Sogan Kürüne Başlayanlar Haydi Burda Toplanalım :)

cadiprensesss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
1.725
912
108
Kızlar benim soğan kürüne 6. Günüm oldu bugün degişiklikler hissettim sizdede böyle değişikler varmı konuşup zaman gecirelim bilgilerimizi birbirimizle paylaşıp destek olalım :)

Arkadaşım ben bir türlü bu kürü düzenli yapamadım tamamen ihmalkarlığımdan umarım hamile kalırım adet olmam ama eğer adet olursam kesinlikle başlıycam faydasının çok olduğunu herkes söylüyor arkadaşım bir yildir çocuk istiyordu dün konuştuk 5 haftalık hamile sadece soğan incir ve havuç kürü yaptığını söylüyor umarım isteyen herkes aynı sonuca ulaşır...

İnşallah hamile kalırsında sogan kürüne gerek kalmaz canım, sen ne kadarlık evlisin?

İnşallah canım soğan kürü yaptınmı hiç? Benim bu gün su gibi akıntım olmaya başladı neden acaba soğan küründenmi ki?
Canim denemedim hic ama incir ise yaradi ben de adet duzensizligi var 35 40 gunde oluyorum ilk gun inciri yaptim ertesi gun kahve lekelerim geldi ve sonraki gun adet oldum cok iyi di devam edemedim yarin tekrar basliyorum ama birakmiycam nasipse

Canim denemedim hic ama incir ise yaradi ben de adet duzensizligi var 35 40 gunde oluyorum ilk gun inciri yaptim ertesi gun kahve lekelerim geldi ve sonraki gun adet oldum cok iyi di devam edemedim yarin tekrar basliyorum ama birakmiycam nasipse
Bende sogan kürünü yapıyım sonuc alamazsam incir kürü yapcam :) benim adetlerim düzenli hormonlarda normal rahim filmi çektirdim tüplerde acık kistde yok ama olmuyor eşiminde herşeyi normal çıktı bakalım olmazsa aşılamaya başlıycam.

Vizd
eBizim esimde de sorun var cnm

bir kez yaptım soğan kürünü kokusundan sğandan tiksindim ama bu kadar hassa olmayanlara tavsiye ederim çok faydalı olduğuna innaıyorum , o birkezde bile akıntı fln arttı

İnşallah canım soğan kürü yaptınmı hiç? Benim bu gün su gibi akıntım olmaya başladı neden acaba soğan küründenmi ki?

sagon kuru intihap soker derler kullananların boyle akıntıları sık sık oluyomus.ya bende sogan kuru kullanmak için can atanlardanım ama tadı cok kotü bir bardagı bıle bitiremiyorum siz nasıl içiyosun bana da yazın bende kullanmak istiyorum

Canım bende ilk 3 gün zor ictim ama sonra sonra alısıyosun nefesini tut ve ic cok soguk olursa icmesi zor olur sıcaga yakın ılık içiceksin, bende hic sorun yok ama hamile kalamiyorum korunmadıgımız halde onun icin fazla bi akıntı olmadı sadece 6. Gün su gibi sefaf renksiz akıntı oldu o kadar ben bitirdim icmeyi adeti bekliyorum bakalım ne olcak.

bana sonucu yazarsan cok sevinirim inş işe yarar bende aynı sebepsiz infertelite

ben de bu ay soğan kürü yaptım
bugün son günüm 15 gün yapmış olacağım
miyom veya kist olmadığı için adetin 2. günü başladım
umarım işe yarayıp
içimi bi güzel temizlemiştir iltihaptan felan
bakalım neler olacak :)

Bende beyaz soğan aldım ama daha kullanmaya başlamadım adetimi bekliyorum 2.günü mü başlanıyo bu küre kaç gün devam ettiniz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…