- 5 Aralık 2017
- 205
- 126
- 53
- 33
- Konu Sahibi gulayse6378
fotoğraf yükleyemiyorum keske yuklense atardım , randevu pazartesi canımÇok çok silik olması bile heyecanlandırıyorne zaman randevun merak ediyorum seni artık
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotoğraf yükleyemiyorum keske yuklense atardım , randevu pazartesi canımÇok çok silik olması bile heyecanlandırıyorne zaman randevun merak ediyorum seni artık
![]()
Oo ama daha çok var bi kan yaptırsaydınfotoğraf yükleyemiyorum keske yuklense atardım , randevu pazartesi canım
eşim izin vermiyor o illa idrar tahlilinde görmek istiyor bi yandanda eğer ben negatif alırsam kanda bu kadar gecikmeden sonra beni hastahanenin kolidorlarından spatula yardımıyla kazıması gerekecekk ee herifde haklıOo ama daha çok var bi kan yaptırsaydın:)
senin neler yapiyorsun bakalımOo ama daha çok var bi kan yaptırsaydın:)
Hahah kız güldürdün beni ya bende test yapıyim diyorum pek oralı olmuyo çok sabırlılar ya 4 gün var dahaeşim izin vermiyor o illa idrar tahlilinde görmek istiyor bi yandanda eğer ben negatif alırsam kanda bu kadar gecikmeden sonra beni hastahanenin kolidorlarından spatula yardımıyla kazıması gerekecekk ee herifde haklı![]()
Olmadım ama pkoyum zaten günüm belli değil en azından kendiliğimden regli olmama vesile olsa soğan suyu ben onada razıyım .. seni bekliyorum artıkHadi ya hala olmadın değil mi
Bende bekliyorum son 3 günOlmadım ama pkoyum zaten günüm belli değil en azından kendiliğimden regli olmama vesile olsa soğan suyu ben onada razıyım .. seni bekliyorum artık![]()
arkadaşımm naptın ne durumdasınn :) aklıma geldin bi bakayım dedimHahah kız güldürdün beni ya bende test yapıyim diyorum pek oralı olmuyo çok sabırlılar ya 4 gün var daha![]()
Dün akşam test yaptım negatifarkadaşımm naptın ne durumdasınn :) aklıma geldin bi bakayım dedim
Sizin gelişme var mi ben hasta oldumyaa kızçelerr soğan suyu içipp adeti gecikenn var mıı???![]()
ben olmadım 12. gün gecikmenin kan verdim yarım saate sonuc cikacak inşallah fua et bana:)Sizin gelişme var mi ben hasta oldum
Rabbim hayırlısini nasip etsin inşallah .sonuç ne çok merak ettim .umarım güzel sonuç almışsindirben olmadım 12. gün gecikmenin kan verdim yarım saate sonuc cikacak inşallah fua et bana:)
Kizlar bende 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim saracoglu boyle durumda sogan kuru diyor bende baslayacagim ayni zamanda corek otu yagida icecegim bugun bitti adetim yarin baslarim pazarteside doktora gidecegim ins hepsi vesile olurda bebegim olur banada dua edin . Artik durmadan aglamaya basladim sinirlerim cok harap oldu
Aaa ilk defa duydum ins icini temizliyordur canim bilemedim kiMerhaba ben de adetim biter bitmez sogan kurune başladım. Ancak 7. Günde kanamam oluştu başta hafifti sonra parça parça kan pihtilari geldi, biraz korktum açıkçası ama devam ediyorum halen, ne yapmam gerekiyor şaştım kaldım aslinda![]()
Canim ne yaptin merak ettim nasil oldunMerhaba ben de adetim biter bitmez sogan kurune başladım. Ancak 7. Günde kanamam oluştu başta hafifti sonra parça parça kan pihtilari geldi, biraz korktum açıkçası ama devam ediyorum halen, ne yapmam gerekiyor şaştım kaldım aslinda![]()
Ben bu ay sogan kuru uyguladim gene de yabana atmamak icin duzenleyici ilacimi ictim gecen ay 36. Gunde adet olan ben bu ay birsey yok 2 sefer leke akinti ile 2 gun o kadar suan hic bir belirtim yok ne agri ne gogus vs vs 17 temmuzda adet olmustum suan kupkuruyum testlerde negatif sinirim bozuldu iyice![]()
Canim benim zaten pko var duzenleyici ilac olmadan adet olamiyorum malesef 8 agustosta hem sogan kuru hemde duzenleyici ilacim bitti hala bisi yok gecen ay 36. Gunde adet oldum bu ay iki kere leke geldi tamam adet oluyorum dedim tik yok simdide ya anlamadim testler negatif
Aaaa hamile mi arkadas bende bu ay basladim sogan kurune bugun 3. Gunum ayrica corek otu yagida iciyorum yumurtam guclensin diye ins bende de ise yararHayırlı olsun hamilesiniz :)) soğan kürüne başlamayı düşünüyorum bi kaç sorum olacak size ??