- 12 Eylül 2014
- 250
- 192
- 133
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Tmm cnm teşekkür ederim ole ypym icemzsem.bgn 21.günüydü adetimin kanfa progesteron baktrdm 11.5cikti dr.5in üstünde çıkarsa catlamis demektir demisti.insallah hayirlisiyla tutar bu seferben 15 gün boyunca içmiştim cnm
eğer içemezsen tadından dolayı nane yaprağı atabilirsin içine
öyle okumuştum
karabiber de iyi geliyormuş yumurta gelişimi için sanırım
ben bazen içine karabiber de atmıştım
o ara bir de soğuk algınlığım vardı
boğazımı yaktı ama
bayağı iyi gelmişti
inşallah cnmTmm cnm teşekkür ederim ole ypym icemzsem.bgn 21.günüydü adetimin kanfa progesteron baktrdm 11.5cikti dr.5in üstünde çıkarsa catlamis demektir demisti.insallah hayirlisiyla tutar bu sefer
Canım adet bitiminden 7 gün sonra baslayanda var adetin 7.günü baslayanlarda var. Ben adetin 7. Günü basladım ibrahim saraçoglu soganın hic bi zararı yok diyo ama ilacla kullanıldında zararı olurmu bilmiyorum ama internetten baktım simdi klomen ve catlatma ignesiyle kullananlar var yine sende araştır bi.Arkadaşlar soğan kürüne başlamak istiyorum ancak birşey sorucam yumurta çatlatma iğnesi ve klomen kullandım bundan dolayı kist oluştu acaba adetten sonra ne zaman başlamak gerek ben adet bitiminden 2 gün sonra diye duymuştum ama kist olunca farkeder mi suresi bir de muhtemelen doktorum adet bitimi tekrar yumurta çatlatma hapı verecek sizce ilaç kullanırken soğan kürü yapsam zararlı olur mu
kist için soğan kürüne kimileri adet bitiminden 7 gün sonra, kimileri iseArkadaşlar soğan kürüne başlamak istiyorum ancak birşey sorucam yumurta çatlatma iğnesi ve klomen kullandım bundan dolayı kist oluştu acaba adetten sonra ne zaman başlamak gerek ben adet bitiminden 2 gün sonra diye duymuştum ama kist olunca farkeder mi suresi bir de muhtemelen doktorum adet bitimi tekrar yumurta çatlatma hapı verecek sizce ilaç kullanırken soğan kürü yapsam zararlı olur mu
sağol canım seninle birlikte burda hepimizin bayramı mübarek olsun.Mrb kızlar bayramınız mübarek olsun. Benim kırmızılar bu sabah geldi beni yine şaşırtmadı 4 gün önce geldi ama stresten oldu sanırım yada sogan küründen, bayramın ilk gününü moral bozuklugu ile geçirdim diyebilirim(
Sagol canim hepimizin bayrami mubarek olsun.bende olcak gibiyim agrilarim başladı hc diğer aylardan farki yokMrb kızlar bayramınız mübarek olsun. Benim kırmızılar bu sabah geldi beni yine şaşırtmadı 4 gün önce geldi ama stresten oldu sanırım yada sogan küründen, bayramın ilk gününü moral bozuklugu ile geçirdim diyebilirim(
senin kaç gün kaldı adetine ?Sagol canim hepimizin bayrami mubarek olsun.bende olcak gibiyim agrilarim başladı hc diğer aylardan farki yok
4 gun kaldi despinacim göğüslerime dokunamiyorum kasik agrilarimda varsenin kaç gün kaldı adetine ?
belirtileri yormak çok zor ya2sabahtir ac karnina su ictigimde her sabah ac karnina su icerim ztnde dedigim gibi iki sabahtir midem bulaniyo anlam veremedm cok cabuk geciyo.gebelige yormak istemiyorum hc bole bi belirti de duymadim ztn :) sizce ???
hayırlısı olur inşallah2sabahtir ac karnina su ictigimde her sabah ac karnina su icerim ztnde dedigim gibi iki sabahtir midem bulaniyo anlam veremedm cok cabuk geciyo.gebelige yormak istemiyorum hc bole bi belirti de duymadim ztn :) sizce ???
Hadi hayirlisi cnm rabbim gonlune göre versin cunlemizin insallah.bebeis gecikme yapmistir insallahbenim yarım senedir hep 26. günde adetim gelir
hatta 4 aydır 25. günün akşamı pembemsi akıntı gelirdi
ertesi sabah kırmızılar gelirdi
bugün 26. gün henüz yok...
şimdi de soğan suyu geciktirme yapar mı?
diye araştırıyorum
off ya kötü bir durum bu bizdekiBende 30 32 gun arasi oluyorum son 1senedir.yani gec yumurtluyorum 16 17.gunde.dusunmeden edemiyorum. Bu ay klomenle 13.gunde yumurtladim buna gore bnm adet dongum 28 gun kabul edilir.bugun 29.gun sabah oldum sandim cok agrim vardi ama gecti bu bekleyisler dusunceler atamiyirum bi turluuu
Amin cnm cevrede o kdr cok örnek varki dr.larin olmicak senesine hamile oldugunu öğrenen rabbim büyük insallah rabbim bizlerede yasatr o mutluluguoff ya kötü bir durum bu bizdeki
inşallah dediğin gibi bebiş gecikme yapmıştır
Allah büyük
onca mucize yaşatan Rabbim
niye bize de yaşatmasın ki?
bu sefer
olmadı başka sefer
ben ümidimi kesmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?