- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
İnşallah hamile kalırsında sogan kürüne gerek kalmaz canım, sen ne kadarlık evlisin?Arkadaşım ben bir türlü bu kürü düzenli yapamadım tamamen ihmalkarlığımdan umarım hamile kalırım adet olmam ama eğer adet olursam kesinlikle başlıycam faydasının çok olduğunu herkes söylüyor arkadaşım bir yildir çocuk istiyordu dün konuştuk 5 haftalık hamile sadece soğan incir ve havuç kürü yaptığını söylüyor umarım isteyen herkes aynı sonuca ulaşır...
İnşallah canım soğan kürü yaptınmı hiç? Benim bu gün su gibi akıntım olmaya başladı neden acaba soğan küründenmi ki?Canim brnde incir kuru yapiyorum insallah sifa olur
Canim denemedim hic ama incir ise yaradi ben de adet duzensizligi var 35 40 gunde oluyorum ilk gun inciri yaptim ertesi gun kahve lekelerim geldi ve sonraki gun adet oldum cok iyi di devam edemedim yarin tekrar basliyorum ama birakmiycam nasipseİnşallah canım soğan kürü yaptınmı hiç? Benim bu gün su gibi akıntım olmaya başladı neden acaba soğan küründenmi ki?
Bende sogan kürünü yapıyım sonuc alamazsam incir kürü yapcam :) benim adetlerim düzenli hormonlarda normal rahim filmi çektirdim tüplerde acık kistde yok ama olmuyor eşiminde herşeyi normal çıktı bakalım olmazsa aşılamaya başlıycam.Canim denemedim hic ama incir ise yaradi ben de adet duzensizligi var 35 40 gunde oluyorum ilk gun inciri yaptim ertesi gun kahve lekelerim geldi ve sonraki gun adet oldum cok iyi di devam edemedim yarin tekrar basliyorum ama birakmiycam nasipse
eBizim esimde de sorun var cnmBende sogan kürünü yapıyım sonuc alamazsam incir kürü yapcam :) benim adetlerim düzenli hormonlarda normal rahim filmi çektirdim tüplerde acık kistde yok ama olmuyor eşiminde herşeyi normal çıktı bakalım olmazsa aşılamaya başlıycam.
İnşallah canım soğan kürü yaptınmı hiç? Benim bu gün su gibi akıntım olmaya başladı neden acaba soğan küründenmi ki?
Canım bende ilk 3 gün zor ictim ama sonra sonra alısıyosun nefesini tut ve ic cok soguk olursa icmesi zor olur sıcaga yakın ılık içiceksin, bende hic sorun yok ama hamile kalamiyorum korunmadıgımız halde onun icin fazla bi akıntı olmadı sadece 6. Gün su gibi sefaf renksiz akıntı oldu o kadar ben bitirdim icmeyi adeti bekliyorum bakalım ne olcak.sagon kuru intihap soker derler kullananların boyle akıntıları sık sık oluyomus.ya bende sogan kuru kullanmak için can atanlardanım ama tadı cok kotü bir bardagı bıle bitiremiyorum siz nasıl içiyosun bana da yazın bende kullanmak istiyorum
bana sonucu yazarsan cok sevinirim inş işe yarar bende aynı sebepsiz inferteliteCanım bende ilk 3 gün zor ictim ama sonra sonra alısıyosun nefesini tut ve ic cok soguk olursa icmesi zor olur sıcaga yakın ılık içiceksin, bende hic sorun yok ama hamile kalamiyorum korunmadıgımız halde onun icin fazla bi akıntı olmadı sadece 6. Gün su gibi sefaf renksiz akıntı oldu o kadar ben bitirdim icmeyi adeti bekliyorum bakalım ne olcak.
Sonucu yazarım canım daha 11 gün var :)bana sonucu yazarsan cok sevinirim inş işe yarar bende aynı sebepsiz infertelite
Canım benimde dün bitti 14 gün yaptım kist falan olmadıgı icin, sende de bi sorun yoksa havuç incir kürü yap istersensizce bir sonraki adet döngümde 10 günlüğüne yine mi soğan kürü yapim
yoksa incir kürü mü yapim bilemedim?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamile-kalmak-icin-bitkisel-karisim.743312/ bu sayfadaki kürüde incele bi canım bende bunu denemeyi düsünüyorum adet olursam.sizce bir sonraki adet döngümde 10 günlüğüne yine mi soğan kürü yapim
yoksa incir kürü mü yapim bilemedim?
sağol cevabın için öyle yapacağım inşallah...Canım benimde dün bitti 14 gün yaptım kist falan olmadıgı icin, sende de bi sorun yoksa havuç incir kürü yap istersen
teşekkürler inceleyeceğim :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamile-kalmak-icin-bitkisel-karisim.743312/ bu sayfadaki kürüde incele bi canım bende bunu denemeyi düsünüyorum adet olursam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?