- Konu Sahibi gulayse6378
-
Bize ayrıntilarini anlatır misın canım ? Merakla bekliyorum
Soğan kürü hakkında o kadar farklı tarif ve zaman uygulamaları varki içim dışım soğan olsun istemiyorum :) bu sebeple deneyen faydasını gören bebiş sahibi olan anne adaylarının paylaşımını rica ediyorum :) teşekkürler
Çok teşekkür ederim :) 1 kere mi yapıyoruz peki bunu.Adetin 7. Günü başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır, sabah aksam ac içilir ve taze hazırlanır, dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanılacak, bir bardak suyu kaynat içine soğanı at kabuklarini soyup, kapağı kapalı bes dk kaynat süz ılık iç, icerkende ilişki devam tabi içerken hamile kalmisim zaten :)
Çok teşekkür ederim :) 1 kere mi yapıyoruz peki bunu.
Canım bende 13 gündür içiyorum. Son 2 günüm kaldı. Sende kist yada iltihap varmiydi ?Adetin 7. Günü başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır, sabah aksam ac içilir ve taze hazırlanır, dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanılacak, bir bardak suyu kaynat içine soğanı at kabuklarini soyup, kapağı kapalı bes dk kaynat süz ılık iç, icerkende ilişki devam tabi içerken hamile kalmisim zaten :)
Canımm nasl anladın test yaptın mı ?Kizlar ben bu ay sogan kurunu yaptim daha gunum gecmedi ama galiba hamileyim
Bende yaptım evet nasıl anladın :)Kizlar ben bu ay sogan kurunu yaptim daha gunum gecmedi ama galiba hamileyim
Canımm nasl anladın test yaptın mı ?
Evet canim test yaptim dun ve onceki gun yaptim silik cikti. Bugun yapmadim. Yarin sabah tekrar yapacagimi insallah koyulasirBende yaptım evet nasıl anladın :)
Inşaallah canim hakkında hayırlsı olsun. Sağlikla gelsin mutlakaEvet canim test yaptim dun ve onceki gun yaptim silik cikti. Bugun yapmadim. Yarin sabah tekrar yapacagimi insallah koyulasir
Peki belirtin varmıydı anlatsana yaaa merak ettimmEvet canim test yaptim dun ve onceki gun yaptim silik cikti. Bugun yapmadim. Yarin sabah tekrar yapacagimi insallah koyulasir
Peki belirtin varmıydı anlatsana yaaa merak ettimm
Kan tahlili yaptirmadinmi canım en azindan doktor ilaç verirdi düşük tehlikesi icinCanim pek bi belirtim yok yumirtlamadan sonra sari akinti vardi ama testim koyulasmamis gene cizgi var ama oyle olunca kimyasal diye dusunuyorum. Bati bekliyorum iki gun kaldi insallah gelmez kirmizilar
Yok canim yaptirmadim. Gunum gecsin diye bekliyorum zaten az oncede adet oldumKan tahlili yaptirmadinmi canım en azindan doktor ilaç verirdi düşük tehlikesi icin
Uzulme dicem ama demesi kolay her adet de yikilip yeniden toparlanmayi umutlanmayi öğrendim ben Rabbim tez vakitde nasip etsinYok canim yaptirmadim. Gunum gecsin diye bekliyorum zaten az oncede adet oldum
Amin canim hepimize isteyen herkese evet insan yikiliyor ama elden gelen bisey yok hayirlisi artikUzulme dicem ama demesi kolay her adet de yikilip yeniden toparlanmayi umutlanmayi öğrendim ben Rabbim tez vakitde nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?