- 20 Temmuz 2017
- 605
- 496
- 23
- Konu Sahibi gulayse6378
- #421
27 aralıkta olmam gerekiyor bugün 6 sı..baya var 15 gün yapayım hemenOlur canim basla hemen. Aslinda bat tarihinde bitecek sekilde battan 15 gun once yapin da diyorlar o yuzden gec sayilmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 aralıkta olmam gerekiyor bugün 6 sı..baya var 15 gün yapayım hemenOlur canim basla hemen. Aslinda bat tarihinde bitecek sekilde battan 15 gun once yapin da diyorlar o yuzden gec sayilmaz
Ay Harika Allah selametle kucağına almayı nasip etsin bebişiniBende soğan kürü sayesinde hamileyim çok şükür.
Soğan kürünü yaparken soğanın ince kahve rengi kabuğunu bıraktınız mı yoksa hepsini mi soydunuz?Bende soğan kürü sayesinde hamileyim çok şükür.
Amin inşallah canim, sanada Rabbim nasip etsin insallah :) akıntım oldu ama normaldi gögüs ağrım da vardı. Fakat kasık ağrım çok fazla olmadı birtek adet zamanımda oldu. Oda ayni adet agrilariydi zaten. Adet olucam diye beklerken 2 gün gecikmeyle testim pozitif çikti ☺Ay Harika Allah selametle kucağına almayı nasip etsin bebişiniBende soğan kürü yapıyorum da yarın son gün senin kasık göğüs bel ağrın akıntın filan oldu mu bitmeye yakın ?
Hayır soymadım canım. Güzelce yıkadım 4e böldüm kabuklariyla beraber kaynatıp içtim. Ve herkese tavsiye ediyorum. Takdir Allahtan önce, soğan kürü çok iyi şeylere vesile oluyor :)Soğan kürünü yaparken soğanın ince kahve rengi kabuğunu bıraktınız mı yoksa hepsini mi soydunuz?
Hayırlı olsun bebeğin :) Benimde soğan kürü 13. Günüm darısı bana inşallah :)Hayır soymadım canım. Güzelce yıkadım 4e böldüm kabuklariyla beraber kaynatıp içtim. Ve herkese tavsiye ediyorum. Takdir Allahtan önce, soğan kürü çok iyi şeylere vesile oluyor :)
Ya gerçekten mi ayy iyice heyecanlandım bak şimdi inşallah bende görürüm bu ay ikinci çizgiyi :)Bende bu ay konu sahibinin ısrarıyla soğan suyu içtim :)
Ve bugün adet günüm hala olmadım..
İdrar testi yaptım silik çıktı :)
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 2 ay önce bende yaptım ama ben kahverengi kabuklarını atıyordum acaba o yüzden mi faydası olmadı bana. Şimdi yeniden adet oldum bitince tekrar yapayım diyorum bu sefer kahverengi kabukla kaynatayım inşallah faydası olur.Hayır soymadım canım. Güzelce yıkadım 4e böldüm kabuklariyla beraber kaynatıp içtim. Ve herkese tavsiye ediyorum. Takdir Allahtan önce, soğan kürü çok iyi şeylere vesile oluyor :)
Testim buYa gerçekten mi ayy iyice heyecanlandım bak şimdi inşallah bende görürüm bu ay ikinci çizgiyi :)
Allah razı olsun canım benim inşallah senin gibi yazarım bendeAmin inşallah canim, sanada Rabbim nasip etsin insallah :) akıntım oldu ama normaldi gögüs ağrım da vardı. Fakat kasık ağrım çok fazla olmadı birtek adet zamanımda oldu. Oda ayni adet agrilariydi zaten. Adet olucam diye beklerken 2 gün gecikmeyle testim pozitif çikti ☺
Ooo canım baya çıkmış çizgi hayırlı olsun diyelim sana o zamanTestim bu
Farkındamısın çok hamileyim yazan var maşallah bizde yazıcaz bu ay inşallah :) benimde 10 günüm varAllah razı olsun canım benim inşallah senin gibi yazarım bendeBenim çok ciddi kasık ve göğüs ağrım var da hamileliğe yormuyorum herhalde soğan suyunun etkisidir diyorum ama bi yandan da yaaaaaa acabbaaaaa diyorum sonra sus kız diyorum
nese 5 gün daha kendi kendime konuşayım ama yok yani hissediyorum
![]()
İnşallah doğrudur canım yarın kan vercem inşallah :)Ooo canım baya çıkmış çizgi hayırlı olsun diyelim sana o zaman![]()
İnşallah aminbenımde umudum yenı yıldan ALLAHIM HAYIRLISYLA BIZLERE NASIP EDER INSALLAH
MaşallahFarkındamısın çok hamileyim yazan var maşallah bizde yazıcaz bu ay inşallah :) benimde 10 günüm var
İltihap var bende yA ama 13 gün bitti dün gece belim kasıklarım çok ağrıdı bıraktım bende soğan kürünü korktumMaşallahinşallah yazarız ... pko var mı sende ?