Sogan Kürüne Başlayanlar Haydi Burda Toplanalım :)

Tmm cnm teşekkür ederim ole ypym icemzsem.bgn 21.günüydü adetimin kanfa progesteron baktrdm 11.5cikti dr.5in üstünde çıkarsa catlamis demektir demisti.insallah hayirlisiyla tutar bu sefer

Arkadaşlar soğan kürüne başlamak istiyorum ancak birşey sorucam yumurta çatlatma iğnesi ve klomen kullandım bundan dolayı kist oluştu acaba adetten sonra ne zaman başlamak gerek ben adet bitiminden 2 gün sonra diye duymuştum ama kist olunca farkeder mi suresi bir de muhtemelen doktorum adet bitimi tekrar yumurta çatlatma hapı verecek sizce ilaç kullanırken soğan kürü yapsam zararlı olur mu

Canım adet bitiminden 7 gün sonra baslayanda var adetin 7.günü baslayanlarda var. Ben adetin 7. Günü basladım ibrahim saraçoglu soganın hic bi zararı yok diyo ama ilacla kullanıldında zararı olurmu bilmiyorum ama internetten baktım simdi klomen ve catlatma ignesiyle kullananlar var yine sende araştır bi.

kist için soğan kürüne kimileri adet bitiminden 7 gün sonra, kimileri ise
adetin 7. günü başlıyor
ve bunu sabah akşam yemeklerden 10 dak. evvel içmekle beraber
15 gün devam ettiriyor...
sonra adetini bekliyorsun
adet olup bittikten sonra
bir sonraki adetine 10 gün kala
yine içiyorsun sabah akşam
bunu da kimi 7 gün kimi 10 gün yapıyor

ilaçlarla birlikte içilmesinde sakıncası var mı bilmiyorum
gerçi yan etkisi yok diyorlar
ama beni sürekli ateş basmıştı
ve çoook terlemiştim...
mide problemi ve tansiyon fırlatma gibi şikayetler de
okumuştum forumda

Arkadaslar ilgilenp cevap yazdiginiz icin tesekkurler sitede yeniyim ama iyiki gelmisim sadece ben degilim ve bir suru destekci var insana kendini iyi hissettiriyor tekrar sagolun

Mrb kızlar bayramınız mübarek olsun. Benim kırmızılar bu sabah geldi beni yine şaşırtmadı 4 gün önce geldi ama stresten oldu sanırım yada sogan küründen, bayramın ilk gününü moral bozuklugu ile geçirdim diyebilirim (

sağol canım seninle birlikte burda hepimizin bayramı mübarek olsun.
Moralini bozma ltf
benim de 3 gün sonra adetim gelecek
hissettirdi kendini yine
ama napalım sağlık olsun
ben adetle birlikte yapacağım
incir kürüne konsantre oldum şu an
bakalım benim ki de erken gelecek mi?
merak ettim...

Sagol canim hepimizin bayrami mubarek olsun.bende olcak gibiyim agrilarim başladı hc diğer aylardan farki yok

2sabahtir ac karnina su ictigimde her sabah ac karnina su icerim ztnde dedigim gibi iki sabahtir midem bulaniyo anlam veremedm cok cabuk geciyo.gebelige yormak istemiyorum hc bole bi belirti de duymadim ztn :) sizce ???

2sabahtir ac karnina su ictigimde her sabah ac karnina su icerim ztnde dedigim gibi iki sabahtir midem bulaniyo anlam veremedm cok cabuk geciyo.gebelige yormak istemiyorum hc bole bi belirti de duymadim ztn :) sizce ???
belirtileri yormak çok zor ya
hem olabilir hem olmayabilir
bence yormalara hiç girme dicem
ama biliyorum bu imkansız

hay
hayırlısı olur inşallah
gönlündeki gibi olur
bayram günlerinde
aklıma geldikçe
hepimize dua ettim ve ediyorum

benim yarım senedir hep 26. günde adetim gelir
hatta 4 aydır 25. günün akşamı pembemsi akıntı gelirdi
ertesi sabah kırmızılar gelirdi
bugün 26. gün henüz yok...
şimdi de soğan suyu geciktirme yapar mı?
diye araştırıyorum

Hadi hayirlisi cnm rabbim gonlune göre versin cunlemizin insallah.bebeis gecikme yapmistir insallah

Bende 30 32 gun arasi oluyorum son 1senedir.yani gec yumurtluyorum 16 17.gunde.dusunmeden edemiyorum. Bu ay klomenle 13.gunde yumurtladim buna gore bnm adet dongum 28 gun kabul edilir.bugun 29.gun sabah oldum sandim cok agrim vardi ama gecti bu bekleyisler dusunceler atamiyirum bi turluuu

off ya kötü bir durum bu bizdeki
inşallah dediğin gibi bebiş gecikme yapmıştır
Allah büyük
onca mucize yaşatan Rabbim
niye bize de yaşatmasın ki?
bu sefer
olmadı başka sefer
ben ümidimi kesmicem

off ya kötü bir durum bu bizdeki
inşallah dediğin gibi bebiş gecikme yapmıştır
Allah büyük
onca mucize yaşatan Rabbim
niye bize de yaşatmasın ki?
bu sefer
olmadı başka sefer
ben ümidimi kesmicem
Amin cnm cevrede o kdr cok örnek varki dr.larin olmicak senesine hamile oldugunu öğrenen rabbim büyük insallah rabbim bizlerede yasatr o mutlulugu

Gebelik testi aldim yne dayanamdim adetim gecikmis değil ama yapamiyorum almicam diye soz vermistim kendime gittim aldim yine.simdide cesaret edemiyorum yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…