- Konu Sahibi gulayse6378
-
Kizlar ben bi onceki ay sogan kurunu yaptim ama kimsayal gebelik oldu.. bu ay hic kur falan yapmadim ama gebelik falan yok adet olmayi bekliyorum simdi diyorumki gene mi baslasam sogan kurune alti ay icinde bir kere falan diye okumustum sanki bir yerlerde. Bi zarari olur mu? benim gibi yapan oldu mu?
Kizlar selamlar herkese
Yarin igne vurunmaya basliycam sogan kürüde yapicam. Ben oekmez ceviz cörek otu karisimi yaptim sogan küründen sonrami kullansam beraber mi sizce?
Benim adetlerim duzenli hep 28 gunde bir oluyorum yumurtlamadada sikinti yok sanirim cunku ovulasyon testleriyle yakaliyorum hep.. bilmiyorum ama buyuk ihtimal bu ayda yapcam sogan kurunu.. bende kimsayal yasadigim ay sogan kuruyle bal tarcin corekotu nu beraber yapmistim ama seninkindende tarcin yerine zenzefil var o nasil yapiliyor ne ise yariyormusTekrar yapabiliyorsun canim. Saracoglunun kendisi zaten soyluyor ikinci ayda adetinize 9-10 gun kala tekrar yapin diye. Adetin duzenli ve hesaplayabiliyorsan yap derim.
Benim adetlerim duzenli hep 28 gunde bir oluyorum yumurtlamadada sikinti yok sanirim cunku ovulasyon testleriyle yakaliyorum hep.. bilmiyorum ama buyuk ihtimal bu ayda yapcam sogan kurunu.. bende kimsayal yasadigim ay sogan kuruyle bal tarcin corekotu nu beraber yapmistim ama seninkindende tarcin yerine zenzefil var o nasil yapiliyor ne ise yariyormus
Aman ne olcak olur oyle aradaHahaha cok ozur dilerim ya zencefil degil o tarcin olacakti benimki de. Zencefili limonla sabahlari ac karna bi bardak suya hazirlayip iciyorum. Onunla karistirdim sanirim. Bu aralar valla dikkat etmeye calisiyorum herseye. O yuzden kafa gidip birazUnutkanlik, dalginlik aldi bashini gidiyor cok dusunmekten.
Aman ne olcak olur oyle aradaben herseyi denemeye meyilliyim de dedim bakayim neymis o degisikmis
Canim saol kac gündür sormadigim insan kalmadi. Bi zarari olmuycaksa bende gonal f sogan kürü beraber yapiyim sonra cörek otuna gecerimValla canim ben beraber kullandim, klomen sogan kuru ve sogan kuru sonuna dogru bal, corek otu, zencefil kurunu beraber kullanmistim. Adet olmuyorum zaten gecikiyor diye. Simdi de incir kuru ve bal corek otu zencefil kurunu beraber kullaniyorum, yanindan da femara ilacini verdi onu kullaniyorum.
Kizlar gonal f kullaniyorum yanindada sogan kürü yapiyorum. Bi sakincasi olurmu?
Birde bu ay catlatma ignesinden sonra Ovulation test te kullanmayi süsünüyorum icerisindeki hamilelik hormonu Ovulation da da yanlis sonuc cikariyormu
Bende almanyadayim canim sen bu Ovulation testi gonal f ilemi kullaniyordunBen bu ovulation testleri kullanipda ovulasyonumu 1 kere yakalabildim 1,5 senede. Clear Blue markanin elektoron olaniyla. Normal sadelerde hic yakalamiyorum zaten surekli 2 cizginin rengi bir birine yakin cikiyor. Bulursan elektronik almani tavsiye ederim, daha net sonuc alman icin. Ama onlar biraz pahaliydi, turkiyede ne kdr bilmiyorum.
Bende onu merak ediyorum cildirmis gibi heryere yazdimBirkaç kürü aynı anda denemek oluyormuki.birbirlerinin etkisini bozmasın
Ben gecen ay yapmistim sogan ve bal tarcin corekotunu bi arada hatta bikerede maydonoz sut buharinida yaptim. O ay ilk defa hamile kaldim ama kimyasal olduBende onu merak ediyorum cildirmis gibi heryere yazdim
Sen bi cevap bula bildin mi
canım sende soğan kaç günde etki etmeye başladıBen gecen ay yapmistim sogan ve bal tarcin corekotunu bi arada hatta bikerede maydonoz sut buharinida yaptim. O ay ilk defa hamile kaldim ama kimyasal oldubuay hic birsey yapmadim adet olmayi bekliyorum sanirim gene yapcam aynilarini ama tam da karar veremedim...
Valla ben bunlari yaptim ama yaparken hic bir degisiklik hissetmedim.. hic birsey olmasi oyle akintidir falancanım sende soğan kaç günde etki etmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?