorum geceleri saclarimin dokulmeside cok fena bi hafta aradan sonra sogan kurune devammi etsem bitki kurune mi gecsem bilemiyorum pcosta alti ay yapilmasi gerekmis yapan varmi kizlar nekadar sureler yaptiniz
nebileyim vallahi bende sasirdim artik napcami gercekten cok sıkildim pcosun etkilerinden birazda olsa rahatlamak icin yaptim arkadasim yapar hep uc kere bes kere bnde yapayim dedim ama inanilmaz agrilarim var resmen kesiyolar sanki yumurtaliklari sonlandiracam cesaretin olsa bi muayeneye gitcem ama hic gidesim yok tamamen kurtulani yok galiba su pcostan ama bu kadinlar klubunde cok rahatladim kimse anlamiyo cunki etrafimda hepiniz sagolun3 kere kür çok değil mi canım? Saraçoğlu ilk ay 15 gün sonraki gün 10 gün diyor başka yapmayın diyor bence sen çok yapmışsın o yüzdende ağrıyor olabilir
Soğan kürünü hemen bırak bence canım fazlası zarar eder. Saraçoğlu 6 aydan önce yapmayın ikinci kürü diyor. Soğan birde rahimi inceltiyor temizlerken fazla içmişsin birde sen. Sen şimdi nar suyu iç istersen birazda oda Rahmi kalınlaştırıyormuş bebeğin tutunmasını sağlıyor. Bi netten araştır nasıl kaç günde içiliyor ona göre iç.nebileyim vallahi bende sasirdim artik napcami gercekten cok sıkildim pcosun etkilerinden birazda olsa rahatlamak icin yaptim arkadasim yapar hep uc kere bes kere bnde yapayim dedim ama inanilmaz agrilarim var resmen kesiyolar sanki yumurtaliklari sonlandiracam cesaretin olsa bi muayeneye gitcem ama hic gidesim yok tamamen kurtulani yok galiba su pcostan ama bu kadinlar klubunde cok rahatladim kimse anlamiyo cunki etrafimda hepiniz sagolun
cok tesekkur ederim arastiricam mutlakaSoğan kürünü hemen bırak bence canım fazlası zarar eder. Saraçoğlu 6 aydan önce yapmayın ikinci kürü diyor. Soğan birde rahimi inceltiyor temizlerken fazla içmişsin birde sen. Sen şimdi nar suyu iç istersen birazda oda Rahmi kalınlaştırıyormuş bebeğin tutunmasını sağlıyor. Bi netten araştır nasıl kaç günde içiliyor ona göre iç.
herzaman da soylenilen aslan pencesi ve hayit tohumu dengeliyo diye biliyorum canim bi arastir istersenKizlar benim testosteron hormonum normal degerinden biraz yuksek cikmis, killanma falan hep ondan sanirim, testosteron hormonu nasil dusurebilirim acaba? Bu arada doktor bana klomeni 5 gun kullan demis ben yalnis anlamisim shu an sogan kuru ile klomeni de kullanmaya basladim. Bakalim ne olacak halim.
adetde de sorun yoksa biraz bekleyin cok erken daha 1 sene olmayinca tedaviler filan yapiliyo bazi bunyelerde vucut gec cevap verebiliyomus hayirlisi olsunmerhaba kızlar, 3 buçuk aylık evliyim korunmuyoruz. yumurtalık ve rahmimde hiç bi sıkıntı yok ama hamile kalamadım daha. bu ayın 6 sında adet olmam gerekiyor. sizce soğan kürüne başlamalıyım
haklısınız o konuda ama insan hemen olsun istiyoradetde de sorun yoksa biraz bekleyin cok erken daha 1 sene olmayinca tedaviler filan yapiliyo bazi bunyelerde vucut gec cevap verebiliyomus hayirlisi olsun
insaAllah olsun sizde bizim gibi olmayin tedavi cok zor ama iyi yumurtaliklarda sorun yokmus isterseniz corek otu bal tarcin uclusunu arastirinhaklısınız o konuda ama insan hemen olsun istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?