Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım okudukca insan heves ediyor ben adetim bitene kadar hayıtı içicem sonra sogana başlıcam ikisini ayni anda içmicem :)
Aynen onu kullandım bunu kullandım hamile kaldım deyince insanın hepsini yapasi geliyor Hayıt i ot olarak mı aldın hap olarak mı birde nasıl kullanılıyor

Canim ben tohum olarak aldım çay gibi demliyorum içiyorum :)
Çok etkili bi ottur hormonları bozmayın, 1 cay bardağı suya. bir tatli kaşığı ucunda alinıp dövüldülen otla yapılır.
su kaynayınca hemen ocaktan alıp 15 dakka demleyip süzülüp iciliyor.
Not; feci sekilde sac döker.

Canım benim prolaktin 6,60 soğan kürüne başladım hasta olursam birdaha baktırır bilgi veririm soğan kürü kullanıyorum şuan son 3 gün kaldı
tm canım bekliyorum sonucunu ama inşALLAH 9 ay olmazsın

tm canım bekliyorum sonucunu ama inşALLAH 9 ay olmazsın
Amin yarabbim amin , yumurtlama günümden 4 gün geçti yumurtlama günümden 1 gün önce ilişkiye girmiştik sonra bi gün bekledik sonra birdaha girdik işte 4. Günüm yumurtlamam biteli, belim hafif ağrıyo kasık sağ sol batıyor arada ayaklarım çok üşüyor patik giydim göğüsler hassas nedir bendeki haller, hamiş olsak bariğğğ bat a daha 10 gün var balım

Kızlar soğan suyu kürünü bugün bitirdim pek işe yaramadı galiba bir ara kistin ağrısı geçmişti ama yeniden başladı anlamadım valla kasıklarım çok ağrıyor hareket edince filan

Bu gün bat günü değil mi canım test yaptin mi?

Kızlar soğan suyu kürünü bugün bitirdim pek işe yaramadı galiba bir ara kistin ağrısı geçmişti ama yeniden başladı anlamadım valla kasıklarım çok ağrıyor hareket edince filan
Bebis olmasın o inseAllah bata kaç gün var

kizlar benim 5. gunum bugun hamile kalan varmi bu kurle ??

Öyle çok dikkat çekici şekilde değil normal yani ama kistin olduğu tarafta ağrı vardı bende korktum büyüyor mu falan diye ama çok şükür ki küçülmüş
Bende pcos var uc kez yaptım birinde 13 gün birinde 7 8 bunda 9 10 gün ama hiç akıntı olmadı arkadaş prolaktini yükseltiyor deyince bunda da yarım kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…