Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günleri şaşırdım artık bu aydan çok umutluydum geç geldi ama geldi , kötüyüm moralsizim üzgünüm ,
ne yapacagımı bilmiyorum , soğan küründen çok umutluydum ama yok
yüreğimde filler oturuyor

Ben günün geçmeden test yapmıcam
hadi inşallah önce senden bekliyorum haberi o zaman :)
Benim günüm hiç belli olmaz :işsiz: döngüyü 28 gün sayıp 29. Gün test yapıcam 1 hafta sonra tekrar yaparım negatif olursa tarlusal :110: hiç umudum yok canım benim ben adını okuduğumdan beri garip bi şekilde senden haber bekliyorum inşallah

Benim günüm hiç belli olmaz :işsiz: döngüyü 28 gün sayıp 29. Gün test yapıcam 1 hafta sonra tekrar yaparım negatif olursa tarlusal :110: hiç umudum yok canım benim ben adını okuduğumdan beri garip bi şekilde senden haber bekliyorum inşallah
Ya inanırmısın benimde hiç umudum yok hiçbi belirti Yok bişey Yok ne bilim :KK12:
benimde bebek istediğimden beri günlerim çok düzensiz oldu :KK64:

Ya inanırmısın benimde hiç umudum yok hiçbi belirti Yok bişey Yok ne bilim :KK12:
benimde bebek istediğimden beri günlerim çok düzensiz oldu :KK64:
Hiç umudumuz olmasada şaşırmak istiyoruz. bu duyguyu sadece yaşayanlar anlayabilir. İnşallahhhh aaaa aslında beklemiyordum dedirtir bebişlerimiz

Eşim şehir dışına çıkacak bu hafta içi o yokken kan vericem :KK49: beni soğan suyu içiyorum diye gıcık etti dalga geçe geçe onu müdahil etmicem olaya kan benim bebek benim :KK76: sen ne zaman ?
17 kasımda olmuştum en son bekliyorum biraz daha test için erken benim için :110:
Eşim bana hep destek oldu soğan içerken bile :KK71:

Back
X