Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bize ayrıntilarini anlatır misın canım ? Merakla bekliyorum

Adetin 7. Günü başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır, sabah aksam ac içilir ve taze hazırlanır, dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanılacak, bir bardak suyu kaynat içine soğanı at kabuklarini soyup, kapağı kapalı bes dk kaynat süz ılık iç, icerkende ilişki devam tabi içerken hamile kalmisim zaten :)

O kişi bendenizz yazdım canım nasıl uygulanacağını

Çok teşekkür ederim :) 1 kere mi yapıyoruz peki bunu.

Canım bende 13 gündür içiyorum. Son 2 günüm kaldı. Sende kist yada iltihap varmiydi ?

Kızlar merhaba bende bugün başladım soğan suyuna ayy o ne berbat bi tattır böyle ölüyodumdaha ilk günüm bugün adetim 13ünde bitti akşamla başladık bismillah.bu kürü bir ay uygulayıp ara veriyomuyuz yoksa üst üste her aymı acaba

Bende yarın başlayacağım soğan kürüne. İki ay önce klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladım. Bir ay tedaviye ara verdik. Bu ay doktora gidemedim eşim bel fıtığından ameliyat oldu doktoru 20 gün ilişki yasak dedi.asıl aradada soğan kürü deneyim dedim belki faydası olur :)

Peki belirtin varmıydı anlatsana yaaa merak ettimm

Canim pek bi belirtim yok yumirtlamadan sonra sari akinti vardi ama testim koyulasmamis gene cizgi var ama oyle olunca kimyasal diye dusunuyorum. Bati bekliyorum iki gun kaldi insallah gelmez kirmizilar

Canim pek bi belirtim yok yumirtlamadan sonra sari akinti vardi ama testim koyulasmamis gene cizgi var ama oyle olunca kimyasal diye dusunuyorum. Bati bekliyorum iki gun kaldi insallah gelmez kirmizilar
Kan tahlili yaptirmadinmi canım en azindan doktor ilaç verirdi düşük tehlikesi icin

Uzulme dicem ama demesi kolay her adet de yikilip yeniden toparlanmayi umutlanmayi öğrendim ben Rabbim tez vakitde nasip etsin
Amin canim hepimize isteyen herkese evet insan yikiliyor ama elden gelen bisey yok hayirlisi artik

Kizlar bn soga kurune baslayali 7 gun oldu bugun kanrimda agri var sizce sogan kurunden mi yoksa baska biseymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…