Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pcos var uc kez yaptım birinde 13 gün birinde 7 8 bunda 9 10 gün ama hiç akıntı olmadı arkadaş prolaktini yükseltiyor deyince bunda da yarım kaldı
Bence bırakma ben 15 gün düzenli yaptım doktor bayramdan sonra ameliyat edelim demişti ben bir umut yapmıştım çok moralim bozulmuştu şimdi çok şükür kurtuldum benimde prl yüksek ama ben yaptım onu ilaçla düşürebilirsin şimdi de incir kürü yapıyorum kafama bir şey takmamaya çalışıyorum prl moralle çok ilgili hiçbir şey yapmasan da olmayacaksa olmuyor hepsi bahane aslında Allah ne zaman nasip edecekse o zaman olur ama ben inanarak yaptığım için iyi geliyor sanırım seni yönlendirmek istemem ama ben böyle düşünerek yaptım

bayramdan önce bırakmistim incir kürü de prolaktini yükseltiyor bende denemek istedim ama korktum aslında cok yüksek değildi benim ama iyice yükselir diye korkup denemedim

bayramdan önce bırakmistim incir kürü de prolaktini yükseltiyor bende denemek istedim ama korktum aslında cok yüksek değildi benim ama iyice yükselir diye korkup denemedim
Sen sonuç alirsan inşallah alırsın belki bidaha yaparim

Merhabalar. Bnm de 5 bucuk cm capinda yumurtalik kistm var. Bugun sogan kürüne basladim. Ins erir . Yazilari okudum kücülmüş bazi arkdslarin kisti..

Slm sogan kürü hakkında bilgi verir misnz hangi gun baslamam lazım
Adetin duzensizse hemen baslayabilirsin duzenli ise adet bitiminden 2 uc gun sonraydi sanirim sen yinede saracoglunun videolarina bak en dogru cevabi alirsin

Sonuc ne.oldu canim?
Doktora gittim cyclo prognova diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum önümüzdeki ay bebek tedavisine başlayacak soğan kürü kistimi küçülttü ama adetim çok gecikti 1 hafta kadar kistim küçülmüştü ama gecikmede baktırdım tekrar 3,5 cm olmuş

Doktora gittim cyclo prognova diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum önümüzdeki ay bebek tedavisine başlayacak soğan kürü kistimi küçülttü ama adetim çok gecikti 1 hafta kadar kistim küçülmüştü ama gecikmede baktırdım tekrar 3,5 cm olmuş
Tuh hayırlısı ile gelsin insAllah ilk ve son tedavi olsun..

KIZlar kistim için ilaç kullanıyorum soğan kürü de yapsam yardımcı mı olur kötü mü olur

KIZlar kistim için ilaç kullanıyorum soğan kürü de yapsam yardımcı mı olur kötü mü olur
Ben ilac kullanmadan sadece sogan kürü kullanıyorum. Bence 4-5 gün mutlaka soģan kürünu uygula faydasini goreceksin. Ben faydasını görüyorum ve hâlâ kullanıyorum kürü ..

Canim benim zaten pko var duzenleyici ilac olmadan adet olamiyorum malesef 8 agustosta hem sogan kuru hemde duzenleyici ilacim bitti hala bisi yok gecen ay 36. Gunde adet oldum bu ay iki kere leke geldi tamam adet oluyorum dedim tik yok simdide ya anlamadim testler negatif

Şikayetler çok tanıdık geldi benim de malesef öyle ve en kötüsü de bu bence ne yapacagını bilmeden hareket edıyorsun adetim 1 Ay gecıktı soğan kürüne başladım ki adet olayım arkasından da bebeiş gelsin diye 5.günümdeyim kürde bakalım..

Şikayetler çok tanıdık geldi benim de malesef öyle ve en kötüsü de bu bence ne yapacagını bilmeden hareket edıyorsun adetim 1 Ay gecıktı soğan kürüne başladım ki adet olayım arkasından da bebeiş gelsin diye 5.günümdeyim kürde bakalım..
Hakkında hayirlsi canim. Bende yarın son kürümu icicem ve beklmeye gecicem artk. Kistim gitsin diye. Sonrasinda ise incir kürüne başlıcam nasipse

Soğan kürü hakkında o kadar farklı tarif ve zaman uygulamaları varki içim dışım soğan olsun istemiyorum :) bu sebeple deneyen faydasını gören bebiş sahibi olan anne adaylarının paylaşımını rica ediyorum :) teşekkürler

Back
X