Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve ben normalde 3-4 ayda bi adet olurum ama bugun soganin 6ci gununde sanki adet olucam gibi iki yumurtaliklarimida hissediyorum. In Shaa Allah Aallah hepimize shifa versin, bu kurler de derdimize derman olsun ve bebislerimizi kucagimiza alalim.

Canim hayirli ugurlu musmutlu haberler aliriz insallah. Bende yaptim incir kürü sonra nar suyu ictim
Her sabah insallah bakalim bekliyorum bu sabah catlatma ignemi oldum
Canım kac tane yumurtan vardi igne olduğun gün ? Ve boyutları ne kdardi

Yumurta cok demesi yani cogu kisi yumurtalarini saydiriyor ya yumurtlama sikinti oluyor bazen, o acidan dedi tabi cok onemli bi vurgu. Ama bana shu an yumurtlamak icin hangi hapi kullaniyorsan simdi birak 1 haftaya kontrole gel dedi. ilginc tarafi ben 1 aydir hap kullankiyorum, bence sogan kurunun etkisi bu :)
Ayy hadi insallah bi pcolunun bilr boyle guzel sonuclar soylemesi bni cok sevindiriyor en yakin zamanda dahada sevinin minik bi kalple :anneadayı:

Merhaba kızlar bu ay bende soğan kürü yapıyorum. 6. Gündeyim. Adetinde 14. Günü. Normalde her ay yunurtlama kanaması gelirdi ama bu ay gelmedi. Şeffaf akıntıda 9. Ve 10. Günler geldi kesildi şimdi kuruyum. Bu ay farklı gidiyor bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak

Insallah. Saolasin canim haber ederim. 13 gün oldu igne vurulali. Adetimi bekliorum bakalim insallah gelmez :işsiz:
Bugün 14. Günün demi canım. Cumaya kdar adet olmazsan cuma günü test yap bence. Var ise belli olur mutlaka..

Kizlar bnde bir bucuk yildir ewliyim cocuk icin hic hastaneye gitmedim ne zaman gidiliyor neler yapiliyor giden varsa bilgilendirebilir mi bni

Merhaba kızlar soğan kürü yapanlar nasıl geçiyor? Bugün benim kürün 9. Günü hiç akıntım yok yumurtlama kanamam gelmedi. Sizde durumlar nasıl?

Ben bu ay sogan kuru uyguladim gene de yabana atmamak icin duzenleyici ilacimi ictim gecen ay 36. Gunde adet olan ben bu ay birsey yok 2 sefer leke akinti ile 2 gun o kadar suan hic bir belirtim yok ne agri ne gogus vs vs 17 temmuzda adet olmustum suan kupkuruyum testlerde negatif sinirim bozuldu iyice :110:

merhaba ılk sayfada yrumunuz var sız sgan kurunden mı kaldunız :) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :)

merhaba ılk sayfada yrumunuz var sız sgan kurunden mı kaldunız :) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :)

Amin sağol cnm Rabbim tüm isteyenlere versin ilk önce Rabbim elbette aonra sebepler agustosta da son adeti gördüm sonra hamile kalmısım ama en büyük tavsiyem stres yapma ben o hatayı cok yaptıö canm

Merhaba kızlar soğan kürü yapanlar nasıl geçiyor? Bugün benim kürün 9. Günü hiç akıntım yok yumurtlama kanamam gelmedi. Sizde durumlar nasıl?

Benim de bugun 9 gunum, bende de hicbi degisiklik yok, ama en cok dikkatimi ceken shey sac dokulmem bariz bi shekilde azaldi, eskiden tutam tutam dokulurdu simdi bi kac tane kil sadece.

Benim de bugun 9 gunum, bende de hicbi degisiklik yok, ama en cok dikkatimi ceken shey sac dokulmem bariz bi shekilde azaldi, eskiden tutam tutam dokulurdu simdi bi kac tane kil sadece.
Benim saçlarımdada değişiklik yok canım inşallah yanlış yapmıyorumdur :)

Back
X