- 15 Temmuz 2016
- 8.572
- 14.389
- 248
- Konu Sahibi gulayse6378
Rica ederim.Yuh!!! kaç yumurtan olmuş? Sen sürekli gidip eczaneden yenisini mi aldın?
Canım çok teşekküre ederim verdiğin bilgiler için :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim.Yuh!!! kaç yumurtan olmuş? Sen sürekli gidip eczaneden yenisini mi aldın?
Canım çok teşekküre ederim verdiğin bilgiler için :)
Kuzum doktor zaten bana 10 kutu falan yazmış bende sandım ki 1 ay kullanılacak, doktora gittim naptın sen dedi ben şok oldum patlıcak bildiğin dedi 2 tane yumurtanın içi kis dolu dedi.bide bişey Sorucam yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor mu yoksa 14. Gün mü ya bazıları adetten sonra yumurtam çatlıyor diyo anlamıyorum. Bugün tam yumurtlama günüm benim belim ağrıyor kasıklarım ara ara batıyor ve topuk ağrım var anlam veremedim çatlıyor mu acabaRica ederim.
İnternetten Ovulasyon testi al yumurtladığını testten anlıyorsun o günü değerlendirirsin. Kiminde hic belirti olmuyo, kiminin akıntısı yapışkan şeffaf oluyo. Kişiden kişiye değişir. N11 den alıyorum ben 30 tane ovulasyon 5 tane gebelik testi 35 tl.Kuzum doktor zaten bana 10 kutu falan yazmış bende sandım ki 1 ay kullanılacak, doktora gittim naptın sen dedi ben şok oldum patlıcak bildiğin dedi 2 tane yumurtanın içi kis dolu dedi.bide bişey Sorucam yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor mu yoksa 14. Gün mü ya bazıları adetten sonra yumurtam çatlıyor diyo anlamıyorum. Bugün tam yumurtlama günüm benim belim ağrıyor kasıklarım ara ara batıyor ve topuk ağrım var anlam veremedim çatlıyor mu acaba
Gece yatarken ve sabah kalkınca aç karna icsek olur mu??İstediğin gün başla 15 gün yapacaksın sabah aksam, soğanların içi beyaz kabuklari sarı olandan olacak.
Soğan suyu kürünün hazırlanışı ise şöyledir: 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünensoğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir.
Burnunu tıka tek nefeste iç arkasından hemen meyve suyu yoksa icilcek bişey değil :)
Cnm icilcek bisey degil sabah yap kahvaltını biraz geçsin arasi yap iç, akşamlarıda istedin bi zaman yap. Ac karnina içersen kusarsın bence.Gece yatarken ve sabah kalkınca aç karna icsek olur mu??
Tamam canım Sağol. Sen bi zararını mi gördün neden yapmam dedinCnm icilcek bisey degil sabah yap kahvaltını biraz geçsin arasi yap iç, akşamlarıda istedin bi zaman yap. Ac karnina içersen kusarsın bence.
Ben de aslan pencesi çoban çantası Civan percemi içiyorum 7. Günüm bu gün ve bende senin gibi soğan suyu ile beraber icsem zararı olur mu diye merak ediyorum.Kızlar evde hayıt tohumum vardı ben şuan onu içmeye başladım 7.gün soğana başlasam bisey olur mu kiChickennova bi bilgin var mı canım
Aaa süper bu ay tutmamışsa önümüzdeki ay öyle yaparım ben 5 tane var içinde ovüslaston testine 25 TL verdimİnternetten Ovulasyon testi al yumurtladığını testten anlıyorsun o günü değerlendirirsin. Kiminde hic belirti olmuyo, kiminin akıntısı yapışkan şeffaf oluyo. Kişiden kişiye değişir. N11 den alıyorum ben 30 tane ovulasyon 5 tane gebelik testi 35 tl.
Yumurtalığına şükret bence, soğan kürü içine temizliyo senin kadın Doğum uzmanları bile bas bas bağırıyor ha 14 ü ha 16 sı zaten 10.günden sonra zaten bi gün yap bi gün dur bi gün yap bi gün dur elbet tutar.ben hergğn yapıyorum :)((( zaten 6 ayda bi yapmalısın fazlası zarar.. bu ay yaptıysan birdaha 6 ay sonra ama o 6 ay a kalmadan inşallah gebe haberini alırsın :))Soğan kürü ovulasyonu değiştiriyor. Ben regl imin 14 günü yumurtlardım. Soğan kürüden sonra 16 yada 17 gün yumurtluyorum. Bir daha da soğan kürü yapmam.
Bi forumda denk geldim saraçoglu zarari olmaz demiş.. ay bilemedim ben şimdi kaş yapalım derken göz cikarmayalimBen de aslan pencesi çoban çantası Civan percemi içiyorum 7. Günüm bu gün ve bende senin gibi soğan suyu ile beraber icsem zararı olur mu diye merak ediyorum.
Benim suan uyguladığım kur de ebru destan in kürü canım yumurta kalitesini arttırmak içinBi forumda denk geldim saraçoglu zarari olmaz demiş.. ay bilemedim ben şimdi kaş yapalım derken göz cikarmayalimhayıt hormonlari düzenlemek icin ve yumurtlama konusunda harika diyebilirim ben senin kullandiklarini bilmiyorum canim sen ne icin kullaniyorsun.
Hmm anladim canim.Benim suan uyguladığım kur de ebru destan in kürü canım yumurta kalitesini arttırmak için
O zaman kullanmayayim soğanı hiç. Kullananlar gUzel sonuçlar alıyor amaHmm anladim canim.
Şimdi başka bir yerfe okudum soğanla beraber başka kür kullanmayin diyor
Aynen canım okudukca insan heves ediyor ben adetim bitene kadar hayıtı içicem sonra sogana başlıcam ikisini ayni anda içmicem :)O zaman kullanmayayim soğanı hiç. Kullananlar gUzel sonuçlar alıyor ama
aynen ya uyarı hiç yok videolarda filan baktırdım zaten ilk yüksekti sonra normal dendi uff yarım mı bırakim şimdiCok ciddiyim cnm. Prolaktine baktırmadan yapma bence. Ben öğrendim ki şöyle, ibrahim saracoglunu aradım çağrı merkezini. Anlattim işte prolaktini yükseltiyor mu? Temsilci sordu bekletti beni evet dedi yükseltiyor. Zaten internette yazıyor deyince sordular nerede yazıyor diye hatta.
O bu şu değilde bari öneriyorlar ( Ahmet Marankiden tut hepsi öneriyor) deyin ki prolaktininize baktırmadan kullanmayın.
Canım benim prolaktin 6,60 soğan kürüne başladım hasta olursam birdaha baktırır bilgi veririm soğan kürü kullanıyorum şuan son 3 gün kaldıRica ederim.
Ekim'de tüp bebek tedavisine başlanacak Rabbim izin verirse, bende korktum açıkçası yapmayacağım.Canım benim prolaktin 6,60 soğan kürüne başladım hasta olursam birdaha baktırır bilgi veririm soğan kürü kullanıyorum şuan son 3 gün kaldı