- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi gulayse6378
ben bu ay başlayacağım adetin 4.günündeyim ne zaman başlamam gerekiyor acaba hatunlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet bitiminin 2. günü başlayabilirsin cnmben bu ay başlayacağım adetin 4.günündeyim ne zaman başlamam gerekiyor acaba hatunlar?
Benim de aynı oldu ama inatla bitirdim kürü canım akıntıların ağrıların ne durumda ?İltihap var bende yA ama 13 gün bitti dün gece belim kasıklarım çok ağrıdı bıraktım bende soğan kürünü korktum
13 yapıp bıraktım kürü adet günümü bekliyorum 1 hafta var akıntılarım var kürü bıraktım akıntıların oldu sen ne durumdasınBenim de aynı oldu ama inatla bitirdim kürü canım akıntıların ağrıların ne durumda ?
Ayın 7 sinde tamamladım soğan kürünü ama benimde akıntılarım devam ediyor inşallah hamileyizdir 2 3 güne test yaptırıcam13 yapıp bıraktım kürü adet günümü bekliyorum 1 hafta var akıntılarım var kürü bıraktım akıntıların oldu sen ne durumdasın
Ayın 7 sinde tamamladım soğan kürünü ama benimde akıntılarım devam ediyor ve kasıklarımda ağrılar oluyor inşallah hamileyizdir 2 3 güne test yaptırıcam![]()
Benim günüm hiç belli olmazBen günün geçmeden test yapmıcam
hadi inşallah önce senden bekliyorum haberi o zaman :)
Ya inanırmısın benimde hiç umudum yok hiçbi belirti Yok bişey Yok ne bilimBenim günüm hiç belli olmazdöngüyü 28 gün sayıp 29. Gün test yapıcam 1 hafta sonra tekrar yaparım negatif olursa tarlusal
hiç umudum yok canım benim ben adını okuduğumdan beri garip bi şekilde senden haber bekliyorum inşallah
Hiç umudumuz olmasada şaşırmak istiyoruz. bu duyguyu sadece yaşayanlar anlayabilir. İnşallahhhh aaaa aslında beklemiyordum dedirtir bebişlerimizYa inanırmısın benimde hiç umudum yok hiçbi belirti Yok bişey Yok ne bilim
benimde bebek istediğimden beri günlerim çok düzensiz oldu![]()
İnşallah yaa hadi bu hafta verelim güzel haberleriHiç umudumuz olmasada şaşırmak istiyoruz. bu duyguyu sadece yaşayanlar anlayabilir. İnşallahhhh aaaa aslında beklemiyordum dedirtir bebişlerimiz
Eşim şehir dışına çıkacak bu hafta içi o yokken kan vericemİnşallah yaa hadi bu hafta verelim güzel haberleri
Ne zaman test yapıcan
17 kasımda olmuştum en son bekliyorum biraz daha test için erken benim içinEşim şehir dışına çıkacak bu hafta içi o yokken kan vericembeni soğan suyu içiyorum diye gıcık etti dalga geçe geçe onu müdahil etmicem olaya kan benim bebek benim
sen ne zaman ?
2.5 yıldır adam bıktı benden askm kirpiklerim top top mu oram şişmi şuranın rengi mi değişmiş hahahahha17 kasımda olmuştum en son bekliyorum biraz daha test için erken benim için
Eşim bana hep destek oldu soğan içerken bile![]()
Haha banada diyoki zaten herşey hamilelik belirtisi2.5 yıldır adam bıktı benden askm kirpiklerim top top mu oram şişmi şuranın rengi mi değişmiş hahahahha5 gün var bata o zaman çok kalmamış ki
Biliyor musun 3 ay önce benim göğüslerimin ucu karardı bütün belirtiler vardı şaka gibi ama değilmişim o yüzden bana göre hiç bi belirti belirti değilHaha banada diyoki zaten herşey hamilelik belirtisi![]()
Bende takılmıyorum artık belirti falan insan kendini dinleyince bütün belirtiler tutuyorBiliyor musun 3 ay önce benim göğüslerimin ucu karardı bütün belirtiler vardı şaka gibi ama değilmişim o yüzden bana göre hiç bi belirti belirti değil![]()
Hangi kürü yapıyordun acaba incir soğan bal tarçın çörekotu vs ne ararsan var hahhahahGeçen gün rüyamda kürlerle uğraşıyordum kür falan yapıyordum nasıl bişeydi o yA![]()