Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürünü yaparken dış kahverengi kabugunu soyun diyor pekçok yerde ben de soydum ama kucuk bir parcasini iyice yikayip attim icine kaynattim rengi saprari okuyor o sekilde ictim. Sogandan mi bilmiyorum ama Allah'ımın lütfu hamile kaldim:)

Ay Harika Allah selametle kucağına almayı nasip etsin bebişini :anne: Bende soğan kürü yapıyorum da yarın son gün senin kasık göğüs bel ağrın akıntın filan oldu mu bitmeye yakın ?
Amin inşallah canim, sanada Rabbim nasip etsin insallah :) akıntım oldu ama normaldi gögüs ağrım da vardı. Fakat kasık ağrım çok fazla olmadı birtek adet zamanımda oldu. Oda ayni adet agrilariydi zaten. Adet olucam diye beklerken 2 gün gecikmeyle testim pozitif çikti ☺

bende bu ay soğan içtim 15 gün şuan sat dan itibaren 30.cu günüm ve tık yok dün idrar testim negatif çıktı ama hala umudum var kırmızılar gelmediği sürece ve akıntımda çok oldu bu ay dua edin bana kızlar:KK69:

Hayır soymadım canım. Güzelce yıkadım 4e böldüm kabuklariyla beraber kaynatıp içtim. Ve herkese tavsiye ediyorum. Takdir Allahtan önce, soğan kürü çok iyi şeylere vesile oluyor :)
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 2 ay önce bende yaptım ama ben kahverengi kabuklarını atıyordum acaba o yüzden mi faydası olmadı bana. Şimdi yeniden adet oldum bitince tekrar yapayım diyorum bu sefer kahverengi kabukla kaynatayım inşallah faydası olur.

Eklentiler

• PicsArt_12-07-04.25.58.webp
    PicsArt_12-07-04.25.58.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 52
Amin inşallah canim, sanada Rabbim nasip etsin insallah :) akıntım oldu ama normaldi gögüs ağrım da vardı. Fakat kasık ağrım çok fazla olmadı birtek adet zamanımda oldu. Oda ayni adet agrilariydi zaten. Adet olucam diye beklerken 2 gün gecikmeyle testim pozitif çikti ☺
Allah razı olsun canım benim inşallah senin gibi yazarım bende :KK200: Benim çok ciddi kasık ve göğüs ağrım var da hamileliğe yormuyorum herhalde soğan suyunun etkisidir diyorum ama bi yandan da yaaaaaa acabbaaaaa diyorum sonra sus kız diyorum :bicak: nese 5 gün daha kendi kendime konuşayım ama yok yani hissediyorum :kızgın:

Allah razı olsun canım benim inşallah senin gibi yazarım bende :KK200: Benim çok ciddi kasık ve göğüs ağrım var da hamileliğe yormuyorum herhalde soğan suyunun etkisidir diyorum ama bi yandan da yaaaaaa acabbaaaaa diyorum sonra sus kız diyorum :bicak: nese 5 gün daha kendi kendime konuşayım ama yok yani hissediyorum :kızgın:
Farkındamısın çok hamileyim yazan var maşallah bizde yazıcaz bu ay inşallah :) benimde 10 günüm var

benımde umudum yenı yıldan ALLAHIM HAYIRLISYLA BIZLERE NASIP EDER INSALLAH

Back
X