- 12 Eylül 2014
- 250
- 192
- 133
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Yemeklik dışı sarı kabuklu sogan dimi canım? Ben adetin 7. Günü basladım cok arastırdım bazıları adetin 7. Günü basladım demis bazılarıda adet bittikten 7 gün sonra demis ama o zamanda yumurtlama dönemine geliyorBende beyaz soğan aldım ama daha kullanmaya başlamadım adetimi bekliyorum 2.günü mü başlanıyo bu küre kaç gün devam ettiniz arkadaşlar
Bende beyaz soğan aldım ama daha kullanmaya başlamadım adetimi bekliyorum 2.günü mü başlanıyo bu küre kaç gün devam ettiniz arkadaşlar
hmm ilginç bu kürü ilk kez duydumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamile-kalmak-icin-bitkisel-karisim.743312/ bu sayfadaki kürüde incele bi canım bende bunu denemeyi düsünüyorum adet olursam.
İnsallah gerek kalmadan hamile kalırız :)hmm ilginç bu kürü ilk kez duydum
bir sonraki döngüde incir havuc kürü
sonra da bu bitkisel karışım sırada inşallah :)
inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnİnsallah gerek kalmadan hamile kalırız :)
Serapcim bnm aldigim sogan ici disi beyaz kabugu da yani.suanda beklemedeyim 10gnum var adet olmama.olursam insallah olmam baslamayi düşünüyorumYemeklik dışı sarı kabuklu sogan dimi canım? Ben adetin 7. Günü basladım cok arastırdım bazıları adetin 7. Günü basladım demis bazılarıda adet bittikten 7 gün sonra demis ama o zamanda yumurtlama dönemine geliyor
Yok despinacim kist fln deil cok dukur de tuplerim kapaliydi hsg yle biri acildi.bi umut iste bilmiyrm tuplere faydasi olurmu amane için kullanacaksın?
miyom kist felan var mı?
soğan kürü için yemeklik soğanı, yani içi beyaz kabuğu kahverengi olanı kullanıyorlarSerapcim bnm aldigim sogan ici disi beyaz kabugu da yani.suanda beklemedeyim 10gnum var adet olmama.olursam insallah olmam baslamayi düşünüyorum
Serapcim bnm aldigim sogan ici disi beyaz kabugu da yani.suanda beklemedeyim 10gnum var adet olmama.olursam insallah olmam baslamayi düşünüyorum
kullanım şekli ona göre değişebiliyor da o yüzden sordum cnmYok despinacim kist fln deil cok dukur de tuplerim kapaliydi hsg yle biri acildi.bi umut iste bilmiyrm tuplere faydasi olurmu ama
inşallah işe yaramıştır da hamilesindir cnmAdetime 8 gün kaldı gögüslerimin yan kısımlarında agrı basladı ve gecmeyen baş agrısı var arkadaşlar sogan kürü fayda ettide hamilemiyimki acaba diye düşünmeye basladım ama kendimide fazla kaptırmak istemiyorum ama normalde adetime yakın böyle agrılar olmazdı, şu zaman hemen geçseydi bi.
İnsallah canım ama pskolojik kesin benimki :)inşallah işe yaramıştır da hamilesindir cnm
ama yine de fazla dinleme kendini
bazı aylarım vardı ki görseydin halimi
bu hamilelerden de
daha hamile derdin
ama gel gör ki hep kırmızılara tosladım
her ayın döngüsü birbirinden farklı geçiyor
ve her geçen ay sanki yeni şikayetler ekleniyor...
İnşallah cnm 2.günü başlayıp kaç gün içiyosun.bakalım içebilcekmiyimkullanım şekli ona göre değişebiliyor da o yüzden sordum cnm
benim de kistim felan yoktu
benim de bir tüpüm kapalı
faydası olur inş
en azından iltihapları yok edip
genel bir rahim temizlemesi yapar diye yaptım ben de
eğer kistin felan yoksa adetin 2. günü başlayabilirsin diye biliyorum
Evet sitelerde öle yazıyor da ben bi tanıdığımdan biliyorum 8 yıldır bebek sahibi olamıyo o bitkisel tedavi için gidiyodu bi kadına.o kadın ona beyaz soğan aldıttırıyodu ona dayanarak öle aldım.beyaz soğanı da bi araştırıym bakalımsoğan kürü için yemeklik soğanı, yani içi beyaz kabuğu kahverengi olanı kullanıyorlar
özellikle bütün sitelerde belirtiliyor beyaz soğan ve mor soğan değil diye :)
ben 15 gün boyunca içmiştim cnmİnşallah cnm 2.günü başlayıp kaç gün içiyosun.bakalım içebilcekmiyimincir kürünü yapamıyorum bi kere denedim ilk günden bıraktım çok tatlı geldi kaynamış olan suyu
hmm ilginç vardır onun da bir faydası sonuçta o da soğanEvet sitelerde öle yazıyor da ben bi tanıdığımdan biliyorum 8 yıldır bebek sahibi olamıyo o bitkisel tedavi için gidiyodu bi kadına.o kadın ona beyaz soğan aldıttırıyodu ona dayanarak öle aldım.beyaz soğanı da bi araştırıym bakalım
hehe bilirimİnsallah canım ama pskolojik kesin benimki :)
Bizede her ay hamilelik belirtisihehe bilirim
psikolojik olarak ben her ay hamileyim zaten
deliye her gün bayram hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?