Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo ama daha çok var bi kan yaptırsaydın :KK56: :)
eşim izin vermiyor o illa idrar tahlilinde görmek istiyor bi yandanda eğer ben negatif alırsam kanda bu kadar gecikmeden sonra beni hastahanenin kolidorlarından spatula yardımıyla kazıması gerekecekk ee herifde haklı:rolleyes::skandal:

eşim izin vermiyor o illa idrar tahlilinde görmek istiyor bi yandanda eğer ben negatif alırsam kanda bu kadar gecikmeden sonra beni hastahanenin kolidorlarından spatula yardımıyla kazıması gerekecekk ee herifde haklı:rolleyes::skandal:
Hahah kız güldürdün beni ya bende test yapıyim diyorum pek oralı olmuyo çok sabırlılar ya 4 gün var daha :KK76:

Merhaba, 1 yıldır evliyim ve evliliğimin 2. Ayında hamile kaldım ve maalesef düşük yaptım. Tekrar hamile kalmak için calisiyoruz, adet düzensizliğim felah yok 28 günde bir adet olurum. Soğan kurune başladım adetimin bittiği ertesi gün. Soğan kurunun 7. Günde kasık ağrısı ile beraber hafif kanamam başladı, tam bir kanama gibide değil. Tamda yumurtlama günüme denk geldi:( bu tür kanama ile karşılaşan varmı kızlar.

Kizlar bende 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim saracoglu boyle durumda sogan kuru diyor bende baslayacagim ayni zamanda corek otu yagida icecegim bugun bitti adetim yarin baslarim pazarteside doktora gidecegim ins hepsi vesile olurda bebegim olur banada dua edin . Artik durmadan aglamaya basladim sinirlerim cok harap oldu

Kizlar bende 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim saracoglu boyle durumda sogan kuru diyor bende baslayacagim ayni zamanda corek otu yagida icecegim bugun bitti adetim yarin baslarim pazarteside doktora gidecegim ins hepsi vesile olurda bebegim olur banada dua edin . Artik durmadan aglamaya basladim sinirlerim cok harap oldu

Merhaba ben de adetim biter bitmez sogan kurune başladım. Ancak 7. Günde kanamam oluştu başta hafifti sonra parça parça kan pihtilari geldi, biraz korktum açıkçası ama devam ediyorum halen, ne yapmam gerekiyor şaştım kaldım aslinda:(

Merhaba ben de adetim biter bitmez sogan kurune başladım. Ancak 7. Günde kanamam oluştu başta hafifti sonra parça parça kan pihtilari geldi, biraz korktum açıkçası ama devam ediyorum halen, ne yapmam gerekiyor şaştım kaldım aslinda:KK43:
Aaa ilk defa duydum ins icini temizliyordur canim bilemedim ki

Ben yaptım yumurtalık kisti için. Malesef küçülmemiş bile. Hiç bir işe yaramadığı gibi midemi de mahvetti:(

Ben bu ay sogan kuru uyguladim gene de yabana atmamak icin duzenleyici ilacimi ictim gecen ay 36. Gunde adet olan ben bu ay birsey yok 2 sefer leke akinti ile 2 gun o kadar suan hic bir belirtim yok ne agri ne gogus vs vs 17 temmuzda adet olmustum suan kupkuruyum testlerde negatif sinirim bozuldu iyice :110:

Canim benim zaten pko var duzenleyici ilac olmadan adet olamiyorum malesef 8 agustosta hem sogan kuru hemde duzenleyici ilacim bitti hala bisi yok gecen ay 36. Gunde adet oldum bu ay iki kere leke geldi tamam adet oluyorum dedim tik yok simdide ya anlamadim testler negatif

Hayırlı olsun hamilesiniz :)) soğan kürüne başlamayı düşünüyorum bi kaç sorum olacak size ??

Back
X